hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Ponuka darov (25 miliónov eur)
príspevkov 3 |
zobrazení 10 |
posledná zmena 4.3.2020 12:03
|
1
|
ahoj
Som zo Slovenska a som vlastníkom spoločnosti dovážajúcej červený olej do Francúzska. Stratil som manžela pred 6 rokmi. Až do dnešného dňa som sa nemohla oženiť, nemali sme deti. Všetky tieto zlé mi dali starosti a to ma priviedlo k chorobe, ktorá nedáva veľkú nádej na dlhé životy na tejto zemi. Moje dni počítali s nedostatkom tejto choroby, ktorú som nemal liečenú, ale upokojujúcu vo Francúzsku. Rozhodol som sa dať časť svojho dedičstva ako dar dôveryhodnému a čestnému človeku, aby ho mohol dobre využiť. Ide o dar vo výške 25 miliónov EUR. Preto vás prosím, aby ste prijali túto ponuku, pretože dať ostatným znamená získať viac odpustenia a milosrdenstva od nášho Boha. Tu je trochu môjho príbehu. Ak chcete získať viac informácií, odpovedzte mi na svoju súkromnú e-mailovú adresu.
E-mail: matinelisabethmt@outlook.fr
ďakujem
|
 |
|
2
|
Ha ...ha...ha...už aj tu ? Ak sa tu nájde hlupák , tak budem smutný........
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 86 910 B
vygenerované za : 0.056 s
unikátne zobrazenia tém : 1 898 020
unikátne zobrazenia blogov : 19 052
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz Možno si myslíš, že programovanie je náročná činnosť a vyžaduje si nejaké špeciálne zručnosti... Ale nie je to celkom tak... Snáď každý z nás denno-denne programuje a ani si to neuvedomuje... Chceš ...
citát dňa :
Muži sa v láske správajú ako v reštaurácii. Najprv si objednajú podľa jedálneho lístka a potom zízajú na susedov stôl.
|