hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

2. modelová situácia

príspevkov
9
zobrazení
18
tému vytvoril(a) 3.1.2012 22:57
posledná zmena 4.1.2012 13:20
1
03.01.2012, 22:57
Skúste opísať pravdepodobný rozhovor medzi dvoma mužmi. Jeden sa volá Parkinson, a druhý Alzheimer.

Ako asi bude prebiehať diskusia medzi nimi?
none
6

1. 03.01.2012, 22:57

Skúste opísať pravdepodobný rozhovor medzi dvoma mužmi. Jeden sa volá Parkinson, a druhý Alzheimer.

Ako asi bude prebiehať diskusia medzi nimi?

04.01.2012, 08:45
Parkinson: zobrali mi pamäť
Alzheimer: zobrali mi rozum

Alzheimer & Parkinson: sme obaja v paži, finis it!

Vlado, klídek, všetko ide do iče. Len na margo, ty si alzheimer
none
2
03.01.2012, 23:08
A: Kto si ?...No počkať..a kto som ja ??
none
3
03.01.2012, 23:11
ono to vlastne nie je vtipne.
👍: Ranexill
none
7

3. 03.01.2012, 23:11

ono to vlastne nie je vtipne.

04.01.2012, 11:54
Súhlas, tak trošku to nie je vtipné, lebo sa to už skoro podobá na čierny humor. Lebo ľudia sú citliví, keď si niekto uťahuje z duševných chorôb.

Ale aj tak, a možno práve preto, keď mi to preblesklo hlavou, ma to rozosmialo. Pretože taký je život, život prináša aj niekedy komické situácie, pri ktorých sa nevieme, či smiať alebo plakať.
none
4
03.01.2012, 23:15
Ze to ty si ten Vlado?
pockaj idem mrknut do zrkadla..
none
5
03.01.2012, 23:27
alzheimer: nejaky vtipny vynatok z priznakov. podme sa posmiat.
Porucha pamäti je základným a zväčša prvým príznakom ochorenia, reč a úsudok bývajú postihnuté neskôr. Špecifickým prvkom je zmena osobnosti - apatia, strata záujmu o okolie, o iných, izolácia. Neraz sa nadmerne zvýraznia jeho negatívne povahové črty z minulosti, ako nutkavé konanie, agresivita, podozrievavosť. Postihnutý si neuvedomuje ťažkosti. Skôr okolie registruje jeho "zvláštne" konanie. Poruchy pamäti často sprevádza depresia z uvedomenia si neschopnosti zvládať vlastný život i odkázanosti na iných.V pokročilom štádiu Alzheimerovej choroby postihnutý prestáva chodiť, vykonávať bežné činnosti, je inkontinentný.

a tuto nieco dalsie na zasmiatie.
parkinson
Choroba prichádza pomaly. Človek vníma spomalenie svojich pohybov, pocit zvýšenej únavy a celkovej stuhnutosti. Vznikajú problémy pri sadaní a vstávaní, chôdza začína byť neprirodzená, šúchavá a spomalená. Mení sa rukopis – písmenká sú nepravidelné, malé a písmo je kostrbaté. Reč je zas pomalšia, monotónnejšia, človek sa zasekáva v reči. V pokročilom štádiu možno rátať s trasom, svalovou stuhlosťou, spomalenou a zníženou hybnosťou, poruchou rovnováhy a postoja.Toto progresívne neurodegeneratívne ochorenie, pri ktorom dochádza k predčasnému a nadmernému odumieraniu nervových buniek najmä v hlbokých štruktúrach mozgu, sa vyskytuje prevažne u päťdesiatnikov a starších. Lekári pritom nedokážu liečiť samotnú podstatu ochorenia

jeej, tak sme sa nasmiali, dufam.
none
8

5. 03.01.2012, 23:27

alzheimer: nejaky vtipny vynatok z priznakov. podme sa posmiat.
Porucha pamäti je základným a zväčša prvým príznakom ochorenia, reč a úsudok bývajú postihnuté neskôr. Špecifickým prvkom je zmena osobnosti - apatia, strata záujmu o okolie, o iných, izolácia. Neraz sa nadmerne zvýraznia jeho negatívne povahové črty z minulosti, ako nutkavé konanie, agresivita, podozrievavosť. Postihnutý si neuvedomuje ťažkosti. Skôr okolie registruje jeho "zvláštne" konanie. Poruchy pamäti často sprevádza...

04.01.2012, 12:15
Nezasmiali, ja keď čítam o akejkoľvek chorobe, tak vždy zisťujem, že mám popisované príznaky...
none
9
04.01.2012, 13:20
odkaz klik pekne prosim pre dcerku 🙂
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 96 563 B vygenerované za : 0.054 s unikátne zobrazenia tém : 1 899 129 unikátne zobrazenia blogov : 19 080 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Accessing Immediate Cash Through 콘텐츠이용료 현금화 Is Easier Than You Think The process of using odkaz to access immediate cash is significantly easier than most people expect when they first encounter it. You do not need to ...

citát dňa :

while ( ! $success ) $try ++ ;