hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Konkrétny (seba)rozvoj inteligencie 4

príspevkov
4
zobrazení
26
tému vytvoril(a) 11.6.2021 18:00 Dušan Fajnor
posledná zmena 12.6.2021 02:24
1
11.06.2021, 18:00
Konkrétny (seba)rozvoj inteligencie 4

Ahoj

Ozývam sa opäť tradične. Stále mi k rozvíjaniu inteligencie, chýbajú dostatočné rozdelenie na týždeň. Pred nedávnom mi tam chýbalo čítanie a dnes aj chýba. Budem musieť zatať zuby a nechať čítanie tak 7hod. týždenne. Musí to stačiť.

Ale aj tak si cez deň nájdem v konkrétnom (seba)rozvoji defekty, ktoré to čítanie nahradia. Tak napríklad tradičné vynehávanie tréningu, či obedu a relax. Popri tom hrá pre čítanie aj stravovanie, ktoré akosy (ne)dodžiavam a jem iba keď Som hladný. Však, keď si (ne)kupujem vlastné potraviny, prečo by Som stravovací režim mal dodržiavať.

Aj tak, žijem s rodičom a tam podiel v domácnosti a kuchyni je asi 25%/75% pre moju (pre)drahú mamuchu. Už na tomto programe fičím (ne)jaký ten druhý týždeň, kde tento bol úplne (od)fláknutý, nakoľko to bola buď u nás návšteva, alebo prišla do toho robota na záhrade 25%/75%, alebo Som sa venoval blogu, onenote, či fóram. Dosť Som si aj urobil tri, štyri siesty/deň.

In spe:

(Ne)meniť program a držať sa ho zubami, nechtami aspoň 3/4 roka tak ako ho mám naplánovaný. Želám a prajem vám veľa voľného času na seba a veľa pochopenia a zdravia. S pozdravom:

Dušan.

odkaz

none
3
12.06.2021, 02:22
Kuca paca Gabko. Dneska je doma nuda, že. .. Asi sa budem musieť zababušiť a hrať sa, že vonku prší, tak si dnuka čítam. Čítam a čítam, až sa začítam. ZzZ.
Čo máš rád krem počítaču.
Fotky?
Obrázky?
Filmy
Výhľad z okna =P
none
4
12.06.2021, 02:24
Pre rozvoj inteligencie je fajn vyvetrať sa vonku a posedieť s niekým na ľadovom ovocnom poháry. .. hmm..to si viem už predstaviť
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 88 099 B vygenerované za : 0.193 s unikátne zobrazenia tém : 1 897 838 unikátne zobrazenia blogov : 19 052 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

The Simple Truth About Gift Cards That Nobody Talks About Honesty about gift card usage patterns reveals a simple truth: many of them never get spent on what they were originally intended for. They arrive as gifts, accumulate in wallets and drawers, ...

citát dňa :

Úspešný muž je ten, ktorý zarobí viac, než stačí minúť jeho žena. Úspešná žena je tá, ktorá si takého muža dokáže nájsť.