hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

13 ročný sex

príspevkov
4
zobrazení
33
tému vytvoril(a) 21.8.2019 01:51 Klieščik
posledná zmena 21.8.2019 20:08
1
21.08.2019, 01:51
Mám 13 rokov a hľadám dievča ktoré je z okolia Rožňava a chcela by to po prvý raz skúsiť. Na fotkách sa dohodneme; )
none
2

1. Klieščik 21.08.2019, 01:51

Mám 13 rokov a hľadám dievča ktoré je z okolia Rožňava a chcela by to po prvý raz skúsiť. Na fotkách sa dohodneme; )

21.08.2019, 06:48
Nechápem. V trinástich by si mal v tejto nočnej hodine dávno spať, a nie takto ponocovať. A sex si vyhoď z hlavy, si na to moc mladý. Podľa zákona by si mohol byť trestné stíhaný, keby si mal sex s maloletou. Aj ty si maloletý. Na sex máš dosť času až po svadbe, keď budeš dospelý a zabezpečený. Napríklad v takej tridsiatke. Teraz sa uč, študuj, športuj, kúp si byt, alebo dom, potom auto, úver v Boha, ožeň sa a potom môžeš mať sex a splodiť nejakých potomkov a vychovať z nich slušných ľudí. Keď teraz myslíš na sex, daj si studenú sprchu. A vôbec, vedia o Tom tvoji rodičia, že chceš mať sex v trinástich? Čo oni na to, schvaľujú to?
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 80 351 B vygenerované za : 0.168 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 079 unikátne zobrazenia blogov : 19 024 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Store management games. We love them. The thrill of building an empire, optimizing shelves, and watching our virtual revenue climb is strangely addictive. But sometimes, the best lessons come from the most unexpected places. I recently stumbled upon ...

citát dňa :

Život je ako pohár a je iba na tebe čím si ho naplníš. Aj tak si to nakoniec vypiješ sám.