hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Pripravme si 10 % z hodnoty majetku...
príspevkov 6 |
zobrazení 13 |
tému vytvoril(a) 11.11.2013 10:37 Kaies
posledná zmena 12.11.2013 09:54
|
1
|
Prečítajte si:
odkaz
Je to reálne? Vraj áno. Darmo, s korupciou veľa nenarobíme, korporácie treba nechať na pokoji. Veď občania zatiahnu. Kto iný?
|
|
|
3
|
|
1. Kaies 11.11.2013, 10:37
Prečítajte si:
http://finweb.hnonline.sk/komentare-a-analyzy-123/komentar-pripravme-sa-na-superdan-593621
Je to reálne? Vraj áno. Darmo, s korupciou veľa nenarobíme, korporácie treba nechať na pokoji. Veď občania zatiahnu. Kto iný?
▲
11.11.2013, 14:58
|
naozaj realne verim ze sa najde stat ktr bude pytat.
|
|
|
2
|
Vsetko je to v uplnom poriadku. Neviem, co si ludia mysleli, ked si volili kapitalizmus.
odkaz
|
|
|
4
|
45% dane nikomu nevadia, a 10% áno. Vy ste trapní.
|
|
|
5
|
ja v tom vidim snahu vystopovat realnych drzitelov majetkov a nie prijem do rozpoctu. polovicu veci nikdy nevlastni majitel, ale nastrcenci. Ti vsak nebudu vediet zaplatit nic.
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 89 198 B
vygenerované za : 0.091 s
unikátne zobrazenia tém : 277 850
unikátne zobrazenia blogov : 2 382
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Vstúpiť do manželstva neznamená vzdať sa slobody, ale vymeniť osobnú slobodu za spoločnú.
|