hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Názov pesničky (1986-1987???)
príspevkov 7 |
zobrazení 24 |
tému vytvoril(a) 27.12.2009 16:06
posledná zmena 27.12.2009 21:40
|
1
|
Ahojte, vopred sa ospravedlňujem pridaním tejto témy,ale som bezradná. Dostala som za úlohu nájsť názov pesničky,ale buhužiaľ neviem o nej nič.
Viem len, že sa na ňu tancovalo v roku 1987,ale mohla byť aj skôr vydaná. Nemám ani šajnu, kto ju spieva, ale keď sa DJ (z Bulharska) povedal názov REQUIEM, tak vedela hneď o akú pesničku ide. Je skôr taká diskotéková a spievajú v nej muži s takým silným hlasom, niečo ako Modern Talking. Prosím Vás ak niekto s týchto minimálnych infornácií vie o akú pesničku sa jedná, odpíšte.
Ďakujem a ešte raz sa vopred ospravedlňujem =)
|
 |
|
2
|
Poznam len requiem for a dream, ale ci ju ktosi aj naspieval ...
|
 |
|
3
|
Nie nie, to nieje ta, ale Dakujem
|
 |
|
4
|
Daj si bulharsky google a iba ich stranky , ale neovladas asi tu ich rusku abecedu-blbe.
|
 |
|
6
|
Dinky Dakujem =),zevraj to neni to, ale dost sa to podoba, ale aj tak Dakujem
|
 |
|
7
|
odkaz
Aj mne napadá len tento hit od LB
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 96 255 B
vygenerované za : 0.048 s
unikátne zobrazenia tém : 1 897 543
unikátne zobrazenia blogov : 19 047
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Understanding the Hidden World of Credit Card Cash Advance Services in Korea When it comes to alternative financial solutions in East Asia, few topics generate as much discussion as the underground credit ecosystem. While mainstream banking services ...
citát dňa :
V boji o vlastné štastie víťazí ten, kto sa nevzdáva.
|