hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  politika  /  téma

Voľby 5. marec 2016

príspevkov
12
zobrazení
7
tému vytvoril(a) 17.2.2016 10:27
posledná zmena 3.7.2020 10:18
1
17.02.2016, 10:27
Je virtuálne dohlasované, víťaz je jasný, uvidíme, že či to dopadne tak, ako v tých virtuálnych alebo...Najhorší scenár, voľby 1998, samozrejme prv taký malý Majdan musel byť, nevyhrali, prišli k moci a všetko razom bolo úplne inak. Dvojnásobne platy nikde, ale zato sme boli už čoskoro v NATO a EU, predali sme dojnú kravičku štátu, teda strategické podniky a banky, no predali, to sa ani predajom nemôže nazvať, a razom Slováci mali holé riťe, do rici, a nie dvakrát toľko v peňaženke!!!

odkaz
👍: panoramix
none
4

1. 17.02.2016, 10:27

Je virtuálne dohlasované, víťaz je jasný, uvidíme, že či to dopadne tak, ako v tých virtuálnych alebo...Najhorší scenár, voľby 1998, samozrejme prv taký malý Majdan musel byť, nevyhrali, prišli k moci a všetko razom bolo úplne inak. Dvojnásobne platy nikde, ale zato sme boli už čoskoro v NATO a EU, predali sme dojnú kravičku štátu, teda strategické podniky a banky, no predali, to sa ani predajom nemôže nazvať, a razom Slováci mali holé riťe, do rici, a nie dvakrát toľko v peňaženke!!!

h...

17.02.2016, 14:18
(1.) To je co za kravina? Uz som ti povedal ,ze koleda sa ani do parlamentu nedostane.
none
5

4. 17.02.2016, 14:18

(1.) To je co za kravina? Uz som ti povedal ,ze koleda sa ani do parlamentu nedostane.

17.02.2016, 15:14
Aká kravina? Nech sa páči, ak sa nepáči, napísať protest tam...Ľudia sa tam vyjadrili jasne, že vyhral v tých virtuálnych z náskokom Kotleba a jeho strana!

A ako dopadne Kotleba aj pri tých bežných, to sa uvidí po 5. marci alebo mám to brať, že už teraz niekomu lepí a poriadne, že predsa tie prieskumy sú lož, ktoré omieľajú dookola len vždy tie isté strany, ktoré sa vraj dostanú do SNR???
👍: panoramix
none
6

5. 17.02.2016, 15:14

Aká kravina? Nech sa páči, ak sa nepáči, napísať protest tam...Ľudia sa tam vyjadrili jasne, že vyhral v tých virtuálnych z náskokom Kotleba a jeho strana!

A ako dopadne Kotleba aj pri tých bežných, to sa uvidí po 5. marci alebo mám to brať, že už teraz niekomu lepí a poriadne, že predsa tie prieskumy sú lož, ktoré omieľajú dookola len vždy tie isté strany, ktoré sa vraj dostanú do SNR???

17.02.2016, 16:57
(5.) Clovece takyto bludny prieskum si spravim aj ja a garantujem ti, ze sa do vlady dostane aj strana rytierov Jedi. Kde je v tom prieskume uvedene na akej velkej vzorke respondentov bola robena?
none
8

6. 17.02.2016, 16:57

(5.) Clovece takyto bludny prieskum si spravim aj ja a garantujem ti, ze sa do vlady dostane aj strana rytierov Jedi. Kde je v tom prieskume uvedene na akej velkej vzorke respondentov bola robena?

17.02.2016, 20:14
Samozrejme, jeho tam dostali na frak, tak bludný...Bu Bu Bu Kotleba...
none
9

8. 17.02.2016, 20:14

Samozrejme, jeho tam dostali na frak, tak bludný...Bu Bu Bu Kotleba...

18.02.2016, 08:37
(8.) Moji? Ja nevolim nikoho, clovece, pretoze strana technokratov neexistuje. :D A ano ten priskum je bludny, lebo nie je uvedeny pocet respondentov aby som si vedel spravit predstavu o velkosti opytovanej vzorky.
none
10

9. 18.02.2016, 08:37

(8.) Moji? Ja nevolim nikoho, clovece, pretoze strana technokratov neexistuje. :D A ano ten priskum je bludny, lebo nie je uvedeny pocet respondentov aby som si vedel spravit predstavu o velkosti opytovanej vzorky.

18.02.2016, 08:51
Ja nevolím nikoho, to je tiež postoj ako hovado teda. Ale volí, hoci nevolí a o to tu ide...

Ako vravím, treba sa obrátiť na správcu stránky, nie tu už dopredu, bez overenia písať, je bludný a hotovo!!!
none
2
17.02.2016, 10:35
Mierotvorca-je tak , ako hovoríš. No čo môžeš očakávať od ľudí, ktorí šli do politiky nie pre dobro spoločnosti. Dnes už mladým ľuďom len hovoria, že musia byť šikovní a postarať sa musia individuálne o seba sami, spoločenská je len rozkrádačka volenými volmi. To je kapitalistická spoločnosť 3. tisícročia.
none
3

2. havran 17.02.2016, 10:35

Mierotvorca-je tak , ako hovoríš. No čo môžeš očakávať od ľudí, ktorí šli do politiky nie pre dobro spoločnosti. Dnes už mladým ľuďom len hovoria, že musia byť šikovní a postarať sa musia individuálne o seba sami, spoločenská je len rozkrádačka volenými volmi. To je kapitalistická spoločnosť 3. tisícročia.

17.02.2016, 11:08
Tak potom do rici s takou spoločnosťou, do rici, ak už len pre nich má zmysel, ten nezmyselný konzum a reality show!
none
7
17.02.2016, 18:24
odkaz

Tu je aj hlasovanie
none
11
21.02.2016, 10:43
A virtuálne voľby na aktualne.sk:

Hlasovať mohli čitatelia počas celého týždňa, a to aj niekoľkokrát. Nepovolené bolo hlasovanie tzv. robotom. Prieskum sme spustili v utorok 16. februára a ukončili vo štvrtok 18. februára o 15-tej.

Do prieskumu sa zapojilo 8064 ľudí. Najviac hlasov získala vládna strana Smer-SD (20,8 percenta), druhá skončila Kotlebova Ľudová strana Naše Slovensko (12,5 percenta). odkaz
none
12
03.07.2020, 10:18
Zase vyhrali ľsns
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 109 730 B vygenerované za : 0.061 s unikátne zobrazenia tém : 1 901 444 unikátne zobrazenia blogov : 19 108 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Understanding the Hidden World of Credit Card Cash Advance Services in Korea When it comes to alternative financial solutions in East Asia, few topics generate as much discussion as the underground credit ecosystem. While mainstream banking services ...

citát dňa :

Žena je to najkrajšie umelecké dielo, ktoré sa kedy Matke Prírode podarilo stvoriť.