hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Fico rieši 2.
príspevkov 12 |
zobrazení 8 |
tému vytvoril(a) 30.8.2012 18:31
posledná zmena 30.8.2012 19:08
|
1
|
"Toto už je mimo rámec. Všetko sa dá zniesť, dajú sa zniesť rôzne excesy, dajú sa zniesť nejaké folklórne predstavenia politikov, ale toto už je niečo, čo vo vzťahu k verejnosti prekračuje akékoľvek medze únosnosti," dodal premiér s tým, že reagovať by mala Národná rada aj politické strany.
Čítajte viac: odkaz
Pan premier, mna podstatne viac ako uzivanie drog zaujima poberanie uplatkov politikov.
Starajte sa o to, o co mate a prestane donekonecna zahovarat sprostostami...
|
 |
|
2
|
|
|
1. 30.08.2012, 18:31
"Toto už je mimo rámec. Všetko sa dá zniesť, dajú sa zniesť rôzne excesy, dajú sa zniesť nejaké folklórne predstavenia politikov, ale toto už je niečo, čo vo vzťahu k verejnosti prekračuje akékoľvek medze únosnosti," dodal premiér s tým, že reagovať by mala Národná rada aj politické strany.
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6515557/fico-priznanie-poliacika-prekracuje-akekolvek-medze.html#ixzz2531KyS5c
Pan premier, mna podstatne viac ako uzivanie drog zaujima poberanie uplatkov ...
▲
30.08.2012, 18:33
|
|
3
|
Takže TY píšeš listy nášmu pánu premiérovi
|
 |
|
4
|
|
|
3. 30.08.2012, 18:36
Takže TY píšeš listy nášmu pánu premiérovi
▲
30.08.2012, 18:37
|
To si mal hned povedať , že si Boris .
|
 |
|
6
|
..dobre sa riešia malichernosti aspoň unikajú veľké chyby a iné obrie problémy 🙂
no na druhej strane priznanie Poliačika bol tiež veľmi hlúpy nápad, načo bolo dobre vyťahovať na verejnosť prečiny zo svojho súkromia, čo veril, že nájde pochopenie? resp. ospravedlnenie ? len si pošpinil svoje meno a fakt si dobre zavaril
|
 |
|
7
|
|
|
6. 30.08.2012, 18:54
..dobre sa riešia malichernosti aspoň unikajú veľké chyby a iné obrie problémy 🙂
no na druhej strane priznanie Poliačika bol tiež veľmi hlúpy nápad, načo bolo dobre vyťahovať na verejnosť prečiny zo svojho súkromia, čo veril, že nájde pochopenie? resp. ospravedlnenie ? len si pošpinil svoje meno a fakt si dobre zavaril
▲
30.08.2012, 18:57
|
takze aj teba viac mrzi Poliackova skusenost s drogami, ako sucasna politicka situacia krajiny??
|
 |
|
8
|
nie, to som nenapísala...
len ži si zavaril a tým pomohol odvrátiť na chvíľu zrak od iných politických špinavostí...
|
 |
|
9
|
Je rozhodnutim cloveka samotneho, cim sa bude zaoberat a to je aj jeho vizitkou.
|
 |
|
10
|
no vidíš, ako šikovne Fico prešiel od svojho problému a poukazal na ten cudzí..evidentne ma tu potrebu to riešiť
|
 |
|
11
|
|
|
10. 30.08.2012, 19:05
no vidíš, ako šikovne Fico prešiel od svojho problému a poukazal na ten cudzí..evidentne ma tu potrebu to riešiť
▲
30.08.2012, 19:07
|
|
12
|
a jednoznačne účinná 🙂 ľudia sadajú rýchlo na lep..
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 104 169 B
vygenerované za : 0.174 s
unikátne zobrazenia tém : 1 896 968
unikátne zobrazenia blogov : 19 040
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Priatelia sú príbuzní, ktorých si ľudia vyberajú sami.
|