hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Edna 123,je hlupaňa...
príspevkov 25 |
zobrazení 7 |
tému vytvoril(a) 23.5.2012 19:29
posledná zmena 23.5.2012 23:24
|
1
|
Možno v nej vidia niečo čo ty nie. Možno sú rovnaký ako ona... každého slobodná vec, na slobodnom fóre 
|
 |
|
2
|
ty si kvoli nej aj zalozil temu a ostatnych sa ides pytat, preco sa s nou bavia? 
|
 |
|
3
|
ona je múdrejšia, ako vy všetci dokopy. len.. sleduje svoje vlastné ciele a podľa toho sa aj správa.
|
 |
|
5
|
|
|
3. 23.05.2012, 19:33
ona je múdrejšia, ako vy všetci dokopy. len.. sleduje svoje vlastné ciele a podľa toho sa aj správa.
▲
23.05.2012, 19:34
|
dakujem orsyy iste nie som dokonala a nie som najmudrejsia, ale snazim sa byt mudra
|
 |
|
4
|
Presne toto robis aj vsetkym veriacim. Aj ten avatar svedci o tvojej neucte k viere/nazoru ineho cloveka. Urazky a posmievkanie. Pracuj na svojom diele a maj z neho na vlastnu skodu radost.
|
 |
|
7
|
Nabzlo je vsetko co z teba dnes vylezie? Ta to slabota.
|
 |
|
20
|
Pravda je taká, že Edna si takmer v každom príspevku riadne "zakope" do ateistov, čo zakope, ona si s nimi zahrá poriadny futbal. 🙂 Viacerých ľudí to už irituje, na druhej strane však musím uznať, že nabzlo nemusel byť až tak vulgárny, a mohol sa zdržať urážania. Edna keď kopeš do osích hniezd, nemôžeš sa diviť, že Ťa občas nejaká osa bodne. 
|
 |
|
25
|
mne sa paci ako si lea dokaze vsetko odovodnit 
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 114 371 B
vygenerované za : 0.044 s
unikátne zobrazenia tém : 2 079 345
unikátne zobrazenia blogov : 20 990
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
JASSCO delivers practical Handyman Services in Dubai to help with everyday fixing and maintenance work. Our team supports tasks such as repairing doors, installing fittings, wall mounting, minor plumbing, and electrical adjustments. We focus on clean...
citát dňa :
Vždy buď k ľudom slušný, keď kráčaš nahor. Mohol by si ich stretnúť pri ceste nadol.
|