1
|
Ahojte DF.
Prosím ak radi varíte máte nejaké recepty tak pridávajte ich na odkaz
|
|
|
2
|
Naša Alice tam vyvára "o106" 🙂...Moja mama robí výborné trojuholníčky zo špaldovej múky ,plnené pórom a údeným tofu...musím vypýtať recept 🙂
|
|
|
5
|
|
2. Aranjes 23.01.2015, 13:07
Naša Alice tam vyvára "o106" 🙂...Moja mama robí výborné trojuholníčky zo špaldovej múky ,plnené pórom a údeným tofu...musím vypýtať recept 🙂
▲
23.01.2015, 17:28
|
Udene tofu.. mnaaam
Raz som robil natierku bambino + udene tofu + najemno nakrajana cibulka
|
|
|
7
|
|
5. 23.01.2015, 17:28
Udene tofu.. mnaaam
Raz som robil natierku bambino + udene tofu + najemno nakrajana cibulka
▲
23.01.2015, 18:50
|
túto nátierku vyskúšam :-)
|
|
|
10
|
|
5. 23.01.2015, 17:28
Udene tofu.. mnaaam
Raz som robil natierku bambino + udene tofu + najemno nakrajana cibulka
▲
23.01.2015, 21:54
|
Bambino zloženie: Voda, Maslo, Syr, Sušené mlieko, Mliečne bielkoviny, Taviace soli (E 452, E 450 E 339), Stabilizátor E 1422, Jedlá soľ, Regulátor kyslosti kyselina citrónová, Ementálová aróma
A mám po chuti....
|
|
|
42
|
|
10. 23.01.2015, 21:54
Bambino zloženie: Voda, Maslo, Syr, Sušené mlieko, Mliečne bielkoviny, Taviace soli (E 452, E 450 E 339), Stabilizátor E 1422, Jedlá soľ, Regulátor kyslosti kyselina citrónová, Ementálová aróma
A mám po chuti....
▲
24.01.2015, 07:55
|
Sloven, keby si poznal realne zlozenie kazdej suroviny a jedla co jes, tak nie ze nejes a nepijes, ale ani vzduch nedychas..
|
|
|
9
|
|
2. Aranjes 23.01.2015, 13:07
Naša Alice tam vyvára "o106" 🙂...Moja mama robí výborné trojuholníčky zo špaldovej múky ,plnené pórom a údeným tofu...musím vypýtať recept 🙂
▲
23.01.2015, 21:53
|
Tofu...len dúfam, že nie z GMO sóje...
|
|
|
12
|
|
9. 23.01.2015, 21:53
Tofu...len dúfam, že nie z GMO sóje...
▲
23.01.2015, 22:13
|
Veru, to nejedz, bo sa ti poprehadzujú gény a bude z teba gay
|
|
|
13
|
|
12. Nadja 23.01.2015, 22:13
Veru, to nejedz, bo sa ti poprehadzujú gény a bude z teba gay
▲
23.01.2015, 22:20
|
buzik...brrrrrrrrrrrrrrrr.......
|
|
|
14
|
|
13. 23.01.2015, 22:20
buzik...brrrrrrrrrrrrrrrr.......
▲
23.01.2015, 22:27
|
Sa ti hnusia viac, ako vrahovia?
|
|
|
15
|
|
14. Nadja 23.01.2015, 22:27
Sa ti hnusia viac, ako vrahovia?
▲
23.01.2015, 22:27
|
|
17
|
|
15. Sóley 23.01.2015, 22:27
Sloven je Fotón?
▲
23.01.2015, 22:28
|
|
19
|
|
17. 23.01.2015, 22:28
A to kto?
▲
23.01.2015, 22:30
|
..tak odpust....ty budes asi celkom novy fanaticky kreten...🙂
|
|
|
43
|
|
19. Sóley 23.01.2015, 22:30
..tak odpust....ty budes asi celkom novy fanaticky kreten...🙂
▲
24.01.2015, 07:58
|
Sloven nie je az taky fanatik...
Mozno ho niekedy premoze trosku horlivost, ale to je v pohode, kazdy je za nieco horlivy, ale fanatik nie je, aspon nie taky bigotny, ako zopar co sa ich tu nachadza..
|
|
|
16
|
|
14. Nadja 23.01.2015, 22:27
Sa ti hnusia viac, ako vrahovia?
▲
23.01.2015, 22:28
|
Netrepte, ja nemôžem za to, že vy áno....
|
|
|
18
|
|
16. 23.01.2015, 22:28
Netrepte, ja nemôžem za to, že vy áno....
▲
23.01.2015, 22:29
|
|
20
|
|
13. 23.01.2015, 22:20
buzik...brrrrrrrrrrrrrrrr.......
▲
23.01.2015, 22:31
|
rovno do izolacie? dozivotnej?
(homosexualov)
|
|
|
21
|
|
20. 23.01.2015, 22:31
rovno do izolacie? dozivotnej?
(homosexualov)
▲
23.01.2015, 22:34
|
Nech sa páči, keď sa páči...hoci úplne od témy, lebo niekomu sa opäť žiadalo....
|
|
|
22
|
|
21. 23.01.2015, 22:34
Nech sa páči, keď sa páči...hoci úplne od témy, lebo niekomu sa opäť žiadalo....
▲
23.01.2015, 22:36
|
|
24
|
|
22. 23.01.2015, 22:36
to bola otazka
▲
23.01.2015, 22:41
|
A nasledovala odpoveď....
|
|
|
23
|
|
21. 23.01.2015, 22:34
Nech sa páči, keď sa páči...hoci úplne od témy, lebo niekomu sa opäť žiadalo....
▲
23.01.2015, 22:40
|
Sloven, zlo si velmi nevsimaj, inak sa zblaznis. 🙂
|
|
|
26
|
|
23. 23.01.2015, 22:40
Sloven, zlo si velmi nevsimaj, inak sa zblaznis. 🙂
▲
23.01.2015, 22:42
|
Nemám ten pocit....Kto zlo nespoznáva, nevie proti nemu sa brániť, chrániť, odporovať, bojovať....
|
|
|
27
|
|
26. 23.01.2015, 22:42
Nemám ten pocit....Kto zlo nespoznáva, nevie proti nemu sa brániť, chrániť, odporovať, bojovať....
▲
23.01.2015, 22:45
|
v com spociva to zlo?
ako by si sa spraval k niekomu blizkemu, ktory by bol gay/lesba?
zavrhol by si ho?
ako sa to robi v niektorych muslimskych komunitach?
nechcem s tebou bojovat, ale takato "cistota" neprinasa mnoho dobreho.
tolerancia...
|
|
|
29
|
|
27. 23.01.2015, 22:45
v com spociva to zlo?
ako by si sa spraval k niekomu blizkemu, ktory by bol gay/lesba?
zavrhol by si ho?
ako sa to robi v niektorych muslimskych komunitach?
nechcem s tebou bojovat, ale takato "cistota" neprinasa mnoho dobreho.
tolerancia...
▲
23.01.2015, 22:48
|
Nezavrhol, verte tomu, že nie, lebo každý si je sám vždy strojcom a krajčírom svojho života, teda aj táto skupina ľudí....
|
|
|
28
|
|
26. 23.01.2015, 22:42
Nemám ten pocit....Kto zlo nespoznáva, nevie proti nemu sa brániť, chrániť, odporovať, bojovať....
▲
23.01.2015, 22:47
|
jo.
sme v nespravnej teme.
hod nejaky recept radsej🙂
|
|
|
31
|
|
28. 23.01.2015, 22:47
jo.
sme v nespravnej teme.
hod nejaky recept radsej🙂
▲
23.01.2015, 22:50
|
Tak tu je:
Na tento recept budete potrebovať :
brynzda, 200 gramov
maslo, 100 gramov
cibuľa, 1 väčší kus
tvrdý syr na strúhanie, 50 gramov (môže byť i údený)
mletá červená paprika, 1 čajová lyžička
čerstvo mleté čierne korenie
jarná cibuľka alebo pažitka
Postup pre prípravu tohto receptu :
Nakrájame cibuľu na veľmi drobné kocky a nastrúhame tvrdý syr. Maslo je dobré mať izbovej teploty. Spolu s bryndzou dáme tieto ingrediencie do väčšej misky. Pomazánku poriadne vymiešame vydličkou. Pridáme mletú červenu papriku a čerstvo mleté čierne korenie, znova poriadne premiešame. Dáme na chvíľu postáť do chladničky.
Bryndzovú pomazánku podávame s čerstvým alebo toastovaným pečivom spolu s nadrobno nakrájanou jarnou cibuľkou alebo pažitkou.
|
|
|
33
|
|
31. 23.01.2015, 22:50
Tak tu je:
Na tento recept budete potrebovať :
brynzda, 200 gramov
maslo, 100 gramov
cibuľa, 1 väčší kus
tvrdý syr na strúhanie, 50 gramov (môže byť i údený)
mletá červená paprika, 1 čajová lyžička
čerstvo mleté čierne korenie
jarná cibuľka alebo pažitka
Postup pre prípravu tohto receptu :
Nakrájame cibuľu na veľmi drobné kocky a nastrúhame tvrdý syr. Maslo je dobré mať izbovej teploty. Spolu s bryndzou dáme...
▲
23.01.2015, 22:52
|
dolezite su poctive a zdrave produkty,recepty moznu byt kludne aj jednoduchsie.
|
|
|
35
|
|
31. 23.01.2015, 22:50
Tak tu je:
Na tento recept budete potrebovať :
brynzda, 200 gramov
maslo, 100 gramov
cibuľa, 1 väčší kus
tvrdý syr na strúhanie, 50 gramov (môže byť i údený)
mletá červená paprika, 1 čajová lyžička
čerstvo mleté čierne korenie
jarná cibuľka alebo pažitka
Postup pre prípravu tohto receptu :
Nakrájame cibuľu na veľmi drobné kocky a nastrúhame tvrdý syr. Maslo je dobré mať izbovej teploty. Spolu s bryndzou dáme...
▲
23.01.2015, 22:54
|
preco to nedas na recepty?
|
|
|
38
|
|
35. 23.01.2015, 22:54
preco to nedas na recepty?
▲
23.01.2015, 22:57
|
Bez prihlásenia to nejde....a nejak sa mi nechce...zakladať nový účet....
|
|
|
39
|
|
38. 23.01.2015, 22:57
Bez prihlásenia to nejde....a nejak sa mi nechce...zakladať nový účet....
▲
23.01.2015, 22:59
|
mne sa nelenilo - zelenilo🙂
mozno by mohol podumat Mardo nad prepojenim ucrov df.sk a navarim?
nahoď Mardo.
|
|
|
45
|
|
31. 23.01.2015, 22:50
Tak tu je:
Na tento recept budete potrebovať :
brynzda, 200 gramov
maslo, 100 gramov
cibuľa, 1 väčší kus
tvrdý syr na strúhanie, 50 gramov (môže byť i údený)
mletá červená paprika, 1 čajová lyžička
čerstvo mleté čierne korenie
jarná cibuľka alebo pažitka
Postup pre prípravu tohto receptu :
Nakrájame cibuľu na veľmi drobné kocky a nastrúhame tvrdý syr. Maslo je dobré mať izbovej teploty. Spolu s bryndzou dáme...
▲
24.01.2015, 08:00
|
Podobne ale bez syra to poznam.. klasicka bryndzova pomazanka..
Akoze ja bryndzu ako taku nelubim, ale toto je mnam (mnoo, este mam rad bryndzu rozmiesanu s bielym jogurtom aby nebola taka tuha na bryndzovych haluskach)
|
|
|
3
|
No už aj Alice poľavila :(.Super
|
|
|
32
|
|
3. 23.01.2015, 14:03
No už aj Alice poľavila :(.Super
▲
23.01.2015, 22:50
|
nepolavila,len sa nechcem sprtat
|
|
|
4
|
mám výborný recept na čistú šťavu bez pridania vody
potrebujeme: dobrý odšťavovač!!
1/4 červenej kapusty, 2 ks stredne veľké cvikly , 2 jablká, 2 mrkvy a jeden citrón - dobre umyť a odšťaviť aj so šupkou bude cca 3 dcl čistej šťavy , piť po dúškoch , šťava je nie veľmi chutná ale dá sa zvyknúť.
obsahuje veľmi veľké množstvo antioxidantov a hlavne červená kapusta tá má taký antioxidant ktorý sa v ničom nenachádza a je protirakovinový tak isto aj cvikla, ja to pijem asi 2krát do týždňa, nikdy som nepotreboval lekára a asi ani nebudem
|
|
|
6
|
|
4. mamaleone 23.01.2015, 17:02
mám výborný recept na čistú šťavu bez pridania vody
potrebujeme: dobrý odšťavovač!!
1/4 červenej kapusty, 2 ks stredne veľké cvikly , 2 jablká, 2 mrkvy a jeden citrón - dobre umyť a odšťaviť aj so šupkou bude cca 3 dcl čistej šťavy , piť po dúškoch , šťava je nie veľmi chutná ale dá sa zvyknúť.
obsahuje veľmi veľké množstvo antioxidantov a hlavne červená kapusta tá má taký antioxidant ktorý sa v ničom nenachádza a je protirakovinový tak isto aj cvikla, ja to pijem asi 2krát do ...
▲
23.01.2015, 17:30
|
So supkou? Muslis dufam kapustu, cvilku, jablka atd ale nie citron..
Lebo dnes co vsetko na to nastriekaju...
Znie super, skoda ze nemam odstavovac..
To, ze nepotrebujes lekara nemusi spocivat v tom, ze pijes vitaminovu bombu...
Ako sa hovori, niekto nepije, nefajci a dostane rakovinu pluc...
|
|
|
30
|
|
6. 23.01.2015, 17:30
So supkou? Muslis dufam kapustu, cvilku, jablka atd ale nie citron..
Lebo dnes co vsetko na to nastriekaju...
Znie super, skoda ze nemam odstavovac..
To, ze nepotrebujes lekara nemusi spocivat v tom, ze pijes vitaminovu bombu...
Ako sa hovori, niekto nepije, nefajci a dostane rakovinu pluc...
▲
23.01.2015, 22:49
|
skuste niekedy stavu zo zeleniny,ktora rastie v zemi,teda mrkva,celer,cvikla,aj zemiak a pridat stavu z jablka.
|
|
|
44
|
|
6. 23.01.2015, 17:30
So supkou? Muslis dufam kapustu, cvilku, jablka atd ale nie citron..
Lebo dnes co vsetko na to nastriekaju...
Znie super, skoda ze nemam odstavovac..
To, ze nepotrebujes lekara nemusi spocivat v tom, ze pijes vitaminovu bombu...
Ako sa hovori, niekto nepije, nefajci a dostane rakovinu pluc...
▲
24.01.2015, 07:59
|
Ano aj so šupkou nerobím si s tým problém, tesne pod šupkou sa nachádzajú vitamíny a aj šupka obsahuje niečo, ked už nič tak aspoň aromu (citron) , v bio kupujem pur na ovocie a zeleninu, odstraňuje aj chemický postrek,
najnovšie robím domácu becherovku tá je dobrá (vynikajúca) na zažívanie a na tenké, hrubé črevo (namiesto borovičky)
|
|
|
11
|
|
4. mamaleone 23.01.2015, 17:02
mám výborný recept na čistú šťavu bez pridania vody
potrebujeme: dobrý odšťavovač!!
1/4 červenej kapusty, 2 ks stredne veľké cvikly , 2 jablká, 2 mrkvy a jeden citrón - dobre umyť a odšťaviť aj so šupkou bude cca 3 dcl čistej šťavy , piť po dúškoch , šťava je nie veľmi chutná ale dá sa zvyknúť.
obsahuje veľmi veľké množstvo antioxidantov a hlavne červená kapusta tá má taký antioxidant ktorý sa v ničom nenachádza a je protirakovinový tak isto aj cvikla, ja to pijem asi 2krát do ...
▲
23.01.2015, 22:07
|
To je pech, veď ty umreš úplne zdravý!!!
|
|
|
46
|
|
11. Nadja 23.01.2015, 22:07
To je pech, veď ty umreš úplne zdravý!!!
▲
24.01.2015, 08:03
|
A to je zlé? radšej ako nezmyselne platiť doktorom ktorý ma aj tak nevyliečia iba mi udržujú chorobu aby som bol pre nich biznisový pacient a strácal čas v čakárnach
|
|
|
25
|
Sinaja fajn recepty! 🙂 Ďakujem je z čoho vyberať
|
|
|
40
|
|
25. 23.01.2015, 22:41
Sinaja fajn recepty! 🙂 Ďakujem je z čoho vyberať
▲
23.01.2015, 23:11
|
Aj Aranjes. !
|
|
|
49
|
Top recepty mám z knihy odkaz . Varím dlhé roky, ale človek sa musí učiť celý život, a svoje vedomosti doplňam kuchárkami.
|
|
|
|