hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  počítače  /  téma

Webpvá hra - H"Hacknite" stránku, aby ste sa dostali do ďalšieho levelu

príspevkov
16
zobrazení
0
tému vytvoril(a) 31.5.2017 08:28
posledná zmena 4.6.2017 00:34
1
31.05.2017, 08:28
odkaz

Dostante sa vzdy na dalsu a dalsiu stranku. Zistite uzivatelske meno a heslo alebo www link na dalsi level.


Prave som na 7 leveli a snazim sa prelozit flash actionscript na javascript aby mi to z nejakeho retazca vytiahlo link na 8. level.

Paradna zabava pre pocitacovo zdatnejsich...

Keby niekto nevedel, ako na to pri zaciatkoch, tak poradim...
none
2
31.05.2017, 09:52
Ospravedlnujem sa za nazov temy, som na klavesnici, na ktoru nie som este dost zvyknuty.
none
3
01.06.2017, 21:04
Skoncil som na 4.
none
4

3. meaculpa 01.06.2017, 21:04

Skoncil som na 4.

02.06.2017, 07:02
Ja som skoncil na 7micke, este som robil na pocitaci aj ine veci, ale aj tak, desifroval som tie zakladne veci ale boli tak veci, ktore zaviseli od toho, co zadam, aj som si prelozil script , musel som si spravit vlastny vytahovac podretazcov lebo jedno lebo som pouzival p5js (a ta svina prepisala js funkciu substring ktora fungovala v js rovnako ako vo flashi tj (pozicia, pocet) a
nie (pozicia_start, pozicia_koniec)


function substrin(strn, pos, len) {
return(strn.substring(pos, pos+len));
}


function setup() {

dufam, ze mi to df dosaha:

main = "ABCDEFGHIYJKLMNOPRSTUVZXQW0123456789";
vrt = substrin(main, 12, 1) + substrin(main, 1, 1) + substrin(main, 12, 1) + substrin(main, 15, 0) + substrin(main, 20, 1) + substrin(main, 21, 1) + substrin(main, 19, 1) + substrin(main, 1, 1) + substrin(main, 23, 2);

print (vrt);

var a,b;
//
a = "username";
//
b = "password";
//a="";
//b="";
var toliau = substrin(main, 18, 2) + substrin(b, 3, 1) + substrin(b, 6, 1);
// if ((a == vrt) && (substrin(b, 3, 1)) * substrin(b, 6, 1)) == 72)) {
//getURL (("level8-" + toliau) + ".htm", "_self");
?

print (toliau);
print(substrin(b, 3, 1));
//----------------------------------------------------------------------
//Frame 1
//----------------------------------------------------------------------
// _root.user = "";
// _root.pass = "";
}
none
5
02.06.2017, 22:11
Eee, tak toto je nad môj pochop...
none
6

5. 02.06.2017, 22:11

Eee, tak toto je nad môj pochop...

02.06.2017, 22:13
aj trojjedinnosť je zatial nad tvoj pochop....
none
7

6. 02.06.2017, 22:13

aj trojjedinnosť je zatial nad tvoj pochop....

02.06.2017, 22:15
ja som vedel že zareaguješ...
none
8

7. 02.06.2017, 22:15

ja som vedel že zareaguješ...

02.06.2017, 22:16
Ale keď ťa to baví strápňovať sa, tak prosím...Horšie je že strápňuješ aj kresťanstvo...
none
9

8. 02.06.2017, 22:16

Ale keď ťa to baví strápňovať sa, tak prosím...Horšie je že strápňuješ aj kresťanstvo...

02.06.2017, 22:20
vôbec nie....skutočne kresťanstvo je o trojjedinnosti Božej.....
none
10

9. 02.06.2017, 22:20

vôbec nie....skutočne kresťanstvo je o trojjedinnosti Božej.....

02.06.2017, 22:23
Strápňuješ ho svojím správaním...A nespamuj.
none
12

10. 02.06.2017, 22:23

Strápňuješ ho svojím správaním...A nespamuj.

02.06.2017, 22:28
nespamujem, vysvetlujem ti vyšši level poznania Boha.....
none
11

8. 02.06.2017, 22:16

Ale keď ťa to baví strápňovať sa, tak prosím...Horšie je že strápňuješ aj kresťanstvo...

02.06.2017, 22:26
to je iný level......Otec a Syn sú jedno.....
none
13

6. 02.06.2017, 22:13

aj trojjedinnosť je zatial nad tvoj pochop....

03.06.2017, 19:38
Ja viem, ze sekcia je taka skryta medzi ostatnym textom:

"tu sa nachádzate: hlavná stránka > ___počítače___"


Mimochodom, nehovoril si, ze Ludwig beha za tebou?
Mne to pride opacne...
none
14

5. 02.06.2017, 22:11

Eee, tak toto je nad môj pochop...

03.06.2017, 20:26
Prvy level ma heslo l4m3rz

Das si zobrazit zdrojovy kod a malo by tam byt nieco taketo (df to urcite dosaha)

<script language="JavaScript">
function Try(slp) {
if (slp == "l4m3rz") {
alert("Great! Go to the 2nd level...");
location.href = "level2-room.htm";
}
else {
alert("Wrong password. Go away...");
location.href = "about:blank";
}
}
</script>


neskor je tlacitko, ktorym odosielas heslo, v ktorom je spustac, ktory spusti funkciu popisanu vyssie
<input type="reset" value="Submit" onclick="Try(testi.pass.value)">

Takze bud zadas to heslo alebo si proste skopirujes level2-room.htm

Neskor tam budu chytaky...
none
15

14. 03.06.2017, 20:26

Prvy level ma heslo l4m3rz

Das si zobrazit zdrojovy kod a malo by tam byt nieco taketo (df to urcite dosaha)

<script language="JavaScript">
function Try(slp) {
if (slp == "l4m3rz") {
alert("Great! Go to the 2nd level...");
location.href = "level2-room.htm";
}
else {
alert("Wrong password. Go away...");
location.href = "about:blank";
}
}

<...

03.06.2017, 22:19
Vďaka. Myslím že som to pochopil. Tak to možno skúsim, ale určite pohorím už na prvých chytákoch...
none
16

15. 03.06.2017, 22:19

Vďaka. Myslím že som to pochopil. Tak to možno skúsim, ale určite pohorím už na prvých chytákoch...

04.06.2017, 00:34
Popripade pomozem (ak nebude na mna prilis horuco :D)
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 veľkosť : 111 625 B vygenerované za : 0.069 s unikátne zobrazenia tém : 24 010 unikátne zobrazenia blogov : 279 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Určené len pre maximálnych SEBA-vrahov 😉 Cesta do raja vedie skrz peklo 😉 odkaz Bol SOM "donútený" podstúpiť krst ohňom 😉 Vydal SOM sa na cestu do "pekla" 😉 Lebo SOM bol sklamaný zo sv...

citát dňa :

Snívaš o niečom? Nezačneš - nedokončíš!