hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Pocit menejcennosti 1

príspevkov
15
zobrazení
3
tému vytvoril(a) 3.2.2011 16:28
posledná zmena 4.2.2011 19:20
1
03.02.2011, 16:28
Ja viem,ze o menejcennosti uz bola rec.Ja som bola dobre vychovaná a nemala som ziadne problémy v rodine a preto neviem preco to je takto. Chodim do 4.triedy,som pred maturitami a v poslednom case mám so sebadoverou,sebavedomim a menejcennostou problémy. Asi to má aj nejaký vplyv na moje zdravie,lebo neviem pribrat a casto mám bolesti v zaludku a som nervozna. Kvoli tomu zas casto ****vam, ze ako zle vyzerám,mala by som viac jest ,pribrat,ale nejde to. Moji blízki mi hovoria,ze nemám preco mat pocit menejcennosti,lebo nie som hlupa a nie som ani skaredá.S vyzorom nemám problém,ale mám pocit,ze mne sa nic nedarí aj ked sa snazim a okolo mna sa kazdému dari.Vacsinou mám zlé nálady,som podrázdená a darmo sa snazim,nedari sa mi nicomu tesit zo srdca.co by som mala robit?
none
5

1. 03.02.2011, 16:28

Ja viem,ze o menejcennosti uz bola rec.Ja som bola dobre vychovaná a nemala som ziadne problémy v rodine a preto neviem preco to je takto. Chodim do 4.triedy,som pred maturitami a v poslednom case mám so sebadoverou,sebavedomim a menejcennostou problémy. Asi to má aj nejaký vplyv na moje zdravie,lebo neviem pribrat a casto mám bolesti v zaludku a som nervozna. Kvoli tomu zas casto ****vam, ze ako zle vyzerám,mala by som viac jest ,pribrat,ale nejde to. Moji blízki mi hovoria,ze nemám preco mat p...

03.02.2011, 18:40
Príď sem na fórum. Akože prihlasuj sa pravidelne. A uvidíš, po čase sa ti upraví krvný tlak, cholesterol, a zbavíš sa takých chmúrnych myšlienok.
none
6

Ja viem,ze o menejcennosti uz bola rec.Ja som bola dobre vychovaná a nemala som ziadne problémy v rodine a preto neviem preco to je takto. Chodim do 4.triedy,som pred maturitami a v poslednom case mám so sebadoverou,sebavedomim a menejcennostou problémy. Asi to má aj nejaký vplyv na moje zdravie,lebo neviem pribrat a casto mám bolesti v zaludku a som nervozna. Kvoli tomu zas casto ****vam, ze ako zle vyzerám,mala by som viac jest ,pribrat,ale nejde to. Moji blízki mi hovoria,ze nemám preco mat p...

03.02.2011, 18:44
bumbi nic si z toho nerob,aj take dni su obcas,mne dnes v praci praskli nervy najsor som sa rozplakala,nadala vsetkym okolo a potom som treskla dvermi,jo a potom sme sa jedna druhej ospravedlnovali a vsetky plakali,prosto clovek je niekedy pod velkym tlakom,citila som sa ako idiot,ale niekedy je naozaj dobre,ked tie emocie idu von,si mlade dievca v tvojom veku som mala aj ja pocity menejcennosti,jednak rodinne prostredie,jednak ine starosti do toho,ale jedno si zapametaj nech sa budes citit akokolvek mizerne nikdy sa nepodcenuj,na svete nenexistuje jeden jediny rovnaky clovek ako si ty,to si vzdy pamätaj,vaz si vsetko co mas,vaz si seba,lebo su naozaj ludia ktori su na tom ovela horsie a musia to zvladat,hlavu hore si pekna ,mlada žena,mas dobru rodinu a cely zivot pred sebou,mozno si to ani neuvedomujes,ale mas strasne vela.
none
7

6. piskotka 03.02.2011, 18:44

bumbi nic si z toho nerob,aj take dni su obcas,mne dnes v praci praskli nervy najsor som sa rozplakala,nadala vsetkym okolo a potom som treskla dvermi,jo a potom sme sa jedna druhej ospravedlnovali a vsetky plakali,prosto clovek je niekedy pod velkym tlakom,citila som sa ako idiot,ale niekedy je naozaj dobre,ked tie emocie idu von,si mlade dievca v tvojom veku som mala aj ja pocity menejcennosti,jednak rodinne prostredie,jednak ine starosti do toho,ale jedno si zapametaj nech sa budes citit akok...

03.02.2011, 18:51
Piškótka ja som tiež mala ťažké obdobie. Niektoré vecí ma v robote doslova žrali, ale bola som ticho. Potom som už to nemohla zniesť aj za cenu, toho, že hoci ma vyhodia alebo čo vysypala som na rovinu nadriadenému všetko čo sa mi nepáčilo, čo som videla ako nespravodlivosť alebo nekorektne. Potom z toho bola obojstranná výmena názov, neskôr "tichá domácnosť" a teraz sa už smejeme a vecí idú tak ako majú ísť - nezrovnalosti čo sa dali do poriadku, dostala som priestor, informácie a podmienky k práci, nie všetko sa vyriešilo - , ale to čo sa dalo a malo v tom čase áno, úplne všetko. Furt som mala len hlavu sklonenú a bola bokom, ale zdravo som sa nasrala a presadila svojú vôľu - vlastne to čo som mala dosť od začiatku. Aj pre túto moju vlastnosť okrem iného si ma môj nadriadený vybral - vedel do čoho ide :-).
👍: piskotka
none
11

03.02.2011, 22:27
nechaj si vyšetriť krv,možno časť problémov súvisí so štítnou žľazou...nervozita,úbytok hmotnosti,výkyvy nálad.Možno maturita Ťa dostáva pod tlak,každopádne med a oriešky konzumuj
none
13

11. 03.02.2011, 22:27

nechaj si vyšetriť krv,možno časť problémov súvisí so štítnou žľazou...nervozita,úbytok hmotnosti,výkyvy nálad.Možno maturita Ťa dostáva pod tlak,každopádne med a oriešky konzumuj

03.02.2011, 22:36
uz som aj ja rozmyslala nad tym,ale tak trocha sa bojim cim mi nezistia nieco....ale asi v blizkej buducnosti si nájdem cas nato vysetrenie radsej:/🙂
none
2
03.02.2011, 16:41
ohladom na co?
none
3
03.02.2011, 17:42
vyznam,zmysel
none
4
03.02.2011, 18:24
aj ja sa cítim menej cenne a nebaví ma existovat, to vsak neznamena, že tí druhí su natom lepsie. Typicky to vedie k nejakej depke a spokojne sa odpalit s nenavistou ku sebe...skvela predstava. Pomaha nenavidiet Boha, aj ked si ho len vymyslís, lebo ten ma zasluhu na vsetkom tom nepsravodlivom usporiadaní sveta a triedení ludi na lepsich a horsich.
ale vlastne neber ma vazne i tak ti to nepomoze.
none
8

4. ranexil 03.02.2011, 18:24

aj ja sa cítim menej cenne a nebaví ma existovat, to vsak neznamena, že tí druhí su natom lepsie. Typicky to vedie k nejakej depke a spokojne sa odpalit s nenavistou ku sebe...skvela predstava. Pomaha nenavidiet Boha, aj ked si ho len vymyslís, lebo ten ma zasluhu na vsetkom tom nepsravodlivom usporiadaní sveta a triedení ludi na lepsich a horsich.
ale vlastne neber ma vazne i tak ti to nepomoze.

03.02.2011, 19:06
ranexil ty sa nemas preco citit menej - cenny ani bez zaujmu o zivot. ty si za vsetko mozes sam..zakusni uz do toho jablka a hotovo
none
9

8. 03.02.2011, 19:06

ranexil ty sa nemas preco citit menej - cenny ani bez zaujmu o zivot. ty si za vsetko mozes sam..zakusni uz do toho jablka a hotovo

03.02.2011, 20:58
ja sa tu mozem ksichtit aj na matku Terezu.
none
12

9. ranexil 03.02.2011, 20:58

ja sa tu mozem ksichtit aj na matku Terezu.

03.02.2011, 22:32
lol ofucane je to
none
10
03.02.2011, 22:26
potesili ma Vase prospevky 🙂..hej ja viem,ze su ludia, ktorí maju ovela vacsie problémy a starosti..a ze si mám vázit to co mám,aj sa z toho tesim..len proste mám pocit,ze stále zlyhavam..dnes som sa dozvedela ze ma neprijali,vlastne som tam ani nechcela ist, len tak ze to skusim,a viem ze som bola medzi nimi dobrá ,len nie az natolko,ale aj tak trocha mi je to luto,lebo apson to by mi pozdvihlo trochu sebavedomie a sebahodnotenie....stále pocuvam od mamy,ze som prilis pesimistka a aj ked viem ,ze by som mala byt viac optimistka,ale ked sa nemám coho chytit(v zmysle,ze co by sa mi vydarilo)tak potom to je tazke.....
none
14
04.02.2011, 12:31
Mňa už neprijali, či odignorovali nespočetne krát. A následok? Beriem to s rezervou.
O tej váhe. Mnohí ti môžu závidieť. Lepšie, než trpieť nadváhou a mať neustále výčitky pri každom jedle, že zase toho bolo priveľa a primastné, či zbytočne sladké.
Melanchólia je sčasti vrodená črta, no iste mnoho pomáha aj okolie, ak si ťa obľúbia, ak sa ti darí, tak nebudeš mať dôvod toľko smútiť.
none
15
04.02.2011, 19:20
.. u takého čo má nižšie sebAVEDOMIE, /vďaka nešťastnému detstvu/ ,bude pravdepodobne trpieť celý život pocitom menejcennosti ))...no zase je somarina aby niekto trpel komplexom menejcennosti len preto že sa sám sebe nepáči...z toho sa dá vyrásť.
Ale každý má nejaký ten komplexík ")
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 120 225 B vygenerované za : 0.041 s unikátne zobrazenia tém : 1 897 475 unikátne zobrazenia blogov : 19 047 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...

citát dňa :

Ženy si vždy vyberajú mužov a muži do toho nemajú čo hovoriť.
Problém je v tom, že svojou technikou to vedia tak zakamuflovať, aby sme si mysleli, že si ich vyberáme my.