');
//-->
');
//-->
Videl dakto Ufo alebo ten kruhovy objekt? /1990-sucastnost/
20
reakcií |
1122
prečítaní |
Tému 12. apríla 2010, 12:25 založil adonis777. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
adonis777
![]() |
12. 4. 2010, 12:25 |
![]() |
---|---|---|
videli ste niekedy ten lietajuci objekt a hej , podarilo sa vam stretnut aj nejake osoby?
Ak ano ako vyzerali , ako boli oblecene , vyska , tvare , ako sa chovali , proste nieco o nich ... Mam pocit ako keby oni boli nasi dalsi kamosi /i ked mi o tom vobec nevieme /. Scela realne kde mozem stretnut taketo osoby? ? ked budete prekvapeny ale oni moc nerozpravaju /to ma prve prekvapilo/ najviac pouziju telepatiu -cize komunikuju vyhradne myslienkami ---> rychlejsie a presnejsie. Sam neviem ci som niekoho stretol ale budem rad ak sa s niekym stretnem /to bude uz sukromne ---> dalsie info uz nepodam vobec/ Najviac ich bolo v rusku :D |
piskotka
![]() |
⇑ 12. 4. 2010, 19:10 | |
---|---|---|
Príspevok bol vymazaný administrátorom. |
megamikro
![]() |
⇑ 12. 4. 2010, 20:38 |
|
---|---|---|
Samozreje že sú naši kamoši a majú nás radi ved sme ich deti.
![]() |
Veronika Hadobásová
![]() |
⇑ 13. 4. 2010, 16:47 |
|
---|---|---|
Ak sa rátajú aj filmy tak by sa to dalo zrátať že ich bolo zopár ale ak v reáli tak ani jeden.
|
ranexil
![]() |
12. 4. 2010, 13:01 |
|
---|---|---|
A čo ak videl?
a v rusku? tam ich je aj najviac ožratych-potom stupa umera. |
myrai
![]() |
12. 4. 2010, 18:04 |
|
---|---|---|
mne je to jedno co to je ,ale ked sa v tom ich kruhu zazracne chudne rychlo a efektivne rada by som tam sla,bo ked ich vidim,nemaju ani gram tuku navyse...
![]() |
myrai
![]() |
12. 4. 2010, 18:06 |
|
---|---|---|
zobrazuju ich ludia ako stihle osobky.tak.
|
Ónya
![]() |
12. 4. 2010, 18:24 |
|
---|---|---|
lietajúce objekty som nevidela ale videla som objekt , nebol trojtrozmerný , strieborný a len tak to visel v lufte mal geometrický tvar.
neviem či niektoré mimozemšťania nemajú ľudskú podobu..na Ježiša sa hovorí že bolo z inej civilizácie .mimozemskej. |
myrai
![]() |
12. 4. 2010, 18:28 |
|
---|---|---|
Jezis a mimozemstan ? a bol fesi ? nevies ?
|
Ónya
![]() |
12. 4. 2010, 18:35 |
|
---|---|---|
myrai raz som to kdesi čítala, kde spochybňovali existenciu Ježiša a v podstate aj všetky Ježišove zázraky ...pretože na tú dobu
bol Ježiš buď veľmi geniálny alebo bol mimozešťan..tak písali...ja len tlmočím čo som čítala )) |
myrai
![]() |
12. 4. 2010, 18:43 |
|
---|---|---|
hm Ónyuska a je to jedno no nie ? dla mna aj Budha a spol.boli potom mimozemstania a jejda oni naozaj sem chodia kazat..
![]() no co stakou smeckou chybnou,ze jo.. |
myrai
![]() |
12. 4. 2010, 18:45 |
|
---|---|---|
hm radsej uz padam, bo zase bude iba odstranovat prispevky..hm choroba mesuge
|
Ónya
![]() |
12. 4. 2010, 18:47 |
|
---|---|---|
myrai ..Budha sa ale nedá prirovnávať s Ježišom ..aj ke´d Budha je iný level.."
![]() |
Lukas1
![]() |
13. 4. 2010, 20:22 |
![]() |
---|---|---|
ja som sice videl zvlastny objekt, ktory by mnohi povazovali za mimozemsku technologiu, ja osobne som tomu aj dlhe roky veril, ze to boli mimozemstania, ale potom som prisiel k zmyslom a uvedomil som si, ze cokolvek to bolo, nebolo to mimozemskeho charakteru. V kazdom pripade to bolo cosi zvlastne a aj mi to dost zmenilo zivot, ale pravdepodobne som si v tej dobe len zle vylozil, co som videl a hlavne to bolo dost kratke pozorovanie, kedze pozorovany objekt bol naozaj velmi rychly, dnes uz viem, ze mimozemstania na zemi nie su.
|
Lukas1
![]() |
⇑ 13. 4. 2010, 20:22 |
![]() |
---|---|---|
aj ked o ranexilovi obcas vaham ^^ ... ale potom si spomeniem na fyziku, no...
|
ranexil
![]() |
13. 4. 2010, 20:26 |
|
---|---|---|
Prave ta fyzika je sranda, ze akoto mozu robit? Ked ma cosi vlastnu gravitaciu pocitoval by zrychlenie?
|
Lukas1
![]() |
⇑ 13. 4. 2010, 20:36 |
![]() |
---|---|---|
to predsa zavisi od vyslednice sil.. :-]
|
Ónya
![]() |
13. 4. 2010, 20:27 |
|
---|---|---|
Lukas ..na niektoré "v eci" ani fyzika nemá vysvetlenie , niektoré veci sa dejú a nedajú sa dokázať...hmm
![]() |
Lukas1
![]() |
⇑ 13. 4. 2010, 20:38 |
![]() |
---|---|---|
tomu ver. napriklad ako moze existovat na svete tolko vela uplne debilnych ludi, to nevysvetli asi ani ten Boh.
|
Ónya
![]() |
13. 4. 2010, 20:43 |
|
---|---|---|
to vysvetľuje to, že Boh im nedal rozum "
![]() |
somik
![]() |
13. 4. 2010, 20:45 |
|
---|---|---|
Ak ufonci exitujú tak je to FAKT ,ak nie ,aj to je len FAKT ................somik............
![]() |
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 12:15, Povedz v skratke, čo hovoril.
dnes, 12:14, Kam aj utekali, že? Do Mexika? *39 A do Kanady ich len tak nepustia.
dnes, 12:14, Civilisti neboli cieľ útokov. Ich životy majú na svedomí teroristi, ktorí si z nich...
dnes, 12:13, Tak si vypočuj Trumpove prejavy pred voľbami. Jeho kampaň, lebo teraz trepeš.
dnes, 12:13, Amici majú na svedomí vraždy milionov civilistov.
dnes, 12:13, 11. tebe budem vešat na nos. uspela, narozdiel od teba . čo sa do dnešného dna drzí...
dnes, 12:12, Treba odsúdiť boľševikov ktorý tu budujú totalitný orwelovský svet.
dnes, 12:12, Je potrestanie vraha zločin?
dnes, 12:11, Ale iba jednou, nie jedinou. A to je ten problém, oni sa vidia, ako tá jediná. A preto...
dnes, 12:10, Trump bol zvolený pre to, lebo v USA je kopa rasistov a militantného rasizmu. V EÚ je tomu...
dnes, 12:10, 123. to je schíza *39
dnes, 12:10, USA majú na svedomí najviac zločinov, ktoré napáchali po svete.
dnes, 12:09, 118. v USA hlavne prebieha všeobecny dialóg. občania normálne poukázu na problemy , a...
dnes, 12:09, To je všeobecne známa vec Skajuš *03
dnes, 12:08, USA sú jednou zo záruk svetovej bezpečnosti.
dnes, 12:07, Fakt je, že američania sa voči svojmu systému bránia. Európa nevyzerá inak. Trump je...
dnes, 12:06, to ti povedal pán doktor ? :) https://www.df.sk/tema/zachodovic-cakam...
dnes, 12:06, USA majú na svedomí najviac prevratov, útokov na iné krajiny, špinavostí...
dnes, 12:04, Ako si uspela Skajuš?
dnes, 12:04, Špinavosti sa dejú všade. Niekde viac, inde menej. Nie je toho ušetrená ani amerika. USA nie...
dnes, 12:14, Kam aj utekali, že? Do Mexika? *39 A do Kanady ich len tak nepustia.
dnes, 12:14, Civilisti neboli cieľ útokov. Ich životy majú na svedomí teroristi, ktorí si z nich...
dnes, 12:13, Tak si vypočuj Trumpove prejavy pred voľbami. Jeho kampaň, lebo teraz trepeš.
dnes, 12:13, Amici majú na svedomí vraždy milionov civilistov.
dnes, 12:13, 11. tebe budem vešat na nos. uspela, narozdiel od teba . čo sa do dnešného dna drzí...
dnes, 12:12, Treba odsúdiť boľševikov ktorý tu budujú totalitný orwelovský svet.
dnes, 12:12, Je potrestanie vraha zločin?
dnes, 12:11, Ale iba jednou, nie jedinou. A to je ten problém, oni sa vidia, ako tá jediná. A preto...
dnes, 12:10, Trump bol zvolený pre to, lebo v USA je kopa rasistov a militantného rasizmu. V EÚ je tomu...
dnes, 12:10, 123. to je schíza *39
dnes, 12:10, USA majú na svedomí najviac zločinov, ktoré napáchali po svete.
dnes, 12:09, 118. v USA hlavne prebieha všeobecny dialóg. občania normálne poukázu na problemy , a...
dnes, 12:09, To je všeobecne známa vec Skajuš *03
dnes, 12:08, USA sú jednou zo záruk svetovej bezpečnosti.
dnes, 12:07, Fakt je, že američania sa voči svojmu systému bránia. Európa nevyzerá inak. Trump je...
dnes, 12:06, to ti povedal pán doktor ? :) https://www.df.sk/tema/zachodovic-cakam...
dnes, 12:06, USA majú na svedomí najviac prevratov, útokov na iné krajiny, špinavostí...
dnes, 12:04, Ako si uspela Skajuš?
dnes, 12:04, Špinavosti sa dejú všade. Niekde viac, inde menej. Nie je toho ušetrená ani amerika. USA nie...