hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  počítače  /  téma

Slovenská Win 7 komunita - Technická podpora pre užívateľov a hráčov

príspevkov
8
zobrazení
8
tému vytvoril(a) 4.10.2011 20:26
posledná zmena 4.10.2011 22:25
1
04.10.2011, 20:26
Zdravím, už dlhšie sledujem mnohé problémy ktoré nastávajú, ak si nejaký užívateľ poriadi Win 7 a valí sa naňho kopa problémov, ktoré u starších typov nenašiel...A návody na vyriešenie sú väčšinou v ANJ jazyku....

Preto som dostal nápad vytvoriť Slovenskú Win 7 Users&Gamers Comunnity , začala by jednoduchým fórom na ktorom by sa postupne pridávali preložené návody, vlastné tipy a kopa diskusií ohľadom Win 7, riešenie rôznych problémov samozrejme v jazyku ktorému budeme jednoducho rozumieť.

Prečo aj Gamers ? Sám som z časti aj hráč a preto viem, že kopa problémov nastáva pri nahrávaní starších hier ktoré engine nevyhovujú Win 7 a umožňujú to len rôzne nastavenia a fix programy...Pridávali by sa rôzne návody a pod...

Preto to najprv založím sem, zdeliť nápad a počuť názory iných či to má vôbec zmysel... :o)
none
4

1. 04.10.2011, 20:26

Zdravím, už dlhšie sledujem mnohé problémy ktoré nastávajú, ak si nejaký užívateľ poriadi Win 7 a valí sa naňho kopa problémov, ktoré u starších typov nenašiel...A návody na vyriešenie sú väčšinou v ANJ jazyku....

Preto som dostal nápad vytvoriť Slovenskú Win 7 Users&Gamers Comunnity , začala by jednoduchým fórom na ktorom by sa postupne pridávali preložené návody, vlastné tipy a kopa diskusií ohľadom Win 7, riešenie rôznych problémov samozrejme v jazyku ktorému budeme jednoducho rozumi...

04.10.2011, 21:02
G: a počuť názory iných či to má vôbec zmysel...

Nie, prejdi čím skôr na linux.
none
2
04.10.2011, 20:38
To mas dobry napad, kedysi som mal aj ja trampoty, ale to som tusim mal vistu, co bol vrchol hnusu. Win 7 nemam, ale urcite budes mat co stale riesit aj s ludmi, ktorí ju maju. Takze si myslím, ze sa nemusis obavat zeby si nemal navstevnost. Skus kontaktovat aj Microsoft, mozno ta zadotuju, ved je top aj v ich zaujme...vlastne blbost zacali by ti vsetko kazit🙂))
none
3
04.10.2011, 20:47
no aj to som chcel prebrať, či nebude treba nejaká domluva s Microsoftom, licencia a pod. kedže budem propagovať jeden z ich systémov... nemám v pláne nejaké budúce opletačky so zákonom .. 🙂
none
5

3. 04.10.2011, 20:47

no aj to som chcel prebrať, či nebude treba nejaká domluva s Microsoftom, licencia a pod. kedže budem propagovať jeden z ich systémov... nemám v pláne nejaké budúce opletačky so zákonom .. 🙂

04.10.2011, 21:03
Však im napíš. A uvidíš.
none
6
04.10.2011, 21:03
Ja fičím na Win 95 a mám to f p****i.
none
7
04.10.2011, 21:04
vždy nadava na Windows ten, kto v tom nevie robit Vista je upne v pohode os. problem byva väčšine tam, kde majitel ma na ****o hardware a čaka zazrak, nehovoriac tony zavirenych aplikacii. dalši problem nieje v os, ale v podpore ovladačov, alebo zle napisanych scriptov. W7 vychadza z jadra windows server 2008 a nie 2003, tak je logicke, že ide o niečo nove a chvilku sa vyrobcovia potrapia. dnes už W7 dobre kope do guli Mac a W8 je už vymak
none
8
04.10.2011, 22:25
odkaz

odkaz

odkaz

mam všetky windowsi na jednom disku a mam po probleme, vratane DOS-u. Beos, Linux su sračky a Mac je dneska už predražena hlupost
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 94 484 B vygenerované za : 0.184 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 095 unikátne zobrazenia blogov : 19 024 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

The Standard of Service That Defines the Finest 강남 가라오케 Experience One of the most appreciated aspects of 강남 가라오케 at its finest is the quality of service that extends from the very first contact with the venue to the very last song of the evening. Th...

citát dňa :

Žiadny učený z neba nespadol, ale hlupákov akoby zhadzovali.