hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
AKO TIBIQUE S RATKOM ZOSTRELILI 400 LIETADIEL
príspevkov 9 |
zobrazení 9 |
posledná zmena 29.3.2019 02:24
|
1
|
U Šamana majú opäť silný matroš. Agent K nás upozornil na to, že narátali vyše 400 zostrelených lietadiel NATO. Čo je mimochodom skoro polovica všetkých zúčastnených lietadiel NATO a tretina z celkového počtu bojových lietadiel amerického vojenského letectva...
A takéto obrovské straty dokázali jastrabi z NATO pred verejnosťou utajiť! Až doteraz, kým im to nespočítali Tibique s Ratkom. A ak im tam niekto niečo napísal v diskusii, tak ho hneď statočne vymazali!
Dobrá práca, chaloši! Len pekne ďalej šírte praudu v pomere 400:2 !!!
KONIEC ROZPRÁVKY
odkaz
|
 |
|
2
|
Milan prdni nejakú šlohnutú fotku a nejaký ten hoax rezni vulgarizmom a bude to ako každý deň tvoje zrkadlo.
|
 |
|
3
|
argumentačná nulita Milan. Už sa opakuješ ako Ardzun keď je v koncoch . Zahreš si uľaví sa ti
|
 |
|
4
|
Milan zachovaj si trocha dôstojnosti a nerob na mňa bubákov , že ma zbiješ a tak . Na toľko ma poznáš , že na mňa bubáci nezaberajú . Nechaj si to pre tvoju skupinu alkoholikov z krčmy . Že ich pozdravujem . Tam sa môžeš vyhrážať spolumrzákom .
|
 |
|
5
|
Ja som vedel že ťa vytočím a že si opäť nakadíš do huby Milan
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 88 601 B
vygenerované za : 0.045 s
unikátne zobrazenia tém : 1 895 877
unikátne zobrazenia blogov : 19 023
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Kniha Rút – najkrajší ľúbostný príbeh milosti v Starom zákone. ...“Ako to, že som našla priazeň(milosť) v tvojich očiach a že sa staráš o mňa, hoci som cudzinka?(pohanka)...“ Rút 2:10 Nádherná kniha Rút je pomenovaná podľa Moabčanky Rút. Moabčania ...
citát dňa :
Keďže sme sa tu už narodili, naučme sa tu aj žiť.
|