hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Miss World 2010
príspevkov 11 |
zobrazení 9 |
tému vytvoril(a) 28.10.2010 17:38
posledná zmena 4.11.2010 17:19
|
1
|
Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová, ktorá bude v sobotu 30. októbra v juhočínskom meste Sanya súťažiť o titul Miss World 2010, triumfovala na stránke globalbeauties.com v ankete o najkrajšiu Európanku. Pred finále 60. ročníka prestížnej súťaže krásy ju ocenili ako Queen of Europe.
odkaz
(Rains, vidíš, že to nie je tak, ako si minule písal.)
|
 |
|
3
|
No, to vieš, uvedomil som si, že keby ste začali písať len rozumne, tak by tu bolo strašne, ale strašne mŕtvo. Asi tak jeden príspevok za rok. Však! 
|
 |
|
5
|
|
|
3. 28.10.2010, 17:44
No, to vieš, uvedomil som si, že keby ste začali písať len rozumne, tak by tu bolo strašne, ale strašne mŕtvo. Asi tak jeden príspevok za rok. Však!
▲
28.10.2010, 17:51
|
vlado, vies, poviem ti velku zivotnu pravdu..ani ty nepises vzdy rozumno 🙂
a viem si tu maximalne rozumnu diskusiu predstavit..je to cosi ako klud menzy, kde sa beru len fakty, alebo nejake posedenie IT manikov.
a valdko..fakt 1. ja som pisal minule o vitazkach.
fakt dva: ty tu pises, ako slecna Marina Georgievova triumfovala v ankete o najkrajsiu europanku. A to dokonca pred finale 60. teho rocnika sutaze.
Otazka na teba: je podla teba triumf v ankete to iste ako vyhra, resp. prve miesto v sutazi miss world?
pre porovnanie ti dam priklad: je to vitazka miss simpatia to iste ako miss? (myslim prve miesto)
|
 |
|
7
|
|
|
5. 28.10.2010, 17:51
vlado, vies, poviem ti velku zivotnu pravdu..ani ty nepises vzdy rozumno 🙂
a viem si tu maximalne rozumnu diskusiu predstavit..je to cosi ako klud menzy, kde sa beru len fakty, alebo nejake posedenie IT manikov.
a valdko..fakt 1. ja som pisal minule o vitazkach.
fakt dva: ty tu pises, ako slecna Marina Georgievova triumfovala v ankete o najkrajsiu europanku. A to dokonca pred finale 60. teho rocnika sutaze.
Otazka na teba: je podla teba triumf v ankete to iste ako vyhra, r...
▲
28.10.2010, 18:19
|
Ale kdeže, len som si spomenul, ako si čosi písal o lobby a ako im lížu zadky, tak mi prišlo na um, či v tomto prípade u Slovenky nie si ty práve ten, čo si nechal vylízať.
Či v tom nemáš prsty. 
|
 |
|
8
|
|
|
7. 28.10.2010, 18:19
Ale kdeže, len som si spomenul, ako si čosi písal o lobby a ako im lížu zadky, tak mi prišlo na um, či v tomto prípade u Slovenky nie si ty práve ten, čo si nechal vylízať.
Či v tom nemáš prsty. 
▲
28.10.2010, 20:18
|
vlado..boha, kiez by!! kiez by!!
|
 |
|
9
|
|
|
3. 28.10.2010, 17:44
▲
29.10.2010, 17:35
|
...neprecenil si tú frekvenciu ? 
|
 |
|
10
|
Miss World 2010 je Američanka.
odkaz
|
 |
|
6
|
|
|
4. 28.10.2010, 17:47
Abendessen :D
▲
28.10.2010, 18:18
|
|
11
|
VLADO!!!! tak a tu je potvrdenie mojich slov:
odkaz
ha!!! rains mal pravdu a ty nie...yes, yes....ze nie je miss o politike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 143 686 B
vygenerované za : 0.046 s
unikátne zobrazenia tém : 1 896 621
unikátne zobrazenia blogov : 19 039
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Nevadí mi názor iných ľudí, ale to, že mi ho chcú nanútiť.
|