hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
AKO TIBIQUE S RATKOM ZOSTRELILI 400 LIETADIEL
príspevkov 9 |
zobrazení 9 |
posledná zmena 29.3.2019 02:24
|
1
|
U Šamana majú opäť silný matroš. Agent K nás upozornil na to, že narátali vyše 400 zostrelených lietadiel NATO. Čo je mimochodom skoro polovica všetkých zúčastnených lietadiel NATO a tretina z celkového počtu bojových lietadiel amerického vojenského letectva...
A takéto obrovské straty dokázali jastrabi z NATO pred verejnosťou utajiť! Až doteraz, kým im to nespočítali Tibique s Ratkom. A ak im tam niekto niečo napísal v diskusii, tak ho hneď statočne vymazali!
Dobrá práca, chaloši! Len pekne ďalej šírte praudu v pomere 400:2 !!!
KONIEC ROZPRÁVKY
odkaz
|
 |
|
2
|
Milan prdni nejakú šlohnutú fotku a nejaký ten hoax rezni vulgarizmom a bude to ako každý deň tvoje zrkadlo.
|
 |
|
3
|
argumentačná nulita Milan. Už sa opakuješ ako Ardzun keď je v koncoch . Zahreš si uľaví sa ti
|
 |
|
4
|
Milan zachovaj si trocha dôstojnosti a nerob na mňa bubákov , že ma zbiješ a tak . Na toľko ma poznáš , že na mňa bubáci nezaberajú . Nechaj si to pre tvoju skupinu alkoholikov z krčmy . Že ich pozdravujem . Tam sa môžeš vyhrážať spolumrzákom .
|
 |
|
5
|
Ja som vedel že ťa vytočím a že si opäť nakadíš do huby Milan
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 92 879 B
vygenerované za : 0.039 s
unikátne zobrazenia tém : 1 897 252
unikátne zobrazenia blogov : 19 041
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. Spoznaj, na čom si. 2. Nastav si ciele. 3. Sleduj, kam odchádzajú tvoje peniaze. 4. Míňaj menej na neužitočné veci. 5. Splácaj svoje dlhy čím skôr. 6. Spor si na ťažšie časy. 7. Vytvo...
citát dňa :
Žial, dnes je doba, kedy byť hlúpym prináša väčšiu pravdepodobnosť profesionáleho úspechu, ako byť múdrym.
|