hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Sloboda?111
príspevkov 24 |
zobrazení 2 |
tému vytvoril(a) 20.8.2009 09:09
posledná zmena 20.8.2009 12:32
|
1
|
Može byť niekto(ktokolvek), kto je slobodný; byť slobodným medzi otrokmi, kde ineho slobodného niet ?
|
 |
|
12
|
|
|
1. 20.08.2009, 09:09
Može byť niekto(ktokolvek), kto je slobodný; byť slobodným medzi otrokmi, kde ineho slobodného niet ?
▲
20.08.2009, 10:21
|
Závisi či sa bude i on cítiť slobodný.Ak sa bude cítiť slobodný a bude slobotný tak ano.No ak bude mať pocit že nie je slobodný a je slobodný hold nebude slobodný.
|
 |
|
2
|
Pokial dokáže byť sám sebou. Je to o tom, čo je pre človeka konkretného dôležité
|
 |
|
3
|
Ako chces byt medzi otrokmi sama sebou???? Nemozne -zavries oci a prestanes ich vnimat, alebo oslobodís ineho vymenou za seba a budes dufat ze kus z tej slobody este v tebe zostane a ze enskor sa dockas toho, ze príde ku vzbure ked novovznilý slobodny to iste urobí pre dalsieho a rozsiri chut po slobode a otroci zabiju pána ? -A to len preto, aby vyhlasili jedneho spomedzi seba za dalsieho pána -noveho pana ,nahovarajuc si ze teraz je ten pan lepsí, lebo je jednym z nas ? A pan myswlis si ze sa dobrovolne vymení s otrokom ? Nikdy -treba ho len zabit -a tak to funguje cely tento svet , niektoré veci su nezlucitelne.
|
 |
|
4
|
Ja stále robím to, čo uznávam ja za správne. Ja sa necítim byť otrokom. Svoje rozhodovanie nedám ovplyvniť strachom.
|
 |
|
5
|
Takze sprievodcom neslobodnych je strach ? -nakoniec prídeme k zmyslu slobody ..
|
 |
|
6
|
Keby som bola jediná oslobodená otrokyňa, ostatní otroci by ma zato iste nenávideli, teda musela by som žiť od nich izolovane. Prípadne by som mohla zlepšovať ich postavenie v danom systéme vecí. No s iným otrokom by som si tú slobodu nevymenila, pochybujem, že by som našla lepšieho, silnejšieho obetavejšieho otroka od seba samej. Teda tá výmena by škodila mne aj ostatným.
|
 |
|
8
|
|
|
6. 20.08.2009, 09:59
Keby som bola jediná oslobodená otrokyňa, ostatní otroci by ma zato iste nenávideli, teda musela by som žiť od nich izolovane. Prípadne by som mohla zlepšovať ich postavenie v danom systéme vecí. No s iným otrokom by som si tú slobodu nevymenila, pochybujem, že by som našla lepšieho, silnejšieho obetavejšieho otroka od seba samej. Teda tá výmena by škodila mne aj ostatným.
▲
20.08.2009, 10:05
|
Tvoj názor ma vystrašil. Byť otrokom, aby som nebola mimo systému. Je to strašná myšlienka
|
 |
|
7
|
Boris, podľa mojich poznatkov aj nevedomosť je príčinou strachu. Ten, kto sa bojí, nemôže prijímať informácie . Je ovplyvňovaný a ovplyvniteľný.
|
 |
|
9
|
ak sa mi podarí odísť z df , budem sa cítiť slobodnejšia..ale neviem prečo mám ten pocit 
|
 |
|
10
|
|
|
9. 20.08.2009, 10:08
ak sa mi podarí odísť z df , budem sa cítiť slobodnejšia..ale neviem prečo mám ten pocit 
▲
20.08.2009, 10:12
|
Sára, máš pocíť, že si medzi ľuďmi, kde nechceš byť? Alebo že Ťa formulujú nesprávnym smerom? Si ovplyvniteľná ?
|
 |
|
13
|
|
|
10. 20.08.2009, 10:12
Sára, máš pocíť, že si medzi ľuďmi, kde nechceš byť? Alebo že Ťa formulujú nesprávnym smerom? Si ovplyvniteľná ?
▲
20.08.2009, 10:22
|
hm som otrokom svojej závslosti 
|
 |
|
11
|
Podla mna ste vsetci otroci , ci uz svojho hladu, svojich pudov , alebo sprostrdkovane "Pana", ktorý vam dava peniaze za otrocinu. A zenie vas strach, mate strach z hladu ,aj ked mate uz vela penazí. Ale viete podvedome, ze vase plne brucho potom stojí natom, aby system sveta fungoval a z vasich penazí ,aby neostali bezcenne papiere. Slobodny je len mrtvy-ten jest nepotrebuje, ani sexovat, ani dychat vzduch-tak hor sa k slobode nasledovaci smrti.
|
 |
|
16
|
ja viem..dá sa aj perom,ale aj mečom.. 
|
 |
|
18
|
Smrtou je dokazat astralnu projekciu . Znamena oslobodenie sa z put temnoty , lebo temne je telo , svetlom je dusa . Kto zacne zapasit s telom prehra a telo-hmota ho este viac uvezní. Preto je treba naucit sa zrusit myslenie dokazat sa uplne uvolnit a uletiet z tela von . Je to jednoduche a pritom strasne komplikovane . A potom este len zacne put ...aj Boha mozes stretnut ,ak mas na to zrelost .
|
 |
|
19
|
|
|
18. 20.08.2009, 11:03
Smrtou je dokazat astralnu projekciu . Znamena oslobodenie sa z put temnoty , lebo temne je telo , svetlom je dusa . Kto zacne zapasit s telom prehra a telo-hmota ho este viac uvezní. Preto je treba naucit sa zrusit myslenie dokazat sa uplne uvolnit a uletiet z tela von . Je to jednoduche a pritom strasne komplikovane . A potom este len zacne put ...aj Boha mozes stretnut ,ak mas na to zrelost .
▲
20.08.2009, 11:39
|
Poznanie a vnutorne oslobodenie skrz astralne svety sa moze udiat az" ked jedinec dosiahne dokonalu synchronizaciu medzi hmotnym a eterickym telom/dokonalu harmoniu a tym univerzalne poznanie/.Bez toho to nejde,a to z jednoducheho dovodu myslova dusa je pevne naviazana na energiu tela.
|
 |
|
20
|
|
|
19. 20.08.2009, 11:39
Poznanie a vnutorne oslobodenie skrz astralne svety sa moze udiat az" ked jedinec dosiahne dokonalu synchronizaciu medzi hmotnym a eterickym telom/dokonalu harmoniu a tym univerzalne poznanie/.Bez toho to nejde,a to z jednoducheho dovodu myslova dusa je pevne naviazana na energiu tela.
▲
20.08.2009, 12:14
|
A to si opisala z mojej temy astralna projekcia?
|
 |
|
21
|
|
|
20. 20.08.2009, 12:14
A to si opisala z mojej temy astralna projekcia?
▲
20.08.2009, 12:21
|
Coze??..aby to nebolo tak,ze ty si odpisoval z niektorej mojej temy na nete kamarat ..
|
 |
|
22
|
Ved ty mas z toho hockey ,a kamarat hovor tomu, kto sa s tebou kamarati, lebo ako nas ucil praotec sveta -zlemu sa vyhybaj . 
|
 |
|
23
|
|
|
22. 20.08.2009, 12:22
Ved ty mas z toho hockey ,a kamarat hovor tomu, kto sa s tebou kamarati, lebo ako nas ucil praotec sveta -zlemu sa vyhybaj .
▲
20.08.2009, 12:27
|
neboooj bola iba metafora..priatelov si vyberam
a zase machrujeme na nete? heh
|
 |
|
24
|
Kde inde by som mohol machrovat ? Taky uboziak ?
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 125 545 B
vygenerované za : 0.063 s
unikátne zobrazenia tém : 1 897 963
unikátne zobrazenia blogov : 19 052
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Určené len pre maximálnych SEBA-vrahov 😉 Cesta do raja vedie skrz peklo 😉 odkaz Bol SOM "donútený" podstúpiť krst ohňom 😉 Vydal SOM sa na cestu do "pekla" 😉 Lebo SOM bol sklamaný zo sv...
citát dňa :
Hoci temperament velí zahrešiť z plných pľúc, intelekt káže zachovať chladnú hlavu a argumentovať triezvo.
|