hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Zásobte sa potravinami aspoň na 72 hodín
príspevkov 5 |
zobrazení 183 |
tému vytvoril(a) 1.11.2024 16:47 Yanko
posledná zmena 1.11.2024 17:50
|
1
|
Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodínKybernetické útoky a sabotáže: V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia. Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evakuácií. Jediné kliknutie by mohlo vypnúť elektrické siete a celé mestá ponoriť do tmy, povedala predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová.Na zvýšenie povedomia o problematike by sa podľa odborníkov mal zaviesť aj Európsky deň krízovej pripravenosti. Správa sa tiež domnieva, že EÚ ešte nebola primerane postavená proti ruským pokusom o destabilizáciu. Je potrebná antisabotážna sieť. Odborníci tiež odporúčajú vytvorenie jednotného európskeho trhu so zbraňami. Qlle..: odkazNakoľko sa blíži hodina "H" na konci časov, očakáva sa zmena životných pomerov krátko po voľbách v usa na celom svete, nie len v usa. Takéto vypnutie od prúdu (Blackout) naznačuje niečo výnimočné zo strany EU. Popremýšľajte o tom. Ide o nás.
|
 |
|
2
|
|
|
1. Yanko 01.11.2024, 16:47
Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodín
Kybernetické útoky a sabotáže: V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia.
Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evaku...
▲
01.11.2024, 16:59
|
Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom
|
 |
|
3
|
|
|
2. qwert 01.11.2024, 16:59
Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom
▲
01.11.2024, 17:10
|
2 2 2 ...úprimne, myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač, keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?
|
 |
|
4
|
|
|
3. Yanko 01.11.2024, 17:10
2 2 2 ...úprimne, myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač, keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?
▲
01.11.2024, 17:29
|
Kto bude ťahať proti moslimom, Putin? Ved len v Moskve žije okolo 2 miliony moslimov
|
 |
|
5
|
v stredoveku mal kazdy obcan svoj dobytok, svoju zahradku, svoje pole, a bol zavisly sam od seba, sebestacny...
dnes je kazdy obcan zavisli od hypermarketu. Az ma desi aka zavislost od inej osoby je u ludi v tak kritickej potravine
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 96 119 B
vygenerované za : 0.046 s
unikátne zobrazenia tém : 1 490 494
unikátne zobrazenia blogov : 15 714
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Veriť sebe samému je prvým krokom k úspechu.
|