hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  náboženstvo  /  téma

S Bohom nic nieje nemozne (Mt 10,40)

príspevkov
12
zobrazení
55
tému vytvoril(a) 6.5.2013 20:51 lahoda
posledná zmena 12.5.2013 15:30
1
06.05.2013, 20:51
Když mi bylo deset let, pokusil jsem se spáchat sebevraždu. Ztratil jsem svou naději. Zkusil jsem se utopit, ale nešlo to. Bůh měl plán pro můj život -- abych dával naději ostatním lidem skrz můj příběh.

odkaz
none
2
06.05.2013, 20:56
Nick Vujicic - Nepotřebuji ruce a nohy, potřebuji Boha
skveli motivator verim, ak ste ho doteraz nepoznali vleje jeho pribeh do zivota viac vnutornej sily a viery v to ze v zivotr sa nikdy netreba vzdavat
odkaz
none
3
06.05.2013, 21:00
Daju tu aj to predchadzajuce video. Pisala som k nemu prispevok. Zopakujem. Islo o emotivne a motovacne video. Keby sa to stalo ateistovi by roky pluval nenavistne sliny na svet, veriacich a Boha. A potom by "hrdinsky" a "eticky" poziadal blizkeho, aby ho spratal na druhy svet alebo by nasiel tolko sily a zabil sa sam, aby nebol na obtiaz rodine a tesil sa ako vybabral so zivotom. Bez viery clovek nedokaze zit stastne a prekonavat prekazky, tak ze ich vnima ako rast a nie ako podraz od Boha, ktory podla ateistov neexistuje. inak co vidim aj toto video a ako pozera ten clovek na svet, neraz sa ma lepsie ako ti bezni a zdravi ludia, ktori si robia peklo na zemi, nevedia zit a aj ked vsetko maju su nestastni. To je najvacsie peklo byt nestastny a nespokojny.
👍: lahoda
none
4

3. 06.05.2013, 21:00

Daju tu aj to predchadzajuce video. Pisala som k nemu prispevok. Zopakujem. Islo o emotivne a motovacne video. Keby sa to stalo ateistovi by roky pluval nenavistne sliny na svet, veriacich a Boha. A potom by "hrdinsky" a "eticky" poziadal blizkeho, aby ho spratal na druhy svet alebo by nasiel tolko sily a zabil sa sam, aby nebol na obtiaz rodine a tesil sa ako vybabral so zivotom. Bez viery clovek nedokaze zit stastne a prekonavat prekazky, tak ze ich vnima ako rast a nie ako podraz od Boha, kto...

06.05.2013, 21:09
lea, viera to je predovšetkým aj duševná hyiena, ktorú robíš pravidelne modlitbou. Ale sú ľudia, čo sa pravidelne sprchujú a sú ľudia, čo s opláchnu, len keď smrdia. Všetko to chce predsa len trochu námahy, aj tá telesná, ale aj tá duševná hygiena, ale investícia námahy v oboch prípadoch sa vždy vypláca.
none
6

Daju tu aj to predchadzajuce video. Pisala som k nemu prispevok. Zopakujem. Islo o emotivne a motovacne video. Keby sa to stalo ateistovi by roky pluval nenavistne sliny na svet, veriacich a Boha. A potom by "hrdinsky" a "eticky" poziadal blizkeho, aby ho spratal na druhy svet alebo by nasiel tolko sily a zabil sa sam, aby nebol na obtiaz rodine a tesil sa ako vybabral so zivotom. Bez viery clovek nedokaze zit stastne a prekonavat prekazky, tak ze ich vnima ako rast a nie ako podraz od Boha, kto...

06.05.2013, 21:26
Tiez nevim kde sa to podelo a tych pokusov bolo viac ako jeden a vazne neviem v com bola chyba.
none
7

6. lahoda 06.05.2013, 21:26

Tiez nevim kde sa to podelo a tych pokusov bolo viac ako jeden a vazne neviem v com bola chyba.

06.05.2013, 21:27
To nic, uz je to v poriadku. Dobru noc.
none
9

07.05.2013, 08:11
Si stastna a spokojna ? Lebo tvoje chovanie a vyjadrovanie tomu nenasvedcuju.
none
5
06.05.2013, 21:13
elemír nenamietam
none
8
06.05.2013, 21:36
Este na zaklade videa. Niet na svete cloveka co by netrpel alebo netrapil sa. Kazdy mysli na svoje bolesti, obmedzenia ( rodinou, manzelom, zamestnavatelom, limitovani sme objemom penazi co mame, miesto, kde byvame, vychovou...) Casto to vnimame ako nespravodlivost a neskonale utrpenie. Lenze na svete je mnoho ludi co trpi viac ako my, a teraz nemyslim Africanov, ale porovnatelne skupiny obyvatelstva v nasom okruhu - Slovensko ci EÚ. Malokto dokaze byt stastny a spokojny, ale podla mna je to najvacsi zivotny uspech - viac ako peniaze, viac ako vzdelanie, viac dobra profesia, viac ako rodina, viac ako deti. V prvom rade v zivote ide o nas a nas zivot, hoci sa hrajeme na filantropov a myslime na buducnost ludstva, tym, ze porodime potomkov. Ulohou cloveka podla mojho nazoru - je nas vlastny zivot a spokojnost, samozrejme nejde to, ak clovek mysli len na seba a nespolupracuje (to znamena, ze sa musi nutne obmedzovat, zahryznut si do jazyka, pocuvnut aj druheho kto je vacsi ci silnejsi, zit a spolupracovat v rodine ci v inom spolocenstve - inej cesty niet, sam clovek zdivie a zahynie). Taky je podla mna udel a zivot cloveka.
none
11
12.05.2013, 15:01
A prečo nemal ten plán aj pre mnohých ďalších, ktorým tá samovražda vyšla? Ak by nejaká nádej bola, také veci by sa nestávali.
none
12
12.05.2013, 15:30
To je dobrá otázka. My môžme len o tom polemizovať - Božie cesty sú pre nás nevyspytateľné.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 141 053 B vygenerované za : 0.048 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 611 unikátne zobrazenia blogov : 19 039 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Chránený v Otcovi Veď aj Kristus raz trpel za hriešnikov, spravodlivý za nespravodlivých, aby nás priviedol k Bohu, keď bol podľa tela usmrtený, ale Duchom oživený. 1 Petra 3,18 Môžem vám ukázať krásny obraz Božej lásky k vám v príbehu o Danielovi...

citát dňa :

Ak chceš nájsť tú pravú ženu, naprv buď tým pravým mužom.