hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  blogy  /  blog

Veriaci, ste chránený v Otcovi. To je vaša istota.

vytvoril(a) Yanko, 24.3.2024 21:45, zobrazený 32x

Chránený v Otcovi



Veď aj Kristus raz trpel za hriešnikov, spravodlivý za nespravodlivých, aby nás priviedol k Bohu, keď bol podľa tela usmrtený, ale Duchom oživený.

1 Petra 3,18



Môžem vám ukázať krásny obraz Božej lásky k vám v príbehu o Danielovi? Vidíme, ako v Danielovom prípade došlo k prestúpeniu zákona platného v krajine a ako kráľ musel tento zákon presadiť a Daniela potrestať - napriek láske, ktorú k nemu cítil. Keby to neurobil, bol by to nespravodlivý kráľ. A teraz si predstavte, že by o rok neskôr niekto prišiel a opäť obvinil Daniela z porušenia zákona a žiadal, aby bol opäť potrestaný. Čo by kráľ v tomto prípade urobil? Dal by Daniela opäť hodiť do jamy levovej? Nie! Daniel už bol odsúdený, už zaplatil za svoj priestupok.

Môj drahý priateľ, pretože náš Pán Ježiš bol potrestaný namiesto teba na kríži, diabol nemôže prísť ku kráľovi a žiadať, aby ťa potrestal a hodil do jamy levovej. Tvoje hriechy totiž neboli odpustené, pretože kráľ jednoducho prižmúril oči a nechal ťa bez trestu. Kráľ vám právom odpustil vaše hriechy po tom, čo ich potrestal na tele nášho Pána Ježiša Krista. On, ktorý bol úplne bez hriechu, sa postavil na vaše miesto a niesol celú váhu trestu za vaše hriechy (pozri 2 Korinťanom 5,21). VŠETKY vaše hriechy boli odsúdené spravodlivým rozsudkom na kríži. Vďaka Jeho dokonanému dielu, keď ste prijali Pána Ježiša do svojho srdca, je Božie právo a spravodlivosť na vašej strane!
Viete, ako veľmi Boh miloval Ježiša, svojho milovaného Syna a vzácnu zreničku svojho oka? Ak áno, modlím sa, aby ste dostali zjavenie, ako veľmi vás Otec v nebi miluje. Aby vás Boh vykúpil, musel zaplatiť cenu krvou svojho jediného Syna. Muselo to byť pre neho nesmierne ťažké rozhodnutie. Nikto z nás nikdy nebude schopný úplne pochopiť, čím Boh prešiel, keď poslal svojho milovaného Syna na kríž. Keď čítame o utrpení kráľa Dária, len letmo si predstavíme, aké muky Boh vytrpel. Kráľ Dárius chcel Daniela zachrániť, ale nemohol porušiť svoj vlastný zákon. Podobne aj Boh miluje svojho Syna, ale vedel, že existuje len jeden spôsob, ako zachrániť nás, ktorí sme porušili zákon, a to obetovať vlastného Syna, Ježiša Krista. Nech vám toto zjavenie jeho úžasnej lásky a milosti dodá dôveru, aby ste k nemu slobodne prišli a našli útočisko pod jeho krídlami.
prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 34 650 B vygenerované za : 0.068 s unikátne zobrazenia tém : 50 765 unikátne zobrazenia blogov : 918 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou V posledných dňoch, hovorí Boh, vylejem svojho Ducha na každé telo. Vaši synovia a vaše dcéry budú prorokovať, vaši mladíci budú mať videnia a vašim starcom sa budú snívať sny. V tých dňoch vylejem svojho Ducha aj ...

citát dňa :

Posielam Ti zoznam všetkého, čo by som si na Vianoce želal: Teba!