hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Prieskum AKO: Čaputovú by volilo 53 percent, Šefčovič je ďaleko za ňou
príspevkov 78 |
zobrazení 5 |
posledná zmena 6.3.2019 15:24
|
1
|
Vouuu uplne super .
Takto sa mi to páči .
odkaz
|
 |
|
53
|
|
|
1. Osvietený 01.03.2019, 13:47
Vouuu uplne super .
Takto sa mi to páči .
https://domov.sme.sk/c/22064584/prezidentsky-prieskum-ako-caputova-ma-vyse-50-percent.html
▲
01.03.2019, 17:59
|
Super. Mohol by si mi v krátkosti napísať prečo super? Prečo by som ju mal voliť? 
|
 |
|
2
|
Hurá, budeme mať blondínku za prezidentku! Konečne 🙂
|
 |
|
3
|
|
|
2. -era- 01.03.2019, 13:57
Hurá, budeme mať blondínku za prezidentku! Konečne 🙂
▲
01.03.2019, 14:10
|
|
4
|
čo ešte ukázal prieskum Focusu, Zuzku by volilo aj značné percento mužov, nie je len idolom žien ako mnohí mužskí šovinisti pohŕdavo tvrdia. volili by ju taktiež predovšetkým ľudia s VŠ na rozdiel od iných kandidátov.
Šefčoviča by ale volilo tiež viac žien ako mužov, ale vekovo starších . predpokladám, že to budú tie tety, ktoré mu tlieskajú na zhromaždeniach pri príležitosti MDŽ, ktoré absolvuje spolu s "moderátorom" Ficom, predsedom najsilnejšej strany, hoci sa paradoxne vyhlasuje za nezávislého ; )
Harabina a Kotlebu volia predovšetkým muži, Kotlebu mladí väčšinou s nižším vzdelaním bez maturity. viac:
odkaz
|
 |
|
5
|
Liberálka Čaputová je dokonca podpredsedníčka politickej strany.
|
 |
|
6
|
|
|
5. Osvietene 01.03.2019, 16:04
Liberálka Čaputová je dokonca podpredsedníčka politickej strany.
▲
01.03.2019, 16:09
|
to je pravda, ale nikde svoju stranu okato nepropaguje ako napr. Šefčovič, ktorého som aj dnes mala plnú poštovú schránku a na každom letáku propagoval a vychvaľoval stranu Smer a jej úžasné sociálne balíčky a rôzna pomoc úplne "zadarmo" : )
|
 |
|
8
|
asperitas presne ako píšeš . Dúfam , že to dobre dopadne . Osobne som vždy oceňoval ženu v politike . Fandil som Radičovej , ktorá by bola výborná prezidentka taktiež . Slovensko si ju však nezaslúžilo . Žena na poste prezidenta má vždy pridanú hodnotu . Nech už to dopadne ako chce teším sa , že Harabín je už v rigor mortis . Všetko ostatné bude o špine až do volieb . Predpokladám , že voliči Čaputovej nie sú mental mrzáci ako voliči Kotlebu Harabina a ďalších drobčekov .
Našliapnuté to má výborne .
|
 |
|
10
|
|
|
8. Osvietený 01.03.2019, 16:21
asperitas presne ako píšeš . Dúfam , že to dobre dopadne . Osobne som vždy oceňoval ženu v politike . Fandil som Radičovej , ktorá by bola výborná prezidentka taktiež . Slovensko si ju však nezaslúžilo . Žena na poste prezidenta má vždy pridanú hodnotu . Nech už to dopadne ako chce teším sa , že Harabín je už v rigor mortis . Všetko ostatné bude o špine až do volieb . Predpokladám , že voliči Čaputovej nie sú mental mrzáci ako voliči Kotlebu Harabina a ďalších drobčekov .
Našliapnuté to má ...
▲
01.03.2019, 16:26
|
veľa ešte môžu ovplyvniť prezidentské debaty. ale Čaputovej skôr môžu pridať ako ubrať, rečnícky je naozaj veľmi zdatná a čo sa mnohým páči, neútočí na protikandidátov. na rozdiel od Ha-ra-bi-na. napr. on to bude mať ťažké, predpokladám, že zase skĺzne ku skákaniu do reči a zvyšovania hlasu, ako vždy, keď nevie reagovať a proste nemá argumenty. Šefčovič má tiež úroveň, len bude za sebou ťahať ako závažie všetky psychopatické výstrelky svojho bosa : )
|
 |
|
18
|
asperitas presne zdielam tvoj názor .
Ale Harabin sa hláskuje inak    Ten klúč hláskovania má len sám ex minister spravodlivosti mečiarizmu 
|
 |
|
43
|
Milan nie ty tam nepatríš
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 111 432 B
vygenerované za : 0.044 s
unikátne zobrazenia tém : 1 895 461
unikátne zobrazenia blogov : 19 012
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Leto sa blíži a máte chuť na more, ale bez svojho štvornohého kamaráta nechcete odísť z domu? Chorvátsko je skvelá voľba pre vás a vášho psa. Adriatické pobrežie ponúka množstvo dog-friendly destinácií, kde si spoločne vychutnáte slnko, more a nezabu...
citát dňa :
Človek sa z lásky narodil, aby pre lásku žil, aby sa z lásky nový človek pre lásku narodil.
|