hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

32 Bookface

príspevkov
1
zobrazení
3
tému vytvoril(a) 14.5.2012 17:41
posledná zmena 14.5.2012 17:41
1
14.05.2012, 17:41
Augustin Sokol.
32 bookface.
Úsek 32 bookface je pokračovaním úseku 31 bookface.
Ďalej rozprávam Marike o písaní. Počúva ma znovu s tým milým úsmevom na svojej peknej tváričke. Aby to nebolo až také nezáživné, tak pridávam k tomu ešte aj trošku šťavy. Osladzujem to známym vtipom o písaní:
Andrej hovorí Borisovi: „Dnes mi vyšiel prvý článok.“
Boris sa začuduje: „Ty si aj spisovateľ? Nevedel som o tom.“
Andrej mu odvetí: „Nie som spisovateľ. Mám pásomnicu.“ {
pásomnica wiki

odkaz

odkaz

„Pásomnica dlhá (Taenia saginata, Taeniarhynchus saginatus) patrí medzi pásomnice radu kruhoviek. Uhor (cysticercus) je vo svaloch hovädzieho dobytka, dospelá parazituje u človeka.“
} Veru, je to tak. Dobrých spisovateľov je málo. Hostiteľov pásomníc je omnoho viacej.
Utešujem sa s nádejou, žeby to takto mohlo byť aj pri písaní mojich táborákových príbehov. Začínam preto písať.
Napodobňujem našich predkov. Beriem si svoj zálesácky nôž, orežem s ním husie brko a opatrne ho namáčam do atramentu. Stopa brka sa pomaličky plazí po snehobielom papieri. Ako had. Zanecháva po sebe tmavomodrú stopu. Púšťam si k tmavomodrému atramentu pesničku Tmavomodrý svet. {
ježek voskovec werich tmavomodrý svět youtube

odkaz

odkaz

odkaz

dark blue world youtube

odkaz

dark blue world trailer youtube

odkaz

battle of britain dark blue world youtube

odkaz

odkaz

} Chvíľku čakám. Až pokiaľ atrament úplne zaschne. Mám dostatok času si v pohode popremýšľať, že o čom som to vlastne písal.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 89 463 B vygenerované za : 0.052 s unikátne zobrazenia tém : 1 898 875 unikátne zobrazenia blogov : 19 076 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

... odkaz Od Abby Trivett 11. novembra 2024 V roku 1972 indiánsky duchovný...

citát dňa :

Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.