hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Isll by ste na tmave miesto /nebolo by vas vidiet/ kusok od rusnej ulice /povedzvme ze to je ulica popri plazi kde su restauracie,etc...v noci/ uplne nahy ? Za 10 euro po dobu 20 m
príspevkov 16 |
zobrazení 1 |
tému vytvoril(a) 25.7.2010 22:06
posledná zmena 25.7.2010 22:59
|
1
|
Isll by ste na tmave miesto /nebolo by vas vidiet/ kusok od rusnej ulice /povedzvme ze to je ulica popri plazi kde su restauracie,etc...v noci/ uplne nahy ? Za 10 euro po dobu 20 minut a je moznost ze tam 2-3 krat niekto zabludi...
|
 |
|
2
|
Za desat €? robis si prdel?
|
 |
|
3
|
a zachranim tym niekomu zivot...  
|
 |
|
5
|
a čo - vyplňuješ nejaký dotazník alebo čo, ked si už zmizoL..tí noví diskutéri sa dlho teda neohrejú.. 
|
 |
|
6
|
noo...vyvolavacia cena bola dost nizko... 
|
 |
|
7
|
moja decká mali v jednom tábore " nočnú hru v lese ..a to fakt v noci šli do lesa s vedúcimi (oblečení) sa hrať na schovku..museli mať baterky a mali nastražené aj strašidlá ..a všelijaké prekážky ..vraj to bol super zážitok..)
Touto hrou "No kto iný než JA" si človek koleduje o to, že ho n a prvom rohu zbalí polícia.a vloží do blázinca.
|
 |
|
8
|
a co takto prejst rovno nahy po promenade a klopat na okna restauracii?
|
 |
|
9
|
🙂 ónyka, aj ja som sa takej hry zúčastnila, keď som mala 10 rokooov, spomínam na to doteraz 🙂
adrenalín stúpal, strach, dobrodružstvo, zábava, obité kolená
|
 |
|
10
|
poznam tu hru v lese...my sme hrali podobnu, ze najdite si kluce od chatiek...tiez v noci....jaaj este by som sa zahrala taku.. 
|
 |
|
11
|
aj vás vyhadzuje ..či presmerováva inam , ak chcete reagovať na príspevok v tejto téme ?
|
 |
|
12
|
rains..nebol by to problém..ale neklopal by si asi dlho ) 
|
 |
|
13
|
noo neda sa tu reagovat....hmmm 
|
 |
|
14
|
ale suhlasit sa da... 
|
 |
|
15
|
nechcem tu byť..voláke čudné ...idem vedľa 
|
 |
|
16
|
este mi to prislo ako ponuka prace... 
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 109 706 B
vygenerované za : 0.047 s
unikátne zobrazenia tém : 1 895 805
unikátne zobrazenia blogov : 19 020
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
JASSCO delivers practical Handyman Services in Dubai to help with everyday fixing and maintenance work. Our team supports tasks such as repairing doors, installing fittings, wall mounting, minor plumbing, and electrical adjustments. We focus on clean...
citát dňa :
Musíš sa veľa učiť, aby si vedel, ako málo vieš.
|