hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  kultúra  /  téma

(Samo)štúdium 8

príspevkov
12
zobrazení
28
tému vytvoril(a) 12.5.2021 17:24 Dušan Fajnor
posledná zmena 13.5.2021 11:44
1
12.05.2021, 17:24
(Samo)štúdium 8

Ahoj

V týchto týždňoch Som sa dal na zopakovanie jazyka HTML/CSS. Jelikož ho chcem dokonale ovládať, teda vytvárať webové stránky, musím si do hlavy zašrobovať cca. 90 HTML tagov a cca. 70 CSS stylov.

Ale je tu problém. Robím to memorovanie po prvý raz. Preto Som nedočkaví, ako mi tieto vedomosti pomôžu v konštruovaní stránky. Cítim k tomu memorovaniu veľký odpor.

Ale vždy si hovorím, hlavné je (ne)preťažovať sa!!! Akonáhle to na sebe spozorujem, dám si dlhšiu pauzu, alebo prejdem k čítaniu (od)bornej literatúry.

Už vidím aký budem mať odpor k cudziemu jazyku, ktorý Som (ne)ustále preskakoval. (Ne)dostal Som sa ani k prvej lekcie.

Okrem toho mám za sebou matematiku a skúšky. Po HTML/CSS mi nasleduje fyzika. Tú ako Som študoval, Som len pri jednom kurze, ktorý si musím tak isto zopakovať.

Uvediem sem krátky prehľad toho, čo študujem a čo mám (na)študované. odkaz

Cieľom tohto (samo)štúdia je zamestnať psychiku tak, aby Som predišiel psychózam, bludom, halucináciam a Insomnii. Zamestnať fyzičku tak, aby Som (ne)lehnil doma s ovládačom v ruke od telky.

Želám vam veľa zdravia a veľa voľného času na seba. S pozdravom:

Dušan

odkaz

none
2
12.05.2021, 20:38
Tiež ho obdivujem. Ja toľko motivation nemám. ..b hanbenkám sa.
none
3
12.05.2021, 21:33
Peter67

usím priznať, že mi to študovanie, niekedy ide cez hlavu, ale čo mám robiť, len tak nič nerobiť, to nieje pre mňa
none
4
12.05.2021, 21:40
Dušan. Občas objavíme hodnotu v tom, ak sa pustíme do niečoho, čo nás nebaví.
Nikdy nevieš, čo s sebe spozoruješ. Buď proste len trpezlivý a nedá sa všetko hneď. To by bolo o čom. Len nitku do ihly je super navliecť okamžite.
👍: -era-
none
5
13.05.2021, 08:01
Trpezlivý Som a preto sa (ne)preťažujem. Robím prestávky. Ono, keď človek má toľko voľného času, tak ho snáď aj (ne)jako využiť, nie?
👍: ninka
none
11

5. Dušan Fajnor 13.05.2021, 08:01

Trpezlivý Som a preto sa (ne)preťažujem. Robím prestávky. Ono, keď človek má toľko voľného času, tak ho snáď aj (ne)jako využiť, nie?

13.05.2021, 09:22
Prichádzam na to, že ak sa zbavujeme strachu, opadáva z nás množstvo odmedzení. 🙂 Neviem, ako to robíme, ale vždy v nás rezonujú nejaké blokácie. Sme trdielka.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 89 869 B vygenerované za : 0.045 s unikátne zobrazenia tém : 1 899 663 unikátne zobrazenia blogov : 19 088 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Chránený v Otcovi Veď aj Kristus raz trpel za hriešnikov, spravodlivý za nespravodlivých, aby nás priviedol k Bohu, keď bol podľa tela usmrtený, ale Duchom oživený. 1 Petra 3,18 Môžem vám ukázať krásny obraz Božej lásky k vám v príbehu o Danielovi...

citát dňa :

Elegantné šaty plnia u ženy rovnakú funkciu ako plot na záhrade. Musia ju chrániť, ale netieniť ju.