hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Babeta 210 TP
príspevkov 6 |
zobrazení 149 |
tému vytvoril(a) 10.3.2021 11:24 Sajmon11
posledná zmena 10.3.2021 17:11
|
1
|
Zdravim kupil som si technicky preukaz-preukaz sposobilosti na babetu 210.
Len mam otazku či si možem vypisať ten TP sam, ak ano tak čo mam napisať do kolonky Zapis uskutočnil a dňa?
|
 |
|
2
|
Part Of good a ked mam už poistenie na tu babetu tak neviem či by nebol problem keby ma policajti zastavia a nemam TP.
|
 |
|
3
|
Sajmon11 PartOFgod je duševne chorý idiot . Ten by ti poradil tak do hrobu .
„Pri vedení motocykla babetta je vodič povinný mať pri sebe platný vodičský preukaz so zapísaným vodičským oprávnením AM a technické osvedčenie,“ vysvetlili dopravní policajti na FB stránke slovenskej polície.
Ak si však myslíte, že je to všetko, mýlite sa. „V prípade, ak je motocykel evidovaný v evidencii vozidiel, musí mať evidenčné číslo a osvedčenie o evidencii vozidla,“ doplnili policajti. Vo vrecku na doklady je ešte potrebné mať potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla. Nuž a na hlavne treba mať to najpodstatnejšie – upevnenú prilbu, určenú pre motocyklistov. Jedno je však isté – babetta je stále živá!
|
 |
|
4
|
Toto som si už čital len neviem či si možem sam vypisat TP?
|
 |
|
5
|
Lebo ja som kupel babetu bez TP
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 88 551 B
vygenerované za : 0.165 s
unikátne zobrazenia tém : 1 900 369
unikátne zobrazenia blogov : 19 103
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
I worked as a freelance video editor. Most of my clients were local content creators, small businesses, or wedding videographers. While the work was creative and flexible, the cold winters and rising living costs made me dream of a change. One eveni...
citát dňa :
Veľa čítaj, píš, premýšľaj, aby si sa vedel vyjadriť až budeš chcieť.
|