hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  náboženstvo  /  téma

2012-Ohen,krv a síra

príspevkov
26
zobrazení
17
tému vytvoril(a) 14.12.2008 12:48
posledná zmena 15.12.2008 20:59
1
14.12.2008, 12:48
Bez konca nemože byt začiatok, nie začiatok prvého ale uplne iného nového veku... Boh povedal hla, stvorím všetko nové, originálne lebo prvé veci sa onedlho pominú a nebude už pre nich viacej miesta v existencí, či fyzickej alebo duševnej... Sledujte oblohu, Zem a znamenia ktorých bude stále viac a viac, či sa vám to bude páčit, alebo nie a bdejte, pretože čas sa už blíži... Ironiou bude, že Boha uvidia všetci v ten Den prvý a aj posledný krát
none
6

1. 14.12.2008, 12:48

Bez konca nemože byt začiatok, nie začiatok prvého ale uplne iného nového veku... Boh povedal hla, stvorím všetko nové, originálne lebo prvé veci sa onedlho pominú a nebude už pre nich viacej miesta v existencí, či fyzickej alebo duševnej... Sledujte oblohu, Zem a znamenia ktorých bude stále viac a viac, či sa vám to bude páčit, alebo nie a bdejte, pretože čas sa už blíži... Ironiou bude, že Boha uvidia všetci v ten Den prvý a aj posledný krát

14.12.2008, 14:09
Ale veď zánik sveta je jasí.Veď aj v novom zákone máš znaky zániku sveta a práve su znaky pred jeho koncom.Nemyslíš si JSTKJ?
none
8

6. harrybka 14.12.2008, 14:09

Ale veď zánik sveta je jasí.Veď aj v novom zákone máš znaky zániku sveta a práve su znaky pred jeho koncom.Nemyslíš si JSTKJ?

14.12.2008, 14:23
Harrybka ta kniha a hlavne zjavenie Jana su varovanie ,aby sa tie veci nestali,pretože ten kto to dal bol prorok.Janovi Boh povedal,co sa ma stat a nie to čo sa MUSÍ stať.Rozumies?Preto som dvojnasob nestastny s tvrdohlaveho nasledovania tých vecí,aby sa stalo to ,čo nas vsetkych zničí.Je to nibiru-ničitel -virtualna planeta -program-planeta kríža.Ved tí blazni spievaju piesne o chvení sa nebies pade hviezd na zem atp.a tesia sa na príchod svojho Boha - a to bude to posledne co uvidia.Vži sa do situacie duse ktora sa inkarnuje v rôznych časoch a narodí sa v minulosti pricom ho v tej vzdialenej buducnosti zabila ludska tupost -civilizacia ,ktora spachala sebevrazdu.Co by si urobila? Mohla by si zalozit nabozenstvo zasvetit zopar ludí do pravdy (tej skutocnej) a vymysliet sposob ako tomu predíst.Ide tu vsak o jednu jedinú vec.Poznal Ježis praveho povodcu apokalypsy?
none
9

8. ranexil 14.12.2008, 14:23

Harrybka ta kniha a hlavne zjavenie Jana su varovanie ,aby sa tie veci nestali,pretože ten kto to dal bol prorok.Janovi Boh povedal,co sa ma stat a nie to čo sa MUSÍ stať.Rozumies?Preto som dvojnasob nestastny s tvrdohlaveho nasledovania tých vecí,aby sa stalo to ,čo nas vsetkych zničí.Je to nibiru-ničitel -virtualna planeta -program-planeta kríža.Ved tí blazni spievaju piesne o chvení sa nebies pade hviezd na zem atp.a tesia sa na príchod svojho Boha - a to bude to posledne co uvidia.Vži sa do ...

14.12.2008, 14:28
Ranexil ale ja narážam teras na to čo bolo povedané ces Ježiša pokial tam neboli preklepi v preklade.
none
10

9. harrybka 14.12.2008, 14:28

Ranexil ale ja narážam teras na to čo bolo povedané ces Ježiša pokial tam neboli preklepi v preklade.

14.12.2008, 14:32
Harybka, jedna rozvitá veta s 16 slovami a 3 chybami, paráda. Teraz, cez, preklepy...skloňovanie ti hovorí niečo?

Všeobecne pre všetkých čo nepoznajú pravopis: ako môžte čakať, že obsah Vašich slov budem brať potom vážne?
none
15

10. milenia 14.12.2008, 14:32

Harybka, jedna rozvitá veta s 16 slovami a 3 chybami, paráda. Teraz, cez, preklepy...skloňovanie ti hovorí niečo?

Všeobecne pre všetkých čo nepoznajú pravopis: ako môžte čakať, že obsah Vašich slov budem brať potom vážne?

14.12.2008, 18:05
Ojój Milénia, ty osobne, bez urážky, neberieš ani moje a J.Tullove slová vážne, a to nemáme nie vo vetách, ale v siahodlhých článkoch takmer ani chybu. Možno ťa nebaví čítať články...

ale vidíte, príde nejaký extra holy magnificient overlord aka JSTKJ (ja som ten, ktorý je, trefné) a vyvolá umelo hádku medzi určitými ľuďmi. Asi tu naozaj vládne nízkosť a cenení sú tu iba tí ľudia, ktorí sa vedia asimilovať k stádu a prekecať s nimi aj pol dňa vo virtuálnej realite.
none
17

15. 14.12.2008, 18:05

Ojój Milénia, ty osobne, bez urážky, neberieš ani moje a J.Tullove slová vážne, a to nemáme nie vo vetách, ale v siahodlhých článkoch takmer ani chybu. Možno ťa nebaví čítať články...

ale vidíte, príde nejaký extra holy magnificient overlord aka JSTKJ (ja som ten, ktorý je, trefné) a vyvolá umelo hádku medzi určitými ľuďmi. Asi tu naozaj vládne nízkosť a cenení sú tu iba tí ľudia, ktorí sa vedia asimilovať k stádu a prekecať s nimi aj pol dňa vo virtuálnej realite.

14.12.2008, 18:13
Mórtis, veľmi tvoje príspevky a Tullove nečítam, sú hrozne dlhé niekedy a kým prídem na koniec, som unudená k smrti hihi
none
18

17. milenia 14.12.2008, 18:13

Mórtis, veľmi tvoje príspevky a Tullove nečítam, sú hrozne dlhé niekedy a kým prídem na koniec, som unudená k smrti hihi

14.12.2008, 18:14
hehehe...ja čítam väčšinou len tie
none
19

18. 14.12.2008, 18:14

hehehe...ja čítam väčšinou len tie

14.12.2008, 18:15
Hej, ako v bufete, kde si každý vyberie to, čo mu chutí.
none
22

19. milenia 14.12.2008, 18:15

Hej, ako v bufete, kde si každý vyberie to, čo mu chutí.

14.12.2008, 18:19
Vlastne keď čítam niečo dlhé, tak to čítam po stĺpcoch / lebo ja fakt nemám hodiny času/ a potom komentujem, niekedy to vypáli aj od veci, lebo nečítam dôsledne a pustím do éteru niečo uplne z cesty... hihi
none
21

15. 14.12.2008, 18:05

to si nevsimaj, vacsina ludi sa zaujima len o drby...aj ked ty dobre poznas svoj nazor,chcela som sa vyjadrit i sem ...nuss= oriesok, offer= bless
none
23

21. Mortiisia 14.12.2008, 18:19

to si nevsimaj, vacsina ludi sa zaujima len o drby...aj ked ty dobre poznas svoj nazor,chcela som sa vyjadrit i sem ...nuss= oriesok, offer= bless

14.12.2008, 18:21
Snáď sa môžem zaujímať o čo ja chcem, či nie?
none
11

14.12.2008, 15:27
No to aby som si svihol s cestou do Viedne, este som neokusil pravu Sacherovu tortu. Rad by som ju stihol ochutnat skor nez zahyniem a milosrdny milujuci Jezisko ma posle do horucich pekiel.
none
13

14.12.2008, 17:04
to aby som sa odsťahoval do číny,tam používajú iný kalendár,JSKT daj sa vyšetriť,alebo šírenie poplašnej správy je trestné....
none
14

14.12.2008, 17:08
JSTKJ, ver si len v Tvojho boha, pretože aj tak veríš iba zo strachu. Ak sa chceš báť, boj sa, možno Ťa tvoja viera zachráni, ja sa nebojím.
none
25

15.12.2008, 20:47
JSTKJ... Prečo si myslíš, že to bude prvý aj posledný krát ?
none
26

25. 15.12.2008, 20:47

JSTKJ... Prečo si myslíš, že to bude prvý aj posledný krát ?

15.12.2008, 20:59
Si pozorne prečítaj ešte raz príspevok z 14.12. o 12:48 a pochopíš...
none
2
14.12.2008, 12:52
klišé...prines nové nápady na apokalypsu, toto je už otrepané
none
3
14.12.2008, 12:57
hm ľudia vidia a aj uvidia to čo chcú vidieť..tak aké proroctvá..teším sa na kontakt
none
4
14.12.2008, 13:18
Krv ,ohen a síra .A kyselina môže byt ?Jak vo votrelcovi
none
5
14.12.2008, 13:55
kyselina je super...ak to nie je len nejaká trápna kyselina citrónová...v nejakej poviedke bola spominana aj sopka chrliaca ihly...to by mohlo byt pekne
none
7
14.12.2008, 14:22
Svet zanikol podľa nostradama a tuším aj biblie v roku 2000, čo riešite?
none
12
14.12.2008, 15:36
v roku 2000 svet nezanikol a ani nemal
áno bolo vela krát povedané v roku 2000 príde koniec sveta.
Nebolo a bolo to tak pretože v roku 2000 síce svet nezanikol ale spustilo sa odpočítavanie.
pretože práve od roku 2000 sa všetko ničí.nič nieje také aké bolo predtím.Všetko sa mení a vela vecí k zlému.
none
16
14.12.2008, 18:09
Samozrejme moze nastat nieco co mozno nazvat "koniec sveta" ale nie v takej naivnej forme ako prezentuju bezne nabozenstva. Vravim o niecom pravdepodobnom, konkretne o tepelnej smrti Vesmiru. Premyslal som ci by sa povodny clanok nedal zachranit vlozenim mocniny t.j. uvedenim 20^12 rokov ale to je stale velmi zly odhad... A ak by som sa pozrel ocami veriaceho (krestana) na ten clanok, zasa bych musel namietat proti slusne povedane slabo pochopenemu Svatemu Pismu. Vid napr. Mt 24,36...
none
20

16. 14.12.2008, 18:09

Samozrejme moze nastat nieco co mozno nazvat "koniec sveta" ale nie v takej naivnej forme ako prezentuju bezne nabozenstva. Vravim o niecom pravdepodobnom, konkretne o tepelnej smrti Vesmiru. Premyslal som ci by sa povodny clanok nedal zachranit vlozenim mocniny t.j. uvedenim 20^12 rokov ale to je stale velmi zly odhad... A ak by som sa pozrel ocami veriaceho (krestana) na ten clanok, zasa bych musel namietat proti slusne povedane slabo pochopenemu Svatemu Pismu. Vid napr. Mt 24,36...

Preto aj vy buďte pripravení, lebo Syn človeka príde v hodinu, o ktorej sa nenazdáte! hej...ak to bude počas doby, keď už vo vesmíre budú poletovať iba fotóny prípadne tu budú len nejaké kvantové javy...tak to bude naozaj šok...ale trpezlivosť ruže prináša 🙂)
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 147 345 B vygenerované za : 0.054 s unikátne zobrazenia tém : 1 897 806 unikátne zobrazenia blogov : 19 051 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...

citát dňa :

To, že je niekto dospelý, nemusí hneď znamenať, že je aj rozumný.