hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

(Samo)štúdium 9

príspevkov
6
zobrazení
47
tému vytvoril(a) 19.5.2021 09:50 Dušan Fajnor
posledná zmena 19.5.2021 16:11
1
19.05.2021, 09:50
(Samo)štúdium 9

Ahoj

Ozývam sa opäť nakoľko si potrebujem dať do hromady myšlienky. Ako viete, Som sa dal na štúdium matematiky, fyziky a chémie ako aj IT kurzy a cudzé jazyky. Stále Som ale na začiatku a to ma núti urobiť zmeny v technike študovania.

Stále mám pocity, že to, čo mám naštudované, sa akosy z mojej mozgovne vytráca. Mám na študovanie a čítanie tak vyhradených 7hod a 30min. Teda mám tak na výber akú techniku si zvolím:

Hodinové štúdium (45min) = jeden predmet + prestávky (15min)
Denné študium (4hod) = jeden predmet + čítanie (3,5hod)
Týždenné štúdium = jeden predmet + čítanie
Mesačné štúdium = jeden predmet + čítanie
Pol až 3/4 ročné štúdium = (komplet kurz, alebo videoprednášky, alebo cudzí jazyk) + čítanie

Záleží už len na mojom (ne)chcení sa do toho. Padali myšlienky typu aj, že sa na toto všetko vyserem, ale zase na druhej strane, je mi to ľúto všetko zahodiť, mám aj z toho kopec poznámok. Má to ale liečivú výhodu. nahrádzam tak (schizo)myšlienky, inými, zmysluplnejšími a hodnotnejšími.

Prikladám odkaz na stránku, kde je prehľad toho, čo mám naštudované a čo budem študovať, odkza tu: odkaz

Želám a prajem vám veľa zdaru a veľa voľného času na seba, i keď máte popri práci i iné povinnosti ako sa venovať sebe. S pozdravom:
Dušan

odkaz

none
2
19.05.2021, 10:07
Mne dnes prišla kuriérom knižka "Osm smrtelných hříchu civilizace"

Treba stále rásť, stále sa učiť, stále čítať. A premáhať sa, keď sa nám nechce. Nech sa darí
none
4
19.05.2021, 14:09
Dušan ahoj, zamestnávaš sa na plný deň, jéj. . .
none
5
19.05.2021, 14:27
Patrick91

Ja Som čítal sci-fi horor od Peter V. Brett - Démoni
Testovaný
Poustni kópií
Valka za bieleho dne
Tri lebek

Doporučujem, keď mi v poslednej knihe chýba docitaný konec

odkaz

ninka
Tak áno, treba niečo robiť!!! Naproti vylihovaniu s ovládačom v ruke od telky
👍: ninka
none
6
19.05.2021, 16:11
8

Som dakde hovoril, že ma zaujímajú čisla, vzorce, kódy, výpočty, kalkuly...
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 94 737 B vygenerované za : 0.151 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 967 unikátne zobrazenia blogov : 19 040 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Určené len pre maximálnych SEBA-vrahov 😉 Cesta do raja vedie skrz peklo 😉 odkaz Bol SOM "donútený" podstúpiť krst ohňom 😉 Vydal SOM sa na cestu do "pekla" 😉 Lebo SOM bol sklamaný zo sv...

citát dňa :

Ponúkať priateľstvo tomu, kto túži po láske, je ako umierajúcemu od smädu dávať chlieb.