hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

HTML jazyk

príspevkov
8
zobrazení
0
tému vytvoril(a) 23.9.2012 15:47
posledná zmena 24.9.2012 09:35
1
23.09.2012, 15:47
Tak opat ja...
Vyznate sa niekto v html jazyku?Potrboval by som jednu "fintu" na svoju stranku.
Ide o toto : na mojej stranke stranke sa mi zobrazuje cely prispevok. Ale chcel by som zobrazit len cast prispevku. A na konci toho urivku by som chcel dat link ze "Cely clanok" . Po kliknuti na tento link by som chcel aby sa zobrazil cely clanok...
Dufam ze ma chapete, a ze sa najde niekto, kto by mi pomohol.
Dakujem.
none
2
3
23.09.2012, 17:22
Asi je to tazke...ked nikto ani jeden koment ani rada...
none
4

3. 23.09.2012, 17:22

Asi je to tazke...ked nikto ani jeden koment ani rada...

23.09.2012, 18:52
Nie je to ťažké, len chce to čas. Vo WordPress-e sa to robí pomocou príkazu <!--more-->

A to chce čas hľadať, venovať sa tomu, že kde v ktorom súbore sa to nachádza.
none
6

4. 23.09.2012, 18:52

Nie je to ťažké, len chce to čas. Vo WordPress-e sa to robí pomocou príkazu <!--more-->

A to chce čas hľadať, venovať sa tomu, že kde v ktorom súbore sa to nachádza.

23.09.2012, 22:27
Vo WordPress-e sa pracuje s PHP.

<div class="contenttitle">
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h1>
<p><?php the_category(', ') ?></p>
</div>
<?php the_content(__('Pokračovanie na článok'));?>

A to ('Pokračovanie na článok') sa zasa nahradzuje pri písaní článku znakom: <!--more-->

Ty používaš technológiu Blogger. Ani neviem, ako to tam je.
none
5
23.09.2012, 19:10
Proste musíš zaplatiť. Je to práca, inak sa tomu nikto venovať nebude. Nájdi si najlepšie nejakého freelancera, čo ti to spraví. Ale počítaj, že si vypýta desiatky až stovky euro.
none
7
24.09.2012, 05:33
to zavisi aj podľa browsera ako sa ti to bude zobrazovať, niektore editori maju ladenie na konkretnom, aj validator. môžeš využiť predsa aj zdrojovy kod stranky ktora sa ti páči
none
8
24.09.2012, 09:35
Taketo nieco?


<html>
<head>
</head>
<body>
Toto je nadpis clanku

Vedeli ste o tom ze blabla? Nie?
<div onclick="showMore('idecko');">pokracovanie clanku tu...</div>
<div id="idecko" style="display:none">
Tak toto je pokracovanie clanku. Zobrazi sa po kliknuti na pokr. clanku tu. Napisal som to narychlo a otestoval.
Ty pouzivas blogger API. To by malo byt nepodstatne, nakolko stranku pises v html.
</div>
</body>
<script type="text/javascript">
function showMore(element){
current = document.getElementById(element).style.display;
if (current == 'none')
document.getElementById(element).style.display= 'block';
else
document.getElementById(element).style.display= 'none';
};
</script>

</html>
none

najnovšie príspevky :

A just.
Lemmy [zobraz vlákno] pred 2 hodinami
prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 veľkosť : 88 674 B vygenerované za : 0.081 s unikátne zobrazenia tém : 28 068 unikátne zobrazenia blogov : 353 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

odkaz Možno si myslíš, že programovanie je náročná činnosť a vyžaduje si nejaké špeciálne zručnosti... Ale nie je to celkom tak... Snáď každý z nás denno-denne programuje a ani si to neuvedomuje... Chceš ...

citát dňa :

Keď sa vám niekoho výrok zdá byť dvojzmyselný, vždy radšej chápte ten optimistickejší význam. Uľahčíte to sebe aj dotyčnému.