hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Koľko by som mal vážiť pri výške 181 cm.
príspevkov 5 |
zobrazení 17 |
tému vytvoril(a) 16.8.2018 12:35 Cili97
posledná zmena 26.8.2018 02:54
|
1
|
Dobrý deň, rád by som sa opýtal, koľko by mal vážiť človek pri výške 181 cm, konkrétne sa aj pýtam na seba. Mám 21 rokov, 180,5 cm a vážim 66 Kg a všetci mi hovoria, že som chudý, čo je pravda, lebo na Vš som schudol zo 69 Kg až na 64 Kg, teraz som opäť trocha pribral, len aj cvičím a tak mi vidno až rebrá, preto sa pýtam, pri akej váhe, by som nevyzeral tučný, ale zdravý.
Za odpovede ďakujem.
|
 |
|
2
|
No máš ty problém.  
Ty si narcis?  Ja vyzerám skvele pri každej váhe, ktorú som mal a budem mať!!    .
Nájdi si babu, ktorej sa páčiš taký aký si a ostatné nerieš.
Hovoríš na vš? Tak menej chlastať medzi škúškovými obdobiami a viac papkať. 
|
 |
|
3
|
...a už je tu Zuzka8 ona ti určite najlepšie poradí, treskne odkaz a máš to.
Ibaže jej never, najlepšie ti poradia v Scinte!!
Podľa nich je to presne 79,85236874 kg, ani o spermiu viac!!!! 
|
 |
|
4
|
To záleží na stavbe tela .
V podstate platí XY vzorcov . Pri 180 cm výške by mal mať normálny chlap okolo 80 kilo . Ak si však s postavou slížika môžeš mať aj 40 kilo ako v gulagu
|
 |
|
5
|
|
|
4. Osvietený 17.08.2018, 15:00
To záleží na stavbe tela .
V podstate platí XY vzorcov . Pri 180 cm výške by mal mať normálny chlap okolo 80 kilo . Ak si však s postavou slížika môžeš mať aj 40 kilo ako v gulagu
▲
26.08.2018, 02:54
|
8. presne cca okolo 80 kg. ale napr, teraz mi bezi na yt od take that a mne sa z nich vzdy najviac pacil Gary Barlow  este doteraz dfc. Akokolvek urcite neprestavaj s cvicenim, len zmen zlozenie stravy a zvys prijem sacharidov. (okrem ineho) 
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 94 701 B
vygenerované za : 0.045 s
unikátne zobrazenia tém : 1 897 306
unikátne zobrazenia blogov : 19 042
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Žena je najkrajšie umelecké dielo. Niet divu, veď autorom je sama príroda.
|