');
//-->
');
//-->
Prečo ženám záleží natom či má muž 10 alebo 18
33
reakcií |
1426
prečítaní |
Tému 5. februára 2010, 20:27 založil Lupták. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 20:27 |
![]() |
---|---|---|
Chcel by som sa žien spýtať prečo tak veľmi im záleží natom či má muť malého alebo veľkého je to častá téma.
|
Veronika Hadobásová
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:28 |
|
---|---|---|
Lupták medzi ženami ktorými sa stretávam nie je táto téma častí. Ako si na to došiel?
|
leila
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:44 |
|
---|---|---|
...kúp manželke kvetinu, upevníš tak rodinu...
![]() |
piskotka
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:46 | |
---|---|---|
Príspevok bol vymazaný administrátorom. |
marska | ⇑ 5. 2. 2010, 20:48 |
|
---|---|---|
a tých zvyšných desať si mám urezať?
![]() |
piskotka
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:51 | |
---|---|---|
Príspevok bol vymazaný administrátorom. |
leila
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 21:10 |
|
---|---|---|
..to súvisí ešte s opicamiˇ. .čím väčší a červený, tak priláka viac samiciek, lebo oni si vo svojej pudovej naivite myslia že len taký bude dobrý oplodnovaní kandidát...rovnako to platí aj s veľkými prsiami...v mužoch to podvedome vzbudzuje pocit vyzretosti na materstvo ženy, čiže to, že je to dobrá samica na oplodnovanie...
...opice.. ![]()
Súhlasí
Martin
|
leila
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 21:39 |
|
---|---|---|
...okrem tých opíc..vlastne im na tom vôbec až tak moc nezáleží ako si myslíš.. záleží im na inom - ../nemám auto ani vilu som celkom bez sexepílu./
|
*game*
![]() |
⇑ 7. 2. 2010, 13:38 |
|
---|---|---|
Ze Pakistanskeho diplomata Akbara Zeba odmietaju uznat ako velvyslanca v Saudskej Arabii. V arabcine jeho meno znamena najväcsi penis
![]() ![]() ![]() |
ranexil
![]() |
5. 2. 2010, 20:37 |
|
---|---|---|
Otazka neznie, ci zenam, ale prečo natom zaleží tebe.
![]() |
Veronika Hadobásová
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:40 |
|
---|---|---|
Mne na tom nezáleži. Zatiaľ nemám ten problém riešiť tento problém. Ak je to problém.
|
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 20:39 |
|
---|---|---|
Veronika ..ja si myslím, že z tvojej odpovede je jasné že nie je o čom "
![]() ![]()
Súhlasí
Veronika Hadobásová,
piskotka
|
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 20:40 |
|
---|---|---|
Lupták ...nemaj komplexy .."
![]() ![]() |
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 20:43 |
![]() |
---|---|---|
Nemám komplexy všetko ste písali len nie to čo som sa pýtal až na Veroniku
|
Veronika Hadobásová
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 20:47 |
|
---|---|---|
Lupták podla mňa niektorým ženám môže trebarz prekážať 18 cm penis kvôli tomu že majú menšiu pošvu a ich to boli pri sexe. I
Súhlasí
Lupták
|
Vlado
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 22:59 |
|
---|---|---|
Nehnevaj sa, ale narábaš s vlastným predsudkom, akoby ten predsudok mali ženy. Tvoj omyl spočíva už v samotnej otázke, ktorú si položil na úvod, tak sa nehnevaj, ako ti ženy odpovedajú. Popravde, napísal si hlúposť, ktorá sa netýka ani tka žien, ako tvojich komplexov. Aj keď tvrdíš, že ich nemáš, samotnou úvodnou otázkou si tie komplexy predviedol. Tak máš čo si chcel!
Súhlasí
činčin
|
Lupták
![]() |
⇑ 6. 2. 2010, 08:00 |
![]() |
---|---|---|
Vlado ja sa nehnevám nemám prečo, neviem koľko máš rokov píšeš že 100 tam kde sa ja pohybujem žiadna tema nie TABU a keď táto otázka vyvoláva komplexy v tebe tak mi je ľúto, odpoveď žien je taká aká je treba ju rešpektovať,
|
Lupták
![]() |
⇑ 6. 2. 2010, 08:31 |
![]() |
---|---|---|
Vlado ja som so svojou mierou spokojný ..........
|
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 20:45 |
|
---|---|---|
nie je to častá téma, ale na intráku ten "popis " nezabudli niektoré "baby " vynechať po sex. zážitku. Zaujímavé
![]() |
ranexil
![]() |
5. 2. 2010, 20:47 |
|
---|---|---|
Prečo? Lebo ide o anatomiu . Ved je to logicke. Aj žena ma iste parametre, takze u muza je tiez nevyhnutne, aby splnal tu najpsravnejsiu mieru vzhladom k danej zene. Niektorej snad vyhovuje ten 8 centimetrovy..,ale je taka vobec?
Súhlasí
Lupták
|
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 20:48 |
![]() |
---|---|---|
Ónya ty si táka aj do voza aj do koča podľa teba by to malo byť ako
|
Ónya
![]() |
⇑ 5. 2. 2010, 21:07 |
|
---|---|---|
hanbím sa to sem napísať
![]() |
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 20:53 |
|
---|---|---|
Lupták, to máš ako s prsiami ..prečo sa mužom páčia 3-4 a niektorým 1-2 ??
![]() |
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 20:58 |
![]() |
---|---|---|
to nie také isté...je tam rozdiel ja poznám aj takých ktorí povedia že žena nemusí mať ani prsia
|
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 21:02 |
|
---|---|---|
no tak to je fakt rozdiel, lebo ženy nepovedia že "chlap" ho ani nemusí mať
![]() ![]() ![]()
Súhlasí
piskotka,
Veronika Hadobásová
|
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 21:05 |
![]() |
---|---|---|
No vidíš tak že rozdiel je..
|
*game*
![]() |
5. 2. 2010, 21:07 |
|
---|---|---|
Nemala som moznost porovnavat
![]() |
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 21:13 |
![]() |
---|---|---|
No game aspon úprimné odpoved
|
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 21:15 |
![]() |
---|---|---|
ˇOny neverím že sa hanbiš
|
Ónya
![]() |
5. 2. 2010, 21:16 |
|
---|---|---|
fakt aj sa červeniam
![]() |
Lupták
![]() |
5. 2. 2010, 21:22 |
![]() |
---|---|---|
nečevenaj
|
postoy-lea | 6. 2. 2010, 08:05 |
|
---|---|---|
Luptak su zeny, ktore by uvitali, keby ich partner/manzel/ nepouzival penis s nimi na sex. Neboj sa aj impotenti aj asexualni muzi - maju sancu, si najst zodpovedajucu partnerku. A pritom si nemysli, ze nemaju sexualny zivot a nie su stastni. Su - to mi hovorila osobne sexuologicka. Nie je ich tak malo.
|
Lupták
![]() |
⇑ 6. 2. 2010, 08:30 |
![]() |
---|---|---|
Lea tvoje príspevky je radosť čítať
Súhlasí
postoy-lea,
Ónya
|
činčin
![]() |
8. 2. 2010, 14:38 |
|
---|---|---|
hahahah, najvyše to riešia muži. tot vše.
|
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 16:49, ondrej trestaním ľudí za názor budujete demokraciu ?
dnes, 16:47, už zas si sa zasekol trole.....neboj neverím, že ta naučim zakladom demokracie.......to fakt...
dnes, 16:45, požiciavanie penazi s dohodou je v poriadku....Ak sa niekomu požicaju peniaze, tak vie presne...
dnes, 16:44, ondrej ty boľševik, ved ste schválili totalitný zákon ! Bojujete proti slobode !
dnes, 16:41, totalitne je ked niekomu beries pravo na nazor.....Mame na výber, bud sa obkolesime plotom a...
dnes, 16:41, 8- ty si všetko vykladáš tak ako ti vyhovuje. Aj trojicu som ti vysvetľoval. Ak niekto a...
dnes, 16:37, Uvidíme či na dezinformačnom Zomri vypíšu zbierku :)
dnes, 16:32, Čo ked si si ty nepožičal? Ozbíjal iných
dnes, 16:31, ondrej schvaľovaním totalitných zákonov sa buduje demokracia ?
dnes, 16:24, mne nepožičal nikto ziadne peniaze, ja som dostal spotrebič a splacal som ho z vyplaty.....
dnes, 16:22, ja som si nepožiciaval žiadne peniaze, platil som spotrebič na splatky....
dnes, 16:20, sak pride na vsetkych.....čo si taký nedočkavý....budu kydat jeden na druheho aspon...
dnes, 16:18, 220,.....ale ak niekto neuznáva ten kresťanský zbor , kde títo pomazaní bratia...
dnes, 16:16, 269,....... lenže "naša pravda",....."tvoja pravda",......"moja...
dnes, 16:15, buduje sa tu sloboda......mufko......to si nevedel?......ktora prinasa aj usmevne situacie, ked...
dnes, 16:13, hokejis- veď mne je to jasné, ale Ondík sa poondie *39
dnes, 16:11, On ich mal celkom 3. Mal na to USA licenciu, ktorú mu dali šoféri na pumpe, kde umýval...
dnes, 16:09, ondrej61- nevieš ani to, že začala za Dzurindu debilko? S takým vypatlaným pakom sa...
dnes, 16:08, Kiska zbíjal cez nebankovku Slovenská požičovňa
dnes, 16:07, havran používam slovo boľševik v zmysle totalitnej boľševickej mentality týchto...
dnes, 16:47, už zas si sa zasekol trole.....neboj neverím, že ta naučim zakladom demokracie.......to fakt...
dnes, 16:45, požiciavanie penazi s dohodou je v poriadku....Ak sa niekomu požicaju peniaze, tak vie presne...
dnes, 16:44, ondrej ty boľševik, ved ste schválili totalitný zákon ! Bojujete proti slobode !
dnes, 16:41, totalitne je ked niekomu beries pravo na nazor.....Mame na výber, bud sa obkolesime plotom a...
dnes, 16:41, 8- ty si všetko vykladáš tak ako ti vyhovuje. Aj trojicu som ti vysvetľoval. Ak niekto a...
dnes, 16:37, Uvidíme či na dezinformačnom Zomri vypíšu zbierku :)
dnes, 16:32, Čo ked si si ty nepožičal? Ozbíjal iných
dnes, 16:31, ondrej schvaľovaním totalitných zákonov sa buduje demokracia ?
dnes, 16:24, mne nepožičal nikto ziadne peniaze, ja som dostal spotrebič a splacal som ho z vyplaty.....
dnes, 16:22, ja som si nepožiciaval žiadne peniaze, platil som spotrebič na splatky....
dnes, 16:20, sak pride na vsetkych.....čo si taký nedočkavý....budu kydat jeden na druheho aspon...
dnes, 16:18, 220,.....ale ak niekto neuznáva ten kresťanský zbor , kde títo pomazaní bratia...
dnes, 16:16, 269,....... lenže "naša pravda",....."tvoja pravda",......"moja...
dnes, 16:15, buduje sa tu sloboda......mufko......to si nevedel?......ktora prinasa aj usmevne situacie, ked...
dnes, 16:13, hokejis- veď mne je to jasné, ale Ondík sa poondie *39
dnes, 16:11, On ich mal celkom 3. Mal na to USA licenciu, ktorú mu dali šoféri na pumpe, kde umýval...
dnes, 16:09, ondrej61- nevieš ani to, že začala za Dzurindu debilko? S takým vypatlaným pakom sa...
dnes, 16:08, Kiska zbíjal cez nebankovku Slovenská požičovňa
dnes, 16:07, havran používam slovo boľševik v zmysle totalitnej boľševickej mentality týchto...