nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
tu sa nachádzate: hlavná stránka  rôzne  téma
prehľadávať diskusné kategórie:  

Licencia pre dj 2

7
reakcií
401
prečítaní
Tému 4. januára 2010, 13:03 založil djdodo22.

1.
označiť príspevok

djdodo22 muž
   4. 1. 2010, 13:03 avatar
som 13 rocni chala newm ci bi sa mi dala spravit ta licencia ci mi stacie iba original CD/LP ????? bo vybavu secko mam po ocovi

2.
označiť príspevok

djdodo22 muž
   4. 1. 2010, 13:04 avatar
ale len napalene CD :-( 

3.
označiť príspevok

Martin muž
   4. 1. 2010, 13:50 avatar
Ako 13-rocny este nemozes zarabat, takze ta licencia by ti bola zbytocna. Ale mozno sa mylim.

4.
označiť príspevok

Jussy_14 muž
   6. 1. 2010, 00:48 avatar
noo počuvaj mladyy ako škoda že maš 13 lebo od domu nemožeš byť viac ako 300 metrov mimo rodičov a do nejakej 21 hodiny ale ak chceš myslim že ak budeš mať 14 alebo 15 neviem ako zmluvu ti netreba stači ti original nosič ale predsa ak chceš zmluvu tak do 18 roku je zmluva pre dl na www.slovgram.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.skale treba si to overiť notarom a poslať to do bratislavy

5.
označiť príspevok

Dj Humo muž
   7. 1. 2010, 17:21 avatar
Zdravim vas a chcel by som sa opitat ako je to zo sukromnou party v podnikoch...cely podnik je rezervovany a chcem sa opitat ze ci ako dj mozem hrat na napalenych cd a mic z toho nebudem mat....za odpoved vopre dakujem...

8.
označiť príspevok

breko muž
   14. 1. 2010, 17:04 avatar
Prosim ta mozes mi povedat ako si spravim licenciu na jakej stranke?...Lebo mam zacat teraz hrad a nemam licenciu..len to mi chiba...

6.
označiť príspevok

Jussy_14 muž
   8. 1. 2010, 14:55 avatar
ahoj dj humo ta kak maš na dverach podniku vyčapene(vylepene) sukromna spoločnosť s tym že podnik ma povolene zabavy tak ti nemožu nič ked hraješ na napalenych...ale ak maš prehravače ktore maju usb kludne si nakopiruj na sub pesničky a tak ti nemou zaručene nič

7.
označiť príspevok

breko muž
   14. 1. 2010, 16:56 avatar

Tento príspevok porušuje pravidlá fóra a preto nie je považovaný za súčasť slušnej diskusie. zobraziť

váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

podobné témy testovacia prevádzka

najnovšie príspevky na celom fóre

Našťastie neexistuje vôbec žiaden dôvod, prečo by sme mali byť všetci rovnakí.
Prevádzkuje Brown, s.r.o. | Inzerciu zabezpečuje VisuArt s.r.o. |
(34 309 bytes in 0,347 seconds)