hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Koho voliť v roku 2016? www.idemvolit.sk
príspevkov 10 |
zobrazení 41 |
posledná zmena 16.8.2015 09:37
|
1
|
odkaz - zaujimavy projekt kde su pokope vsetky kauzy...ak vas nejaka napada pridajte.....
|
 |
|
2
|
tazka otazka. uz niekto nie je ani pravy ani lavy .... tctc...
|
 |
|
3
|
ja mam v tom jasno volim kotlebu...ale je tam aj pre ostatnych ktori chcu volit nejaku stranu a predtym si ju preverit..ci za to stoji...
|
 |
|
5
|
Dorotka OKS bude v ktorej strane, viem ze tych budes volit...alebo agenta Mossadu Lipsica....
|
 |
|
6
|
oooo agent mossadu svina madarska !!!-to je ono!! dik za typ xD
|
 |
|
7
|
svina madarska? tak to isto nie...madari su slovania...trosku tu splietas...a najvacsi antisemiti...po rusku...
|
 |
|
8
|
ja volim neos. vtip ;-)))
|
 |
|
9
|
Inak niet koho voliť , všetci ktorí chcú byť zvolený sú zlodeji a klamari, aj Kotleba nie je prijatelný lebo je proti nemu celý štat , tak taký je nanič ked nemože presadiť to čo voliči chcú.
Ja už volím niekolko krát za sebou prázdnu obálku , znamená že moj hlas je neplatný ale niktorá strana nedostane ani cent za môj hlas, lebo si nezaslúžia ani deravý groš.
|
 |
|
10
|
|
|
9. mamaleone 15.08.2015, 18:33
Inak niet koho voliť , všetci ktorí chcú byť zvolený sú zlodeji a klamari, aj Kotleba nie je prijatelný lebo je proti nemu celý štat , tak taký je nanič ked nemože presadiť to čo voliči chcú.
Ja už volím niekolko krát za sebou prázdnu obálku , znamená že moj hlas je neplatný ale niktorá strana nedostane ani cent za môj hlas, lebo si nezaslúžia ani deravý groš.
▲
16.08.2015, 09:37
|
Ano? SMER resp. jeho oligarchovia ako Zoroslav Kollar, Vladimir Lexa maju na internete platenych diskuterov, ktori nabadaju ludi k neucasti alebo neplatnym hlasom. Preco? Cim menej ludi vo volbach a viac neplatnych hlasov, tym vacsi podiel na vysledku bude mat stabilna zakladna, ktora voli SMER: dochodcovia, kupeni cigani cez vajdov. Tito ludia pridu vzdy...cize cim menej ostatnych tym vacsie percento SMER. Kotleba sa tieto volby do parlamentu dostane a ak sa nenechal stiahnut Gurtlerom, ktoremu sa tiez predpokladaju napojenia na Zoroslava Kollara a jemu podobnych mozme ocakavat fungujucu opoziciu. Lebo sucasna opoziicia zacina fungovat rok pred volbami ked zbiera hlasy....
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 105 434 B
vygenerované za : 0.048 s
unikátne zobrazenia tém : 1 897 401
unikátne zobrazenia blogov : 19 043
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. Spoznaj, na čom si. 2. Nastav si ciele. 3. Sleduj, kam odchádzajú tvoje peniaze. 4. Míňaj menej na neužitočné veci. 5. Splácaj svoje dlhy čím skôr. 6. Spor si na ťažšie časy. 7. Vytvo...
citát dňa :
Život je ako pohár a je iba na tebe čím si ho naplníš. Aj tak si to nakoniec vypiješ sám.
|