hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Ach, jaj. To je teda tragédia. Nádejný basista narieka, že mu zmazali video o liečbe Covid 19 occilococinom, vodkou a bromhexinom.
príspevkov 4 |
zobrazení 38 |
posledná zmena 23.1.2025 11:49
|
1
|
Hotová pohroma pre celý národ, ktorý takto prichádza o neoceniteľné poznatky ako úspešne bojovať s hnusobou.
odkaz
|
 |
|
2
|
Už som vám hovoril, že ĽSNS je zbytočná, hlúpa a zákerná strana?
Najprv vyzývala ľudí, aby nenosili rúška. Zľahčovali Covid, konšpirovali o znameniach šelmy, čím ešte viac prispeli k tomu, že sa vírus medzi nami šíril.
Potom sa demonštratívne začali zastávať ľudí, ktorí sa kvôli prehlbovaniu pandémie dostali do problémov. Točili si patetické videá, ako sa za nich postavia.
Pred týmto víkendom nepriamo odrádzali ľudí, aby šli na testy. Uhrík to v rámci svojho duchaplného humoru označil za "celonárodné špáranie v nose".
A keďže zjavne zostali prekvapení vysokou účasťou, teraz Uhrík rozdáva "návod", ako odmietať policajtom ukazovať certifikát. Nepriamo povzbudzuje všetkých, vrátane pozitívne testovaných, aby kašlali na obmedzenia.
Na Facebooku im píše, aby si nafotili dotyčnú hliadku, ktorá by ich kontrolovala, poslali údaje ĽSNS a tá im pripraví trestné oznámenie na policajta, ktorý by si dovolil im dať pokutu.
A tisíce ľahko manipulovateľných ľudí mu teraz budú šíriť. Tak sa to robí.
|
 |
|
3
|
Ján Slota povedal do tankov a ja Vám hovorím do Toronta na dovolenku
|
 |
|
4
|
|
|
3. 23.01.2025, 11:21
Ján Slota povedal do tankov a ja Vám hovorím do Toronta na dovolenku
▲
23.01.2025, 11:49
|
Až vyrastiem, chcem byť inžinierom. odkaz
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 85 458 B
vygenerované za : 0.045 s
unikátne zobrazenia tém : 1 899 768
unikátne zobrazenia blogov : 19 089
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
In the era of information overload, we often face numerous dilemmas when purchasing goods: incomprehensible parameters, difficulty in discerning quality, and lack of after-sales support, all of which frequently hinder rational decision-making. Yet Be...
citát dňa :
Kuj železo, pokiaľ je ešte horúce.
|