Odkiaľ všetko prišlo a kam to smeruje? (2.časť)
|
11
reakcií |
116
prečítaní |
Tému 9. januára 2012, 17:50 založil Petrana. |
Petrana
|
9. 1. 2012, 17:50 |
|
|---|---|---|
|
...Hádam najďalej s teóriou vesmíru ako obrieho hologramu sa dostal D.Bohm. Bohmovým východiskom je predstava nepretržitej celistvosti vesmíru a za hlavný aspekt tejto celistvosti považuje nelokálne spojenia. Myseľ a hmotu považuje za vzájomne závislé a vo vzájomnom vzťahu. Ide však podľa neho o projekciu vyššej skutočnosti, ktorá nie je ani vedomím, ani hmotou. ...Standfordský neurofyziológ Karl Pribram, nezávisle na Davidovi Bohmovi, pri výzkumoch mozgu dospel k holografickej podstate reality. Skúmal kde v mozgu je uložená pamäť a spomienky. Po desaťročia trvajúcich výzkumoch dospel k záveru, že spomienky nie sú ukryté a zakódované v neurónoch, ale vo vzorcoch neurónových impulzov, ktoré prelínajú mozog skrz-naskrz podobne, ako keď svetlo lasera interferuje celú plochu filmu, v ktorej je holografický obraz uložený. Pribram dospel k záveru, že mozog je sám o sebe hologram. Obraz v obraze vesmírneho hologramu. Jedným z najpodivnejších aspektov ľudského myšlienkového procesu je skutočnosť, že každý diel informácie je okamžite spojený s ďalšími súvzťažnými informáciami. Mozog človeka programuje realitu podľa vstupných frekvncií, a nielen bunky v mozgu, ale aj v ostatnom tele sú citlivé na širokú škálu frekvencií, ktoré prostrednícstvom zmyslov dokážu dekódovať a tak vnímať realitu. ...Ľudský mozog teda funguje na prenose malých elektrických výbojov v rámci neurotransmiterov. Mozog je vždy naladený na jednu z týchto hladín vedomia a to podľa toho ako sa cítime alebo aké zmyslové orgány používame, prípadne nepoužívame. Mozgová frekvencia je merateľná v hertzoch (Hz) prístrojom EEG (elektroencefalograf). ...mozog, ako prijímač a vysielač zároveň, je napojený svojim frekvenciami, ktoré tvoria obrazy, na centrálny vesmírny hologram - zdroj všetkej energie a vedomia. zdroj: Michael Talbot/ Vesmír ako hologram |
||
| miro50 | ⇑ 9. 1. 2012, 20:16 |
|
|---|---|---|
|
Petrana, uz davnejsie sa hovori o tom, ze svet okolo nas je holografickou projekciou.
|
||
Ranexill
|
9. 1. 2012, 17:57 |
|
|---|---|---|
|
od kecov k praxi. Skus si urobit z papiera valcek . Ten na zakladni prelep pasikom . Do toho pasiku daj spendlik. Vlacek nasun na nejaku valcovitu blbost tak vysoku, aby spendlik dociahol az na jej vrch, pricom samotny papierovy valcek bude v lufte a volne visiet iba na spendliku. AK to zvladnes potom zober svoje ruky, priloz ich k valceku a praj si aby valec rotoval nejakym smerom. Budes sa divit , ze zacne rotovat podla priania. To len aby si vedela, ze nielen kecas, ale myslienka ovlada hmotu a nepozna priestor. Ale to ze aky mechanizmus prinuti rotovat valcek ti iste nikto z fyzikov nepovie, lebo podla nich sme veci.
Súhlasí
Petrana
|
||
Petrana
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:14 |
|
|---|---|---|
...to skúsim...ale vlastne kyvadielko na niti by malo fungovať tak isto.
|
||
Ranexill
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:16 |
|
|---|---|---|
|
Neviem, ale jedine vtedy, ak to kyvadielko nedrzis v ruke, vtdy ty mimovolnym pohybom uvadzas toto do pohybu.
Súhlasí
Petrana
|
||
Petrana
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:17 |
|
|---|---|---|
|
...Rany, ale to potom znamená, že "želaj si čo chceš a to aj dostaneš." A ani nemusíš uloviť zlatú rybku.
|
||
Ranexill
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:19 |
|
|---|---|---|
|
Petrana, tu ide skor o to, že to želanie je u druhych ludi panom a tym si pílis konar pod zadkom. Preot opatrne s prianiami. Mozno clvoeka ako ja ta tolerancia jedneho dna prestane bavit a vynutim si nasilu svoje na vsetkych avs ostatnych, ale co zato dosatenm ked raz otrcim brka?
|
||
Petrana
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:24 |
|
|---|---|---|
...diplom?
|
||
Ranexill
|
⇑ 9. 1. 2012, 18:58 |
|
|---|---|---|
Presne,- ze Satanov poslanec.
|
||
| blueevil | ⇑ 9. 1. 2012, 21:23 |
|
|---|---|---|
|
telekineza, sa normalne skuma viac ako 50 rokov. fyzik, alebo niekto si to nepripusti z dôvodu nechapania a agresie. članok je fajn, ale nieje to kompletne, tam to už zapada do ezoterizmu
|
||
Ónya
|
9. 1. 2012, 18:41 |
|
|---|---|---|
vibrácie )ň ..a ako prišlo, tak odišlo ))
|
||
Petrana
|
⇑ 10. 1. 2012, 08:36 |
|
|---|---|---|
|
...rádio počúvaš, telku pozeráš? Rovnaký princíp.
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| Odkiaľ všetko prišlo a kam to smeruje? (1.časť) | 56 | 10. 01. 2012 |
| Odkiaľ prišlo zlo? | 17 | 09. 11. 2009 |
| Kam to smeruje ? | 74 | 08. 08. 2010 |
| Na svete sú tak bohatí ľudia , že by mohli mať všetko,všetko, všetko....... | 9 | 28. 09. 2011 |
| Prišlo mailom | 24 | 23. 04. 2010 |
| Všetko už tu bolo? Vraj všetko sa človeku vráti 3x a najmä zlo ! | 21 | 10. 05. 2012 |
| Odkiaľ ? | 89 | 03. 11. 2009 |
| Odkial ste a.... ? | 2 | 21. 01. 2012 |
| Odkial sa zobral ? | 90 | 03. 08. 2010 |
| Všetko pochopiť znamená všetko odpustiť... | 7 | 23. 12. 2011 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 11:08, ateisticke zmyslanie mi pomohlo najst boha. Vdaka nemu som dokazal aspon natolko vycistit svoju...
dnes, 11:07, z toho sa mi páči najmä šiesty zmyseľ, takzvanú intuícia.duchovná schopnosť niečo...
dnes, 11:06, Aha som zabudol, že vy ste akosi vo vyššom leveli, hehehehehehe iba je zaujímavé že nič...
dnes, 11:06, tu sa zase pletie viera s nabozenstvom...
dnes, 11:06, ty teda ženám riadne dávaš zabrať..*03
dnes, 11:04, majo ,my sme veriaci, tu nejde akej vieri,ale iba o vyssie nehmotne citenie,vedenie..takze pleties
dnes, 11:03, ked na tom tak lipneš, prosím: http://feel-style.blog.cz/1102/5-zmyslov-zabudnite-je-ich-21
dnes, 11:02, Zaujíma ma, v čo veríte, .. či ste si istí že veríte v Boha a milujete " Otca, Syna a...
dnes, 11:02, majo,tu neslo o antikoncepciu,ja verim,ze je,ale zamyskani sa o duchovne.nemôze sa pekne...
dnes, 11:00, No ešte mi odcituj ktoré iné zmysly máme a budem spokojný.........
dnes, 11:07, z toho sa mi páči najmä šiesty zmyseľ, takzvanú intuícia.duchovná schopnosť niečo...
dnes, 11:06, Aha som zabudol, že vy ste akosi vo vyššom leveli, hehehehehehe iba je zaujímavé že nič...
dnes, 11:06, tu sa zase pletie viera s nabozenstvom...
dnes, 11:06, ty teda ženám riadne dávaš zabrať..*03
dnes, 11:04, majo ,my sme veriaci, tu nejde akej vieri,ale iba o vyssie nehmotne citenie,vedenie..takze pleties
dnes, 11:03, ked na tom tak lipneš, prosím: http://feel-style.blog.cz/1102/5-zmyslov-zabudnite-je-ich-21
dnes, 11:02, Zaujíma ma, v čo veríte, .. či ste si istí že veríte v Boha a milujete " Otca, Syna a...
dnes, 11:02, majo,tu neslo o antikoncepciu,ja verim,ze je,ale zamyskani sa o duchovne.nemôze sa pekne...
dnes, 11:00, No ešte mi odcituj ktoré iné zmysly máme a budem spokojný.........