hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

UFO kolekcia január 2015

príspevkov
10
zobrazení
2
tému vytvoril(a) 19.2.2015 17:36
posledná zmena 20.2.2015 22:11
1
19.02.2015, 17:36
Zaujímavé zachytenie okamihov UFA na oblohe....

youtube.com/watch?v=hrNYWXkyGuk
none
2

1. 19.02.2015, 17:36

Zaujímavé zachytenie okamihov UFA na oblohe....

youtube.com/watch?v=hrNYWXkyGuk

19.02.2015, 21:32
som toto videla...o tom potom..aspoň má UFO veľa svedkov, ..ale clear by ich určite presvedčil, že to lieta biela holubica
none
3
20.02.2015, 21:41
UFO v historickom umení

odkaz

odkaz

odkaz
odkaz
none
5

3. 20.02.2015, 21:41

UFO v historickom umení

http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=942:ufo-v-historickom-umeni&catid=58:ufo&Itemid=82

http://www.astronauti.cz/news/ufo-ve-vytvarnem-umeni-davnych-mistru-iv-dil/

http://hatonnspeaksthetruth.files.wordpress.com/2010/01/jesus-christ-ufo-crucifixion.jpg
http://ufos.homestead.com/1jesus-ufo.jpg

20.02.2015, 21:53
odkaz
Z historie UFO – podivné úkazy děsily i naše předky
odkaz
none
4
20.02.2015, 21:44
Bude sa opakovať najväčší podvod v dejinách ľudstva? – Apukhe

Pár dní dozadu som sa dostal k informáciám o knihách „Exo Vatikana“, „Petrus Romanus“ od autorov Chris Putnam a Thomas Horn. Možno by som ani nereagoval dnes na informácie, ktoré boli zverejnené. Boli časy, keď som bibliu lúskal, študoval, chcel som pochopiť informácie, ktoré cirkev schválne zamlčala pred nami. Tak viem, čo sa píše v biblii. Ako sa manipuluje s ľuďmi a kam to viedlo po celý čas. Chcem sa čestne priznať, že dnes vychádzam z článku „Podnítí prohlášení Vatikánu o mimozemské záchraně náboženskou válku?“, knihy zatiaľ nemám, ale určite si ich kúpim, keď budú preložené.

Tak prečo reagujem? Reagujem z jednoduchého dôvodu. Nie som slepý, hluchý ani nemý. Každý, kto chcel alebo chce, vie zistiť, akou formou vznikla Rímskokatolícka cirkev. Bolo to politikárčenie, žiadostivosť o moc, peniaze. Bola tu ranná komunita kresťanov, ktorá v mene bezpodmienečnej lásky, bola pre lásku ochotná aj umrieť. Všetky provokácie, ktoré robili vtedajší páni moci neviedli k ničomu. Naopak, komunita bola stále väčšia. Aj keď v niektorých otázkach neboli jednotný, čo vidno v apoštolských listoch, láska k ich učiteľovi bola ohromujúca. Samozrejme, nemôžem vynechať ani Máriu Magdalénu, nakoľko Mária s Ježišom tvorili nielen pár, ale predviedli v tej dobe pre všetkých absolútnu Jednotu v ľudskej podobe. Joj, ale o tom cirkev dodnes razantne mlčí.

V čom sa má opakovať najväčší podvod Rímskokatolíckej cirkvi? Jedná sa o UFO. Mimozemské aktivity na našej planéte boli vždy, sú aj budú. Kto mal čas a trocha preštudoval Starý zákon, tak zistil, že už tam sa píše o mimozemšťanoch. Treba vedieť len trocha čítať medzi riadkami. Napríklad boj boha Jehovu proti Egyptským bohom (2. Mojžišova 7.kapitola - 11. kapitola.) Jehova v starom zákone často bojoval proti iným bohom a hlavne smrťou trestal všetkých za ich uctievanie. Bolo mu to jedno, či to bol starec alebo dieťa. Vieme, že ozajstný Boh je LÁSKA a nie nejaký temný mimozemšťan, ktorý sa na boha len hrá. Dnes je to už známe, že človek zo strachu pred silnejším reagoval tak, že ho povýšil do stavu boha. Vidno to vo všetkých mytológiách sveta. Preto každý národ mal svojich bohov, ochrancov.

Ak píšem, že cirkev chce opäť opakovať svoj podvod, je to práve v tom, že po celú dobu poznala o nich pravdu. Stačí si pozrieť článok: „UFO v historickom umení", a zistíte, že UFO bolo pozorované už v dávnych dobách. Myslíte si, že cirkev o tom nevedela, keď niektoré obrazy visia priamo v kostoloch? O čo im ide? Možno sa budete smiať, ale tak ako voľakedy križiaci nasilu s nožom pod krkom nútili našich predkov ku vstupu do cirkvi, tak teraz našich priateľov z mimozemských civilizácií už dopredu chcú urobiť (vyhlásiť za) bratov a sestry v mene Krista.
Prečo tento podvod, lož, nová manipulácia s ľuďmi? Je to strach Vatikánu. Posledné roky sa prevalili tajomstvá, o ktorých sme sa nemali dozvedieť. Pedofília, homosexualita v rade kňazov. Porušovanie celibátu je normálne v ich radoch aj na Slovensku. Ľudia nie sú slepý, a tak v niektorých krajinách húfom vystupujú , opúšťajú cirkev. Veď prečo nie, je to ako zhnité ovocie z vnútra. Zvonka vidno len to pozlátko, s čím dodnes chcú ohurovať nevedomých. Čo iného im ostáva? Potrebujú urobiť zmenu, transformáciu po svojom. Ako Konštantín v Milánskom edikte v roku 313 n.l. z politických dôvodov urobil z kresťanstva štátne náboženstvo, tak to isté sa chystá urobiť opäť Vatikán s mimozemšťanmi.
Je to totálne smiešne. Ešte stále nepochopili, že ich nikdy neoklamú. Ak sa voľakedy dala cirkev dohromady s temnými entitami, tak dnes nemajú šancu.

Pre odkaz 10.7.2013 napísal Ján Bálint Apukhe.
none
6
20.02.2015, 21:56
škoda že som nemal za mlada foťak...aj u nás boli občas lietajúce taniere....
none
7

6. Bombolo 20.02.2015, 21:56

škoda že som nemal za mlada foťak...aj u nás boli občas lietajúce taniere....

20.02.2015, 21:57
a hrnce nelitali po kuchyni? 🙂
none
8

7. 20.02.2015, 21:57

a hrnce nelitali po kuchyni? 🙂

20.02.2015, 21:59
hrnce nie....iba taniere...až na dvor...
none
9
20.02.2015, 22:02
kua zase váš duchodcovský večerný snem začína ? ..nemali ste už spať , dobabrete každú tému
none
10

9. 20.02.2015, 22:02

kua zase váš duchodcovský večerný snem začína ? ..nemali ste už spať , dobabrete každú tému

20.02.2015, 22:11
bezkaj vyhliadat na oblohu nejake UFO :()
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 125 510 B vygenerované za : 0.045 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 684 unikátne zobrazenia blogov : 19 039 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Vaše modlitby prinášajú úžasné výsledky ... Úprimná modlitba spravodlivého človeka má veľkú moc a prináša obdivuhodné výsledky. Jakub 5,16 Keď bol Ježiš popravený na kríži, nielenže zmyl všetky vaše hriechy svojou drahocennou krvou, ale dal vám a...

citát dňa :

Som vegetarián, ale na mäso sa pozerať môžem.