hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  kultúra  /  téma

Recepty a napady pod jednou strechou

príspevkov
102
zobrazení
1
tému vytvoril(a) 21.9.2013 14:24
posledná zmena 25.9.2013 11:35
1
21.09.2013, 14:24
Priznam sa obcas si rad navarim a teraz momemntalne preferujem zdravsie jedla.Jedno z mojich oblubenych sa stalo sójové soté🙂))))))))

Receptík skúste🙂)))

Sóju si uvaríme do makka vo vode s bujónom, mrazenú zeleninu zalejeme vriacou vodou necháme v otvorenej nádobe 15 minút.
Na rozpálenom oleji si popražíme cibulu pridáme sójove rezance a zeleninu premiešame osolíme, pridáme bylinky a dusíme asi tak 10 minút.
Ryžu si uvaríme a podávame ako prílohu k jedlu. Dobru chut prajem 🙂)))
none
2
21.09.2013, 14:30
Popripade ktory je vas oblubeny a co si najradsej ukuchtite?🙂))))
none
3
21.09.2013, 14:40
na tomto recepte su zdrave jedine tak tie bylinky 😉
none
4
21.09.2013, 14:56
Co je dnes uplne zdrave Lux.Aeterna ?Mne to chuti po pravde a su myslim ze aj nezdravejsie jedla ako toto 🙂)))
none
5

4. 21.09.2013, 14:56

Co je dnes uplne zdrave Lux.Aeterna ?Mne to chuti po pravde a su myslim ze aj nezdravejsie jedla ako toto 🙂)))

21.09.2013, 15:14
Zdravšie by bolo, keby tá zelenina bola čerstvá. Bujón do zdravej stravy nepatrí vôbec. Ale inak, ak Ti to chutí, tak niet čo riešiť. Ešte k tej cibuli, ak odtučňuješ, cibuľa má nie je tá správna voľba a ak, tak iba v malom množstve. Ja sojové kocky môžem, celkom mi chutia, ale skôr, ako ich dám do jedla, ich prelejem vriacou vodou, v ktorej zmäknú.
none
6
21.09.2013, 19:16
Pripomenul si mi, to som kedysi aj ja jedávala a veľmi mi to chutilo🙂
ja som tam ale dávala strasne vela ingrediencií..susene huby, kecup, horcicu, paradajky, papriku, cesnak, obcas aj slaninu, papricku..+ vegetu a rozne druhy korenin🙂 rozhodne to zdrave nebolo, ale bavilo ma to takto mixovat a dochucovat a samozrejme, ze som si na tom vzdy dobre pochutila..a priloha- ryza s uhorkovým salatom..
preco som to vlastne prestala varievať ?!? 🙂)
none
7
21.09.2013, 19:19
1. soja nie je moc prospešná na častú konzumáciu. Môj obľúbeny je klasika, rezeň alebo kačaCIE PRSKO s MAJONéZOVýM šalátom.
none
8
21.09.2013, 20:06
môj naj- pecený bocik, cervená kapusta a knedlík 🙂
none
9
22.09.2013, 09:16
Sojové mäso som jedla len raz, žiadna sláva, mne to pripomínalo že jem pogumovaný papier, a myslím si, kto nie je vegetarián alebo nejak chorý, že ak sa zdravo striedmo stravuje, nemusí sa utiekať k sojovému mäsu. Asi len preto že je lacné?
none
11

9. 22.09.2013, 09:16

Sojové mäso som jedla len raz, žiadna sláva, mne to pripomínalo že jem pogumovaný papier, a myslím si, kto nie je vegetarián alebo nejak chorý, že ak sa zdravo striedmo stravuje, nemusí sa utiekať k sojovému mäsu. Asi len preto že je lacné?

22.09.2013, 09:27
Sójové mäso je celkom chutné, pokiaľ človek vie variť. Ty ho ho zjavne nevieš pripravovať, lebo takú kritiku by si inak nenapísala.
Sójové mäso, ak opražíš spolu s kockami normálneho mäsa v jedle takmer nerozoznáš. Ja dávam sójové mäso napríklad do hríbového gulášu, pol na pol s riadnym mäsom a prvé sa z neho vždy zje to sójové. Sójové mäso je skvelé v rizote, ale opäť nie také plané, ako ho kúpiš, treba ho vedieť uvariť a ochutiť, bez tejto zručnosti je to iba obyčajný grc. Koniec koncov ako riadne mäso. To by si tiež nezjedla bez ochutenia a bez tepelnej prípravy. S cenou to nemá nič spoločné, s fantáziou a schopnosťou variť áno.
none
12

11. 22.09.2013, 09:27

Sójové mäso je celkom chutné, pokiaľ človek vie variť. Ty ho ho zjavne nevieš pripravovať, lebo takú kritiku by si inak nenapísala.
Sójové mäso, ak opražíš spolu s kockami normálneho mäsa v jedle takmer nerozoznáš. Ja dávam sójové mäso napríklad do hríbového gulášu, pol na pol s riadnym mäsom a prvé sa z neho vždy zje to sójové. Sójové mäso je skvelé v rizote, ale opäť nie také plané, ako ho kúpiš, treba ho vedieť uvariť a ochutiť, bez tejto zručnosti je to iba obyčajný grc. Koniec koncov a...

22.09.2013, 09:31
11. vselico sa da koreninami,bylinkami chutne upravit, ved aj taka macka udajne chuti ako kuracina🙂
soja/sojove maso nie je nic ine,iba modifikovany shit;
none
13

12. 22.09.2013, 09:31

11. vselico sa da koreninami,bylinkami chutne upravit, ved aj taka macka udajne chuti ako kuracina🙂
soja/sojove maso nie je nic ine,iba modifikovany shit;

22.09.2013, 09:33
Hnusoba plna emulgatorov. rADSEJ JEST TO MASO. a AJ TO UZ POMALY NIE ZO SUPERMARKETOV.
none
17

13. 22.09.2013, 09:33

Hnusoba plna emulgatorov. rADSEJ JEST TO MASO. a AJ TO UZ POMALY NIE ZO SUPERMARKETOV.

22.09.2013, 09:41
No ale veď ho nejedz a máš po celoživotnom probléme. Ja sójové mäso jem možno tak dva krát do roka. Mne chutí, ale to bude asi tým, že ja nežerem kraviny typu mäsové výrobky, konzervy a kupované mäso z hypermarketov plné sračiek.
none
27

17. 22.09.2013, 09:41

No ale veď ho nejedz a máš po celoživotnom probléme. Ja sójové mäso jem možno tak dva krát do roka. Mne chutí, ale to bude asi tým, že ja nežerem kraviny typu mäsové výrobky, konzervy a kupované mäso z hypermarketov plné sračiek.

22.09.2013, 10:00
17. uz dusim hovadzie pérko,ak pocasie vydrzi,obedujeme vonku v zmysle-
mala *Slavnost v botanickej zahrade* :o)
inac ten film by si si mala pozriet,natocil ho nebohy Elo Havetta
none
28

27. 22.09.2013, 10:00

17. uz dusim hovadzie pérko,ak pocasie vydrzi,obedujeme vonku v zmysle-
mala *Slavnost v botanickej zahrade* :o)
inac ten film by si si mala pozriet,natocil ho nebohy Elo Havetta

22.09.2013, 10:12
Tak o Tebe je známe, že si vychýrená kuchárka a hostiteľka Pôvodne som chcela aj ja hovädzinu, ale nakoniec som sa rozhodla v duchu obžerstvo je hriech iba pre bravčové karé a s prílohou zelené fazuľové lusky, bez polievky.
none
38

28. 22.09.2013, 10:12

Tak o Tebe je známe, že si vychýrená kuchárka a hostiteľka Pôvodne som chcela aj ja hovädzinu, ale nakoniec som sa rozhodla v duchu obžerstvo je hriech iba pre bravčové karé a s prílohou zelené fazuľové lusky, bez polievky.

22.09.2013, 10:36
28. trochu som to odkukala od mojej svokry,to bola chyrecna gazdina a hostitelka,
ta vedela aj z najjednoduchsieho jedla vykreovat lukulske hody
none
35

27. 22.09.2013, 10:00

17. uz dusim hovadzie pérko,ak pocasie vydrzi,obedujeme vonku v zmysle-
mala *Slavnost v botanickej zahrade* :o)
inac ten film by si si mala pozriet,natocil ho nebohy Elo Havetta

22.09.2013, 10:30
Al_ice prosim ta.))) som si niekde vsimol tvoju temu a zaujala ma.Si tam robila tie tekvicky neboli samozrejme jedle ale krasne 🙂)) aky maly nazov prosim ta? A este nemas nejake podobne napady?Raz sa do toho pustim ozaj boli rozkosne 🙂))))
none
37

35. 22.09.2013, 10:30

Al_ice prosim ta.))) som si niekde vsimol tvoju temu a zaujala ma.Si tam robila tie tekvicky neboli samozrejme jedle ale krasne 🙂)) aky maly nazov prosim ta? A este nemas nejake podobne napady?Raz sa do toho pustim ozaj boli rozkosne 🙂))))

22.09.2013, 10:33
35. napady si vycitam zo vselijakych babskych casopisov pre sikovne ruky;-)
tekvicky neboli jedle,muka,vela soli,voda a po upeceni su tvrde,ako kamen.
ale ak nadabim na nejake ine kreativne veci,hned ich vyskusam,vyfotim a trrtnem ako temu
none
41

37. 22.09.2013, 10:33

35. napady si vycitam zo vselijakych babskych casopisov pre sikovne ruky;-)
tekvicky neboli jedle,muka,vela soli,voda a po upeceni su tvrde,ako kamen.
ale ak nadabim na nejake ine kreativne veci,hned ich vyskusam,vyfotim a trrtnem ako temu

22.09.2013, 10:37
odkaz Tu su tekvicky 🙂))) No to by bolo super 🙂)))
none
43

41. 22.09.2013, 10:37

http://www.diskusneforum.sk/tema/chcete-si-upiect-tekvicky Tu su tekvicky 🙂))) No to by bolo super 🙂)))

22.09.2013, 10:38
Nejde to otvorit :((((
none
45

43. 22.09.2013, 10:38

Nejde to otvorit :((((

22.09.2013, 10:41
none
47

45. 22.09.2013, 10:41

http://www.diskusneforum.sk/tema/chcete-si-upiect-tekvicky

22.09.2013, 10:42
nejde,lebo to inac neviem narichtovat
none
32

11. 22.09.2013, 09:27

Sójové mäso je celkom chutné, pokiaľ človek vie variť. Ty ho ho zjavne nevieš pripravovať, lebo takú kritiku by si inak nenapísala.
Sójové mäso, ak opražíš spolu s kockami normálneho mäsa v jedle takmer nerozoznáš. Ja dávam sójové mäso napríklad do hríbového gulášu, pol na pol s riadnym mäsom a prvé sa z neho vždy zje to sójové. Sójové mäso je skvelé v rizote, ale opäť nie také plané, ako ho kúpiš, treba ho vedieť uvariť a ochutiť, bez tejto zručnosti je to iba obyčajný grc. Koniec koncov a...

22.09.2013, 10:19
11. anaj , ale no, nepreháňaš to zo svojimi dojmami a pojmami?
a propó , mňa príprava sojových produktov nezaujíma.
none
40

32. 22.09.2013, 10:19

11. anaj , ale no, nepreháňaš to zo svojimi dojmami a pojmami?
a propó , mňa príprava sojových produktov nezaujíma.

22.09.2013, 10:37
Urazená ješitnosť? Veď iba diskutujeme, čo sa hneď odúvaš. A keď Ťa téma nezaujíma, tak na kieho frasa sa k nej "fundovane" vyjadruješ?
none
49

40. 22.09.2013, 10:37

Urazená ješitnosť? Veď iba diskutujeme, čo sa hneď odúvaš. A keď Ťa téma nezaujíma, tak na kieho frasa sa k nej "fundovane" vyjadruješ?

22.09.2013, 10:46
40. Anaj, ti šibe ?
Diskutujem a vyjadrujem svoj názor a ty sa na mne neviem z akého dôvodu blbo ventiluješ, choď radšej do teplární, možno z teba vypustia tú nahromadenú paru
none
51

49. 22.09.2013, 10:46

40. Anaj, ti šibe ?
Diskutujem a vyjadrujem svoj názor a ty sa na mne neviem z akého dôvodu blbo ventiluješ, choď radšej do teplární, možno z teba vypustia tú nahromadenú paru

22.09.2013, 10:50
Vôbec nie! Neprenášaj na mňa svoje myšlienkové pochody a paranoju. Nepoznám Ťa a nemám najmenší dôvod na to, aby som sa na Tebe ventilovala. Reaguješ v duchu, myslím si, že ona si myslí, že ja si myslím a to je dosť zlé!
none
65

51. 22.09.2013, 10:50

Vôbec nie! Neprenášaj na mňa svoje myšlienkové pochody a paranoju. Nepoznám Ťa a nemám najmenší dôvod na to, aby som sa na Tebe ventilovala. Reaguješ v duchu, myslím si, že ona si myslí, že ja si myslím a to je dosť zlé!

22.09.2013, 11:03
51. No nič, zrejme si vstávala hore zadkom; a z akého dôvodu tie ataky?
none
73

65. 22.09.2013, 11:03

51. No nič, zrejme si vstávala hore zadkom; a z akého dôvodu tie ataky?

22.09.2013, 11:43
Ja? Sa preber, pozri si moje dnešné komentáre! Znovu Ti opakujem, nesnaž sa na mňa hľadieť svojimi poryvmi mysle a svojou paranojou. Si zbytočne vzťahovačná. Ak Ťa tak strááááášne iritujem, radím Ti, prekroč ma a máš po celoživotnom probléme. Inak, iba tak, medzi nami dievčatami, peknú nedeľu želám!
none
54

11. 22.09.2013, 09:27

Sójové mäso je celkom chutné, pokiaľ človek vie variť. Ty ho ho zjavne nevieš pripravovať, lebo takú kritiku by si inak nenapísala.
Sójové mäso, ak opražíš spolu s kockami normálneho mäsa v jedle takmer nerozoznáš. Ja dávam sójové mäso napríklad do hríbového gulášu, pol na pol s riadnym mäsom a prvé sa z neho vždy zje to sójové. Sójové mäso je skvelé v rizote, ale opäť nie také plané, ako ho kúpiš, treba ho vedieť uvariť a ochutiť, bez tejto zručnosti je to iba obyčajný grc. Koniec koncov a...

22.09.2013, 10:56
Sojove "maso"nie je maso.
Mäso je kostrová živočíšna svalovina (napr. jatočného dobytka, zveriny, hydiny, rýb, ale aj hmyzu) určená na spotrebu alebo ďalšie spracovanie. Maso mozem.
none
56

54. 22.09.2013, 10:56

Sojove "maso"nie je maso.
Mäso je kostrová živočíšna svalovina (napr. jatočného dobytka, zveriny, hydiny, rýb, ale aj hmyzu) určená na spotrebu alebo ďalšie spracovanie. Maso mozem.

22.09.2013, 10:58
Konečne svetlo do problému! A ozaj, že som tak smelá, Ty máš prečo vypnutý telefón?
none
58

56. 22.09.2013, 10:58

Konečne svetlo do problému! A ozaj, že som tak smelá, Ty máš prečo vypnutý telefón?

22.09.2013, 11:00
Poruch je vo vasom prijimaci.
none
61

58. 22.09.2013, 11:00

Poruch je vo vasom prijimaci.

22.09.2013, 11:01
Ale trt, fakt? Beda Ti, ak ma šáliš
none
14

9. 22.09.2013, 09:16

Sojové mäso som jedla len raz, žiadna sláva, mne to pripomínalo že jem pogumovaný papier, a myslím si, kto nie je vegetarián alebo nejak chorý, že ak sa zdravo striedmo stravuje, nemusí sa utiekať k sojovému mäsu. Asi len preto že je lacné?

22.09.2013, 09:35
Sojové mäso nemusím...ale také prsíčka podlievané vínom (napr Chardonay) môžem aj natural..:-)
none
15

14. 22.09.2013, 09:35

Sojové mäso nemusím...ale také prsíčka podlievané vínom (napr Chardonay) môžem aj natural..:-)

22.09.2013, 09:38
14. ty mi hovoris z duse,ci prsickami,alebo chardonnay,keby nebolo tak skoro,tak uz vykrikujem cin cin
podme si dat radsej dobre kaficko
none
31

15. 22.09.2013, 09:38

14. ty mi hovoris z duse,ci prsickami,alebo chardonnay,keby nebolo tak skoro,tak uz vykrikujem cin cin
podme si dat radsej dobre kaficko

22.09.2013, 10:16
Ja som už kuracie úplne vyškrtla zo svojho jedálnička. Nedôverujem tým kupovaným sliepkam, nemôžem si pomôcť. Z domáceho chovu môžem, ale tie ostatné už eeeee
👍: Pegas
none
34

31. 22.09.2013, 10:16

Ja som už kuracie úplne vyškrtla zo svojho jedálnička. Nedôverujem tým kupovaným sliepkam, nemôžem si pomôcť. Z domáceho chovu môžem, ale tie ostatné už eeeee

22.09.2013, 10:28
veď ja som nemyslel kuracie....viď avatar...
none
36

34. 22.09.2013, 10:28

veď ja som nemyslel kuracie....viď avatar...

22.09.2013, 10:33
Sorry, stála som si na kábliku
none
39

36. 22.09.2013, 10:33

Sorry, stála som si na kábliku

22.09.2013, 10:37
:-) robím si prču...sranda musí byť aj keď do hrnca sojové nebude...
none
44

39. 22.09.2013, 10:37

:-) robím si prču...sranda musí byť aj keď do hrnca sojové nebude...

22.09.2013, 10:39
Šak Ťa už nejaký ten piato poznám, tak tak som to aj brala Kto piekol tie tvarohové kocky?
none
50

44. 22.09.2013, 10:39

Šak Ťa už nejaký ten piato poznám, tak tak som to aj brala Kto piekol tie tvarohové kocky?

22.09.2013, 10:48
ja nedôverujem žiadnym sliepkam, nielen tým z predajne....bohvie kade sa flákajú a čo zobú
none
53

50. 22.09.2013, 10:48

ja nedôverujem žiadnym sliepkam, nielen tým z predajne....bohvie kade sa flákajú a čo zobú

22.09.2013, 10:56
Presne tak. O sliepke sa hovorí, že aj sopeľ s chuťou zobne, tak aj preto ich nemusím.
none
55

53. 22.09.2013, 10:56

Presne tak. O sliepke sa hovorí, že aj sopeľ s chuťou zobne, tak aj preto ich nemusím.

22.09.2013, 10:58
53. fujtajbl!!!
niektore kura dokonca na sopel caka
none
59

55. 22.09.2013, 10:58

53. fujtajbl!!!
niektore kura dokonca na sopel caka

22.09.2013, 11:01
Týmto si ma fakt rozosmiala, dík
none
63

55. 22.09.2013, 10:58

53. fujtajbl!!!
niektore kura dokonca na sopel caka

22.09.2013, 11:03
tak-tak....dokonca viem o tom že deti týrali úbohé sliepky....pustili sopeľ a keď sa chystala zobnúť tak potiahli....a tak dookola...:
none
57

53. 22.09.2013, 10:56

Presne tak. O sliepke sa hovorí, že aj sopeľ s chuťou zobne, tak aj preto ich nemusím.

22.09.2013, 10:59
ale niektoré zobú z ruky....tak neviem-neviem
none
10
22.09.2013, 09:19
Sojove maso je ina hnusoba.
none
16
22.09.2013, 09:38
Keď si predstavím, čo všetko do toho sojoveho mäsa musím natrepať, aby sa to dalo jesť, potom už môžem zjesť všetko. Zažívacie ústrojenstvo sa zblázni aj od jedného aj druhého.
none
20

16. 22.09.2013, 09:38

Keď si predstavím, čo všetko do toho sojoveho mäsa musím natrepať, aby sa to dalo jesť, potom už môžem zjesť všetko. Zažívacie ústrojenstvo sa zblázni aj od jedného aj druhého.

22.09.2013, 09:44
Nepreháňaj, na sójové mäso netreba viac, než na normálne mäso. Iste, hovädziu polievku z neho neuvariš, ale v takom segedíne sa stratí. Treba ho vedieť robiť. Tú pachuť sójového mäsa treba odstrániť pred varením, treba ho preliať vriacou vodou a tú zliať. Zmäknuté ho potom ochutíš hoci aj soľou a bude Ti chutiť úplne inak.
none
24

20. 22.09.2013, 09:44

Nepreháňaj, na sójové mäso netreba viac, než na normálne mäso. Iste, hovädziu polievku z neho neuvariš, ale v takom segedíne sa stratí. Treba ho vedieť robiť. Tú pachuť sójového mäsa treba odstrániť pred varením, treba ho preliať vriacou vodou a tú zliať. Zmäknuté ho potom ochutíš hoci aj soľou a bude Ti chutiť úplne inak.

22.09.2013, 09:53
Segedín bez poriadneho kusa kusa bravčoviny nestojí za nič. Sójove mäso v ňom je len hlušina, asi ako slama v sečke.Len na objem. Žiadny iný význam.
none
30

24. 22.09.2013, 09:53

Segedín bez poriadneho kusa kusa bravčoviny nestojí za nič. Sójove mäso v ňom je len hlušina, asi ako slama v sečke.Len na objem. Žiadny iný význam.

22.09.2013, 10:14
Oby, to som si voľakedy aj ja myslela, ale keď tú sóju opražíš spolu s mäsom, tak je fakt celkom jedlá. Ver, lebo ťa prehnem cez koleno
none
18
22.09.2013, 09:43
Ja jem všetko, podľa mňa je hlúpe sa na nejaký typ stravy sústrediť.......Škodlivosť je vždy otázka miery a aj všetko tkz. škodlivé obsahuje pre naše telo dôležité látky.
none
19
22.09.2013, 09:43
To naozaj je take nezdrave?🙂)))) Obsahuje vela bielkovin a malo kalorii tak preto sa stalo toto jedlo mojim kamaratom🙂)))))
Tak mi poradte nieco aj iny nieco chutne a hlavne zdrave🙂))))
none
21

19. 22.09.2013, 09:43

To naozaj je take nezdrave?🙂)))) Obsahuje vela bielkovin a malo kalorii tak preto sa stalo toto jedlo mojim kamaratom🙂)))))
Tak mi poradte nieco aj iny nieco chutne a hlavne zdrave🙂))))

22.09.2013, 09:46
Nedaj si nakukať sprostosti. Ak Ti chutí nie je to o nič nezdravšie ako napríklad saláma, párky alebo ovsené vločky, ktoré sú grc plný prachu.
none
22

19. 22.09.2013, 09:43

To naozaj je take nezdrave?🙂)))) Obsahuje vela bielkovin a malo kalorii tak preto sa stalo toto jedlo mojim kamaratom🙂)))))
Tak mi poradte nieco aj iny nieco chutne a hlavne zdrave🙂))))

22.09.2013, 09:50
to staré známe: jedz do polosýta, pi do polopita....strava má byť rozmanitá ale s mierou...ani taká slanina ti neublíži ak ju nebudeš hltať každý deň na kilá
none
25

22. 22.09.2013, 09:50

to staré známe: jedz do polosýta, pi do polopita....strava má byť rozmanitá ale s mierou...ani taká slanina ti neublíži ak ju nebudeš hltať každý deň na kilá

22.09.2013, 09:54
a ešte: treba stravovanie prispôsobiť zdrav.stavu a veku...črevá vekom zlenivejú...:-)
none
26

22. 22.09.2013, 09:50

to staré známe: jedz do polosýta, pi do polopita....strava má byť rozmanitá ale s mierou...ani taká slanina ti neublíži ak ju nebudeš hltať každý deň na kilá

22.09.2013, 09:56
22. jasne, vsetko s mierou,aj ked sa rada najem ako sedlak na Vanoce,
na kuse domacej slaniny s cibulou si pochutim viac,ako na sushi u sikmookeho
none
29

22. 22.09.2013, 09:50

to staré známe: jedz do polosýta, pi do polopita....strava má byť rozmanitá ale s mierou...ani taká slanina ti neublíži ak ju nebudeš hltať každý deň na kilá

22.09.2013, 10:13
Slanina ublíži menej ako osladený čaj cukrom
none
23
22.09.2013, 09:51
Mne aj sojové veci celkom chutia nejem to často ale zjem a správne ochutené je to fajn.
none
33

23. 22.09.2013, 09:51

Mne aj sojové veci celkom chutia nejem to často ale zjem a správne ochutené je to fajn.

22.09.2013, 10:25
23. uz dopredu ta upozornujem,ked ti pridem uclovecit zahradu,
tak ma hadam neponuknes sojovym masom???
none
42

33. 22.09.2013, 10:25

23. uz dopredu ta upozornujem,ked ti pridem uclovecit zahradu,
tak ma hadam neponuknes sojovym masom???

22.09.2013, 10:37
33. kurna holubok*,co sme pohnevani?hmm?
none
75

33. 22.09.2013, 10:25

23. uz dopredu ta upozornujem,ked ti pridem uclovecit zahradu,
tak ma hadam neponuknes sojovym masom???

22.09.2013, 11:49
Nie sme pohnevaný ale varím vonku kotlíkový guláš z mäska samozrejme.......pol na pol hovädzí močink a bravčové stehno.........a v prestávkach ešte obíjam orechy...... Soja nie je moja špecialita ja to iba zjem......
none
76

75. 22.09.2013, 11:49

Nie sme pohnevaný ale varím vonku kotlíkový guláš z mäska samozrejme.......pol na pol hovädzí močink a bravčové stehno.........a v prestávkach ešte obíjam orechy...... Soja nie je moja špecialita ja to iba zjem......

22.09.2013, 11:54
75. chvala bohu,uz som sa chystala pre teba vyrabat v mojom laboratoriu
odkaz
skusim ponuknut niekomu inemu
none
77

76. 22.09.2013, 11:54

75. chvala bohu,uz som sa chystala pre teba vyrabat v mojom laboratoriu
http://www.bachovekvapky.sk/kategoria/bachove-esencie/holly-cesmina-ostrolista/
skusim ponuknut niekomu inemu

22.09.2013, 12:01
To je dobré vôbec som o tomto výbornom prostriedku nepočul......kde sa dá objednať 5 litrov ?
none
78

77. 22.09.2013, 12:01

To je dobré vôbec som o tomto výbornom prostriedku nepočul......kde sa dá objednať 5 litrov ?

22.09.2013, 12:06
77. na Vianoce bobule dozrievaju,na Troch kralov ti poslem butylku,
ulejeme aj niektorym Svatym za dedinu
none
79

77. 22.09.2013, 12:01

To je dobré vôbec som o tomto výbornom prostriedku nepočul......kde sa dá objednať 5 litrov ?

22.09.2013, 12:06
Zaplatím preočkovanie účastníkov DF.....
none
80

79. 22.09.2013, 12:06

Zaplatím preočkovanie účastníkov DF.....

22.09.2013, 12:10
zaplatim kampan proti ockovaniu.
none
82

80. 22.09.2013, 12:10

zaplatim kampan proti ockovaniu.

22.09.2013, 13:06
80. je**ime si vsetci z bachovych kvapiek,nebudme fajnovi
Osvietenemu budu chutit ako Kristove slzy
none
84

82. 22.09.2013, 13:06

80. je**ime si vsetci z bachovych kvapiek,nebudme fajnovi
Osvietenemu budu chutit ako Kristove slzy

22.09.2013, 13:08
žeby som si zmenil priezvisko na Bach?...
none
86

84. 22.09.2013, 13:08

žeby som si zmenil priezvisko na Bach?...

22.09.2013, 13:15
84. tesi ma, ja som Offenbachova
none
85

80. 22.09.2013, 12:10

zaplatim kampan proti ockovaniu.

22.09.2013, 13:14
A prečo taká podpora negatívnosti ?
none
87

85. 22.09.2013, 13:14

A prečo taká podpora negatívnosti ?

22.09.2013, 13:18
Ó! Ďalší nadovšetko čistý a bez chybový? Toto je tuším fakt choroba tohto fóra
none
88

87. 22.09.2013, 13:18

Ó! Ďalší nadovšetko čistý a bez chybový? Toto je tuším fakt choroba tohto fóra

22.09.2013, 13:19
Máš vidiny, nikde som nič také nepísal......
none
89

88. 22.09.2013, 13:19

Máš vidiny, nikde som nič také nepísal......

22.09.2013, 13:21
Ježkové zraky! Z tebou ani z voza ani na voz Čo zas? Ulej si z tých kvapiek, nech ti nekvapká. Ozaj, aby som nezabudla. Peknú nedeľu!
none
90

89. 22.09.2013, 13:21

Ježkové zraky! Z tebou ani z voza ani na voz Čo zas? Ulej si z tých kvapiek, nech ti nekvapká. Ozaj, aby som nezabudla. Peknú nedeľu!

22.09.2013, 13:24
S .............. s ................s ................ ale nepicnem sa kvôli tomu, že som krásna
none
91

89. 22.09.2013, 13:21

Ježkové zraky! Z tebou ani z voza ani na voz Čo zas? Ulej si z tých kvapiek, nech ti nekvapká. Ozaj, aby som nezabudla. Peknú nedeľu!

22.09.2013, 13:31
Peknú nedeľu aj tebe..... No koment na ostatné, lebo ani nie je na čo.....
none
92

91. 22.09.2013, 13:31

Peknú nedeľu aj tebe..... No koment na ostatné, lebo ani nie je na čo.....

22.09.2013, 13:32
Nie? A potom prečo ten osteň sarkazmu?
none
93

92. 22.09.2013, 13:32

Nie? A potom prečo ten osteň sarkazmu?

22.09.2013, 13:33
A kdeže si ho videla ?
none
95

93. 22.09.2013, 13:33

A kdeže si ho videla ?

22.09.2013, 13:38
Vidím, že galantnosť máš "v krvi". Neprebíjaj, mne už je to jedno, nebude zo psa slanina, ani z vlka baranina.
none
99

95. 22.09.2013, 13:38

Vidím, že galantnosť máš "v krvi". Neprebíjaj, mne už je to jedno, nebude zo psa slanina, ani z vlka baranina.

22.09.2013, 14:00
OK chytila sa nejakú, pre mňa nepochopitelnú, alergiu na mňa , je to teda tvoj problém, nie môj.
none
100

99. 22.09.2013, 14:00

OK chytila sa nejakú, pre mňa nepochopitelnú, alergiu na mňa , je to teda tvoj problém, nie môj.

22.09.2013, 14:07
Ži v kľude, žily mi to netrhá. Naopak Téma je však "Recepty a napady pod jednou strechou", tak mám za to, že netreba zbytočne spamovať túto zaujímavú tému
none
46
22.09.2013, 10:41
dobrá téma pred nedeľným obedom, ja som si natrhal mladú žihlavu, uvarím ju ako špenát, pridám volské oko a ľahkú zeleninovú polievku, prajem všetký dobrú chuť, jadzte čo vám chutí a žite ako najlepšie veríte!
none
48

46. 22.09.2013, 10:41

dobrá téma pred nedeľným obedom, ja som si natrhal mladú žihlavu, uvarím ju ako špenát, pridám volské oko a ľahkú zeleninovú polievku, prajem všetký dobrú chuť, jadzte čo vám chutí a žite ako najlepšie veríte!

22.09.2013, 10:44
zihlava ako spenat je super, najlepsie chut na jar,ked je mladucka;
none
52

48. 22.09.2013, 10:44

zihlava ako spenat je super, najlepsie chut na jar,ked je mladucka;

22.09.2013, 10:53
No vidíš a ja by som žihľavu do úst nedala. Ale také listy baby špenátu, tak to by som si rukáv urvať nedala. V Pardubiciach som z nich jedla dva krát polievku so smotanou. Bola to fakt delikatesa.
none
66

52. 22.09.2013, 10:53

No vidíš a ja by som žihľavu do úst nedala. Ale také listy baby špenátu, tak to by som si rukáv urvať nedala. V Pardubiciach som z nich jedla dva krát polievku so smotanou. Bola to fakt delikatesa.

22.09.2013, 11:04
52. spenat je super,iba je s nim moc roboty,kazdy listok umyt,odstopkovat,
ale finalny vysledok stoji pre gurmana za to
none
81

52. 22.09.2013, 10:53

No vidíš a ja by som žihľavu do úst nedala. Ale také listy baby špenátu, tak to by som si rukáv urvať nedala. V Pardubiciach som z nich jedla dva krát polievku so smotanou. Bola to fakt delikatesa.

22.09.2013, 12:51
však ja tých čušpajzov doprajem každému..veľa a často..
none
83

81. Linda 22.09.2013, 12:51

však ja tých čušpajzov doprajem každému..veľa a často..

22.09.2013, 13:07
81. cucpajz,to som uz davno nepocula
none
98

48. 22.09.2013, 10:44

zihlava ako spenat je super, najlepsie chut na jar,ked je mladucka;

22.09.2013, 13:56
najzdravsia a najbohatsia na vitaminy 🙂
none
60
22.09.2013, 11:01
A to ako sa robi anaJ* len asi roxmixujes nie?🙂))) A zihlava je fajn s prazenicou to mam rad 🙂)))
none
64

60. 22.09.2013, 11:01

A to ako sa robi anaJ* len asi roxmixujes nie?🙂))) A zihlava je fajn s prazenicou to mam rad 🙂)))

22.09.2013, 11:03
Nie, nie, celé listy. Skúsim nájsť recept. Bola to nejaká francúzska polievka. Ak ho nájdem, tak to sem skopírujem.
none
62
22.09.2013, 11:02
vidis Pauluszko édes, este aj tato tema sa ti premenila na zlato
len nejedz sojove maso a uvidis,ake budes mat tehlicky na bruchu
none
67

62. 22.09.2013, 11:02

vidis Pauluszko édes, este aj tato tema sa ti premenila na zlato
len nejedz sojove maso a uvidis,ake budes mat tehlicky na bruchu

22.09.2013, 11:07
Jedeš, potvoro! Nepleň mladému mužovi
Ozaj, Pavlusz, poznáš korenie od Kotányi Sladké & štiplavé v mlynčeku? Je to super vec, lebo má okrem štipľavej papriky v sebe aj čokoládu a skvelo ochutí jedlo na sladko štipľavo. Vyskúšaj.
none
68

67. 22.09.2013, 11:07

Jedeš, potvoro! Nepleň mladému mužovi
Ozaj, Pavlusz, poznáš korenie od Kotányi Sladké & štiplavé v mlynčeku? Je to super vec, lebo má okrem štipľavej papriky v sebe aj čokoládu a skvelo ochutí jedlo na sladko štipľavo. Vyskúšaj.

22.09.2013, 11:09
Sa picnem ... malo tam byť "nepleť mladému mužovi hlavu"
none
70

68. 22.09.2013, 11:09

Sa picnem ... malo tam byť "nepleť mladému mužovi hlavu"

22.09.2013, 11:18
60. to vyzera iba tak na oko
vlastne som chcela podj***ut teba a tvoje sojove maso
none
71

70. 22.09.2013, 11:18

60. to vyzera iba tak na oko
vlastne som chcela podj***ut teba a tvoje sojove maso

22.09.2013, 11:35
Mne to bolo jasné hneď od začiatku, cica. Znám své lidi
none
69
22.09.2013, 11:10
Nie anaJ* nepoznam a to sa da kupit normalne v supermarketoch?🙂))A dakujem ak hodis receptik moja 🙂)) ja sa chcem zdravo stravovat len tych receptov je pomenej co by som zvladol🙂)))
none
72

69. 22.09.2013, 11:10

Nie anaJ* nepoznam a to sa da kupit normalne v supermarketoch?🙂))A dakujem ak hodis receptik moja 🙂)) ja sa chcem zdravo stravovat len tych receptov je pomenej co by som zvladol🙂)))

22.09.2013, 11:38
O.K., to zas ja ich mám plno, lebo túto tému dosť sledujem. Keď budem mať viacej času, tak zaručene sa k tomu vrátim a aj sama vytvorím na to osobitnú tému. Drž s! Peknú nedeľu želám
none
74

72. 22.09.2013, 11:38

O.K., to zas ja ich mám plno, lebo túto tému dosť sledujem. Keď budem mať viacej času, tak zaručene sa k tomu vrátim a aj sama vytvorím na to osobitnú tému. Drž s! Peknú nedeľu želám

22.09.2013, 11:45
Dakujem Ti podobne 🙂)))
none
94

74. 22.09.2013, 11:45

Dakujem Ti podobne 🙂)))

22.09.2013, 13:36
Zatiaľ som nenašla, asi to bola iba špecialita hotela, kde som bola ubytovaná. Ale našla som zaujímavý recept na zelenú fazuľku, večer ho vyskúšam. Som zvedavá, ako môžu chutiť zelené lusky so zázvorom.
odkaz
none
96

94. 22.09.2013, 13:36

Zatiaľ som nenašla, asi to bola iba špecialita hotela, kde som bola ubytovaná. Ale našla som zaujímavý recept na zelenú fazuľku, večer ho vyskúšam. Som zvedavá, ako môžu chutiť zelené lusky so zázvorom.
http://uvarene.medzizenami.sk/recepty/936/Zelene-fazulky-so-zazvorom

22.09.2013, 13:39
Inak, aj tento šalát z fíg a baby špenátu nemusí byť od veci. Tak vyskúšam aj ten
odkaz
none
97
22.09.2013, 13:43
Super anaJ* jednoduche a zdrave hlavne 🙂)))) Dakujem za tip
none
101
25.09.2013, 10:52
Celkom zaujímavé a nápadité
odkaz
none
102

101. 25.09.2013, 10:52

Celkom zaujímavé a nápadité
http://mojdom.zoznam.sk/cl/10027/1301069/Postavil-si-dom-za-3-600--

25.09.2013, 11:35
a moze sa tam celkom kludne pohodlne zit,ale myslim si, ze majitel by mal byt naozajstny "ezermester"
a kopu veci by si musel urobit sam,lebo zrejme dost velka udrzba,my s plastovymi oknami,dverami a laminatovou
podlahou mame na roky vystarane
none

najnovšie príspevky :

havran [zobraz vlákno] pred 3 hodinami
prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 veľkosť : 319 945 B vygenerované za : 0.154 s unikátne zobrazenia tém : 36 272 unikátne zobrazenia blogov : 539 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Navždy dokonalý skrze Ježišovo dokonalé dielo Ale tento priniesol obeť za hriechy a navždy sa posadil po pravici Boha. ...Lebo jednou obetou navždy zdokonalil tých, čo sú posväcovaní. Hebrejom 10:12,14 Boli ste niekedy ako kresťan sužovaní myšlienk...

citát dňa :

Múdry sa učí celý život. Hlupák, ten už všetko vie.