hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

Ako sa správne rozhodnúť medzi 2 mužmi

príspevkov
6
zobrazení
24
tému vytvoril(a) 24.1.2013 23:20
posledná zmena 26.1.2013 16:46
1
24.01.2013, 23:20
Ahojte, môj problém spočíva v tom, že som istý čas nemala nikoho a teraz mám zrazu 2 a neviem sa sama rozhodnúť. Môj prvý kamarát sa volá Marek je úžasný chová sa ku mne pekne, bráva ma von, je odomňa starší.Galantný, starostlivý, fešák. Ale po 5 mesiacoch kavičkovania sa nemal k ničomu ani pusa, dotyk, nič. Splní mi čo mi na očiach vidí, pomáha mi...
Druhý je Peter ten ma zas až moc che. Je mi s ním dobre, celé večery pozeráme filmy, smejeme sa, máme si nonstop čo povedať. Hovorí ako sa chce usadiť a zmeniť svoj život, že už ho nebaví hýriť... ale nakoľko?myslí to vážne? Vidím v ňom veľký záujem. Ale najviac ma odrádza, že má bohatých rodičov a sem tam býva povýšenecký. Nie voči mne ale rečami ako sa rozpráva o peniazoch s inými. Mal už veľa báb kvôli peniazom a ani sa netají tým, že ich mal vééééééľa, ale stále mi hovorí, že so mnou je to iné, lebo mňa má rád a vie si so mnou predtaviť budúcnosť a pri mne by nikoho iného nepotreboval a podobné sladké reči. Už som aj moji dilemu chcela ukončiť, že sa na Mareky vykašlem, keď som mu zrejme ľahostajná, ale príde mi to tak, že keď sa dozvedel o Petrovi tak prejavil väčší záujem, ozýva sa viac a je ku mne ešte pozornejší. Neviem už ako ho mám nechať sa prejaviť nechcem ho uháňať...
none
2
24.01.2013, 23:54
...nájdi si tretieho ,🙂
none
3
25.01.2013, 00:14
netráp sa, vyber toho ktorý nechrápe...)))
none
4
25.01.2013, 00:18
Daj im tri úlohy a ktorý sa vráti živý, toho si nechaj
none
5
25.01.2013, 09:39
Kedysi sa to dalo rozhodnúť hodením koruny, teraz neviem či to platí aj s euráčom.......
none
6
26.01.2013, 16:46
Si nerozhodna, takze v oboch pripadoch budes len priveskom na klucoch, a vztah ti nebude fungovat a z dlhodobeho hladiska nebudes stastna a iba sa sklames (sama v sebe, aj ked to bude vyzerat, ze v tom muzovi)
Odpoved : ziaden z nich, hladaj samu seba.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 87 427 B vygenerované za : 0.048 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 837 unikátne zobrazenia blogov : 19 039 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Accessing Immediate Cash Through 콘텐츠이용료 현금화 Is Easier Than You Think The process of using odkaz to access immediate cash is significantly easier than most people expect when they first encounter it. You do not need to ...

citát dňa :

Všetci sme iní, ale všetci sme si rovní.