hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Fico klame na 4 svetové strany.

príspevkov
29
zobrazení
86
tému vytvoril(a) 20.1.2026 10:49 Fotón
posledná zmena 24.1.2026 19:43
1
20.01.2026, 10:49
Bol iba u diktátorov.

Európsku úniu, to najhlavnejšie čo sa nás týka - nenavštívil.

Preto s ním ani nepočítajú s debilom!!!
none
2

1. Fotón 20.01.2026, 10:49

Bol iba u diktátorov.

20.01.2026, 10:58
Nechápem prečo by som mal trpieť odmietanie EU za to, že nejaké prasa sa vála vo válove kdesi vo Vietname blbec!!!!!!!

To je typické slovačisko blbec!!!
none
3

Bol iba u diktátorov.

20.01.2026, 16:46
Včera sme sa o tom bavili.Tvrdi, že praktizuje politiku na všetky strany, ale EU zatial vynechal. Jednoducho neuznava EU. Nehovori to otvorene, lebo by stratil aj nejaku časť svojích voličov.
none
4

3. qwert 20.01.2026, 16:46

Včera sme sa o tom bavili.Tvrdi, že praktizuje politiku na všetky strany, ale EU zatial vynechal. Jednoducho neuznava EU. Nehovori to otvorene, lebo by stratil aj nejaku časť svojích voličov.

20.01.2026, 19:21
Fico je nadupaná mangalica vo válove. Ale veď to jeho sprostí voliči chceli. Sú to to hovädá sprostéeeee...
none
5

4. Fotón 20.01.2026, 19:21

Fico je nadupaná mangalica vo válove. Ale veď to jeho sprostí voliči chceli. Sú to to hovädá sprostéeeee...

20.01.2026, 19:29
Slovačisko sprosteeeeeeeee.....
none
7

Bol iba u diktátorov.

21.01.2026, 07:20
Náš predseda vlády, pre teba uKrajincu je debilom, tak ako zvyšok Slovenska je pre teba akýsi zväzok debilov.
Vole, on nenavštívil EU, lebo je súčasťou EU.
On nemusel EU navštíviť.
Zato tvoja skorumpovaná Ukrajina sa za každú cenu pchá do riti EU, ktorej členom nikdy nebola.
👍: Okokotený
none
11

7. Myslitel 21.01.2026, 07:20

Náš predseda vlády, pre teba uKrajincu je debilom, tak ako zvyšok Slovenska je pre teba akýsi zväzok debilov.
On nemusel EU navštíviť.
Zato tvoja skorumpovaná Ukrajina sa za každú cenu pchá do riti EU, ktorej členom nikdy nebola.

21.01.2026, 13:20
Naš predseda vlady je mafian....ktoreho volia takí barani aj ako ty....Je to zločinec, ktoreho nezaujima nič len ako sa nedostať do basy a ako zachraniť svojich kumpanov....jemu je osud Slovenska ukradnutý. Po skonceni neverim, že bude žiť na Slovensku, s najvatsou prevdepodobnostou by ho vyviedli na vidlach....
none
12

11. qwert 21.01.2026, 13:20

Naš predseda vlady je mafian....ktoreho volia takí barani aj ako ty....Je to zločinec, ktoreho nezaujima nič len ako sa nedostať do basy a ako zachraniť svojich kumpanov....jemu je osud Slovenska ukradnutý. Po skonceni neverim, že bude žiť na Slovensku, s najvatsou prevdepodobnostou by ho vyviedli na vidlach....

21.01.2026, 13:37
Píšem ti ako Slovák. Takého barana ako ty zaujíma korupcia na Ukrajine, ale nezaujíma ho domáca mafiánska, skorumpovaná vláda.
Áno, na Ukrajine je korupcia – je to veľká krajina ovplyvňovaná Ruskom. Mnoho Ukrajincov chce do Európy a mnoho aj do Ruska, niet sa čomu čudovať.

My Slováci sme malý národ a ešte aj rozdelený. Ruské chápadlá majú vplyv na takých baranov, ako si ty. Z vás by boli dobré baranice pre Rusov.
none
29

7. Myslitel 21.01.2026, 07:20

On nemusel EU navštíviť.

24.01.2026, 19:43
Každý kto volil fica je debil!!!
none
6
21.01.2026, 06:42
Presne, ty ukrajinský vred, rakovina, žijúci na Slovensku.
Žiješ si tu v bezpečí a v blahobyte, a napriek tomu nielen Slovákom všeobecne nadávaš do sprostých hovád, ale aj ich predsedovi vlády nadávaš. Vraj on a jeho voliči sú blbci a idioti. Podľa toho ako si nás nazval inde na fóre, sme podľa teba skoro všetci idioti.
Kto si, keď nie záškodnicka buňka ukrajinskej politiky na SK?
Pán odkundes si pýta po pysku a kopanec do riti aby migal cez hranice tam kde patrí. Späť na tú svoju skáranú Ukrajinu.
Bojuj si tam, a ne eb do Slovákov.
👎: kntsz
none
8

6. Myslitel 21.01.2026, 06:42

Presne, ty ukrajinský vred, rakovina, žijúci na Slovensku.
Žiješ si tu v bezpečí a v blahobyte, a napriek tomu nielen Slovákom všeobecne nadávaš do sprostých hovád, ale aj ich predsedovi vlády nadávaš. Vraj on a jeho voliči sú blbci a idioti. Podľa toho ako si nás nazval inde na fóre, sme podľa teba skoro všetci idioti.
Kto si, keď nie záškodnicka buňka ukrajinskej politiky na SK?
Pán odkundes si pýta po pysku a kopanec do riti aby migal cez hranice tam kde patrí. Späť na tú svoju skára...

21.01.2026, 11:58
Veď to je pravda,
Kto opakovane volí zločineckú vládu, je buď strašne sprostý alebo strašne zlý človek...
👍: qwert , kntsz
👎: Okokotený
none
9

8. ruwolf_5 21.01.2026, 11:58

Veď to je pravda,
Kto opakovane volí zločineckú vládu, je buď strašne sprostý alebo strašne zlý človek...

21.01.2026, 12:15
To nedáva zmysel, sú štáty, kde 99% ľudí volí zločineckú vládu, pretože sú zmanipulovaní alebo majú strach 🙂
none
10

9. Nadja 21.01.2026, 12:15

To nedáva zmysel, sú štáty, kde 99% ľudí volí zločineckú vládu, pretože sú zmanipulovaní alebo majú strach 🙂

21.01.2026, 12:48
Myslím, že tam nie sú voľby.
Nikde nemôže byť výsledok 99 % pre jednu stranu.
A keď Ti hrozí trest za to, ako budeš voliť, tak to nie sú slobodné voľby, ale tyrania...
👍: qwert
none
13

8. ruwolf_5 21.01.2026, 11:58

Veď to je pravda,

21.01.2026, 14:02
Je rozdiel keď na Slovensko kydá rodený Slovák a keď naň kydá Ukrajinec alebo Rus čo tu len prebýva.
Tí dvaja by mali držať hubu a byť radi že sú medzi nami, v pokoji a mieri, nie ako u nich doma.
none
16

13. Myslitel 21.01.2026, 14:02

Je rozdiel keď na Slovensko kydá rodený Slovák a keď naň kydá Ukrajinec alebo Rus čo tu len prebýva.
Tí dvaja by mali držať hubu a byť radi že sú medzi nami, v pokoji a mieri, nie ako u nich doma.

21.01.2026, 15:50
Myslím, že ak je niečo pravda, je jedno, kto ju povie.
A kde je tu Ukrajinec?
none
17

16. ruwolf_5 21.01.2026, 15:50

Myslím, že ak je niečo pravda, je jedno, kto ju povie.
A kde je tu Ukrajinec?

21.01.2026, 16:57
Ty si nepochopil, že ak "myslitel" povie, že "skorumpovaná Ukrajina sa za každú cenu pchá do riti EU", je to oprávnená kritika.
Ak Ukrajinec povie, že Skorumpované Slovensko sa pchá do riti Rusku, tak má držať hubu a byť rád, že ho Rusko oslobodzuje.
none
18

17. Nadja 21.01.2026, 16:57

Ty si nepochopil, že ak "myslitel" povie, že "skorumpovaná Ukrajina sa za každú cenu pchá do riti EU", je to oprávnená kritika.
Ak Ukrajinec povie, že Skorumpované Slovensko sa pchá do riti Rusku, tak má držať hubu a byť rád, že ho Rusko oslobodzuje.

21.01.2026, 18:38
Nadja, pochopila si aj to, že myslivec je rasista ako vyšitý?.....
none
19

18. qwert 21.01.2026, 18:38

Nadja, pochopila si aj to, že myslivec je rasista ako vyšitý?.....

21.01.2026, 20:41
To neviem... Ukrajinci sú aká rasa?
none
20

19. Nadja 21.01.2026, 20:41

To neviem... Ukrajinci sú aká rasa?

21.01.2026, 21:11
Nadja, ja nepíšem, že Myslitel je rasista len kvôli tejto jednej debate. On dlhodobo používa rovnaký štýl v rôznych témach, nadáva ľuďom nie podľa toho, čo hovoria, ale podľa toho, odkiaľ sú. Keď niekto nesúhlasí, hneď z neho spraví „Ukrajinca“, „Rusa“, „vred“, „rakovinu“, „odkundesa“, posiela ho „migat cez hranice“ a tvrdí, že má „držať hubu“, lebo nie je Slovák. To už nie je bežná hádka ani kritika, to je útok na pôvod človeka. A keď niekto používa národnosť ako nadávku, robí z nej dôvod, prečo má byť niekto menej hodnotný, tak to je presne to, čo sa volá rasizmus alebo minimálne xenofóbia. Nejde o to, či Ukrajinci sú alebo nie sú „rasa“, ide o to, že on systematicky útočí na ľudí podľa ich etnického pôvodu.
none
21

20. qwert 21.01.2026, 21:11

Nadja, ja nepíšem, že Myslitel je rasista len kvôli tejto jednej debate. On dlhodobo používa rovnaký štýl v rôznych témach, nadáva ľuďom nie podľa toho, čo hovoria, ale podľa toho, odkiaľ sú. Keď niekto nesúhlasí, hneď z neho spraví „Ukrajinca“, „Rusa“, „vred“, „rakovinu“, „odkundesa“, posiela ho „migat cez hranice“ a tvrdí, že má „držať hubu“, lebo nie je Slovák. To už nie je bežná hádka ani kritika, to je útok na pôvod človeka. A keď niekto používa národnosť ako nadávku, robí z nej dôvod, preč...

21.01.2026, 21:30
motorkar nesúhlasí.....
none
22

20. qwert 21.01.2026, 21:11

Nadja, ja nepíšem, že Myslitel je rasista len kvôli tejto jednej debate. On dlhodobo používa rovnaký štýl v rôznych témach, nadáva ľuďom nie podľa toho, čo hovoria, ale podľa toho, odkiaľ sú. Keď niekto nesúhlasí, hneď z neho spraví „Ukrajinca“, „Rusa“, „vred“, „rakovinu“, „odkundesa“, posiela ho „migat cez hranice“ a tvrdí, že má „držať hubu“, lebo nie je Slovák. To už nie je bežná hádka ani kritika, to je útok na pôvod človeka. A keď niekto používa národnosť ako nadávku, robí z nej dôvod, preč...

22.01.2026, 16:12
Od Nadji sa uč ty čert.
Na rozdiel od teba, ona používa zdravý rozum, kdežto ty máš oči zahmlené a rozum posadnutý hnevom, lebo jednoducho pravda o tebe ťa bolí, to že si fanatik so sadistickými sklonmi viazať ľudí, biť ich lopatou a sťahovať z kože.
Veď ty si fanatik bez štipky zdravého rozumu, hnaný jediným, túžbou po pomste. Preto tu zo mňa ideš vymodelovať akéhosi rasistu, za to že ti poviem pravdu do očí.
Ty a že vraj znovuzrodený kresťan.
Ty fanatik, to tak nefunguje že to o sebe povieš ty, to znamená nič.
Ale i tak, u teba to očividne aspoň pomáha vidieť kto s tebou lomcuje, lebo ten duch z ktorého si sa akože znovu zrodil, nemá s Kristom absolútne nič.
Ešte aj prezývku si si dal že sa rýmuje s duchom toho z ktorého si, qwert – čert.
Pre inkarnovaný rohatý čert qwert.
👍: kntsz
none
25

22. Myslitel 22.01.2026, 16:12

Od Nadji sa uč ty čert.
Na rozdiel od teba, ona používa zdravý rozum, kdežto ty máš oči zahmlené a rozum posadnutý hnevom, lebo jednoducho pravda o tebe ťa bolí, to že si fanatik so sadistickými sklonmi viazať ľudí, biť ich lopatou a sťahovať z kože.
Veď ty si fanatik bez štipky zdravého rozumu, hnaný jediným, túžbou po pomste. Preto tu zo mňa ideš vymodelovať akéhosi rasistu, za to že ti poviem pravdu do očí.
Ty a že vraj znovuzrodený kresťan.
Ty fanatik, to tak nefunguje že to o se...

22.01.2026, 17:46
Darmo sa čertiš myslivec...si zjavný rasista...xenofob a nevidim to len ja...a povedz to aj doplantanemu katolikovi....
ktorý s radosťou s tebou súhlasí....ktovie či si od radosti necvrkol
u kntsz si si to trochu vyžehlil.....ešte včera si tu podla neho grcal zvratky a zasieral diskusie....
none
27

25. qwert 22.01.2026, 17:46

Darmo sa čertiš myslivec...si zjavný rasista...xenofob a nevidim to len ja...a povedz to aj doplantanemu katolikovi....
ktorý s radosťou s tebou súhlasí....ktovie či si od radosti necvrkol
u kntsz si si to trochu vyžehlil.....ešte včera si tu podla neho grcal zvratky a zasieral diskusie....

22.01.2026, 18:38
Čertov duch hnevu a pomsty ti toto káže?
none
28

27. Myslitel 22.01.2026, 18:38

Čertov duch hnevu a pomsty ti toto káže?

22.01.2026, 18:41
prečo myslíš...ved len popisujem skutočnosť.....ešte mi nejak vynadaj...a s kntsz budete ako dve hrdličky
none
14
21.01.2026, 15:24
že mysliteľ
Mal by si byť fotonovi vďačný, že ti umožňuje tu písať tvoje zvratky a zasierať diskusie.......
Mala by tuná byť možnosť ignore, aby si odišiel do zabudnutia, lebo to tu skončí ako u enaxa.

none
15

14. kntsz 21.01.2026, 15:24

že mysliteľ
Mal by si byť fotonovi vďačný, že ti umožňuje tu písať tvoje zvratky a zasierať diskusie.......
Mala by tuná byť možnosť ignore, aby si odišiel do zabudnutia, lebo to tu skončí ako u enaxa.

21.01.2026, 15:35
motorkár nesuhlasí....
none
23

14. kntsz 21.01.2026, 15:24

že mysliteľ

22.01.2026, 16:25
kntsz, funkcia ignorovať je tu celý čas, že ju ty nemáš kapacitu vedieť použiť je tvoj problém.
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Jednoducho ich preskoč.
A nauč sa používať slušnejšie výrazy synu učiteľov, zasierať – to používajú predsa iba sedláci, nie inteligencia.
Ty budeš asi takou inteligenciou ako qwert kresťanom, iba vo svojej hlave.
none
24

23. Myslitel 22.01.2026, 16:25

kntsz, funkcia ignorovať je tu celý čas, že ju ty nemáš kapacitu vedieť použiť je tvoj problém.
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Jednoducho ich preskoč.
A nauč sa používať slušnejšie výrazy synu učiteľov, zasierať – to používajú predsa iba sedláci, nie inteligencia.
Ty budeš asi takou inteligenciou ako qwert kresťanom, iba vo svojej hlave.

22.01.2026, 16:43
Súhlasím s tvojou reakciou na qwerta napriek tomu ako sa vyjadruješ.

O čo si však lepší ty so svojim vulgárnym vyjadrovaním naplneným nepochopiteľnou zlobou?
Ako inak pomenovať tvoje správanie ak nie írečitými slovenskými slovami?

Inak si cením, že som ťa v minulosti zaujal tak, že si pamätáš zamestnanie mojich nebohých rodičov, ktoré som tuná uviedol asi pred 7-rokmi pri výmene názorov s tým komunistickým udavačom......či nebodaj si to bol ty?
Teba som v minulosti prakticky neevidoval a asi ani už nebudem.
none
26

24. kntsz 22.01.2026, 16:43

Súhlasím s tvojou reakciou na qwerta napriek tomu ako sa vyjadruješ.

O čo si však lepší ty so svojim vulgárnym vyjadrovaním naplneným nepochopiteľnou zlobou?
Ako inak pomenovať tvoje správanie ak nie írečitými slovenskými slovami?

Inak si cením, že som ťa v minulosti zaujal tak, že si pamätáš zamestnanie mojich nebohých rodičov, ktoré som tuná uviedol asi pred 7-rokmi pri výmene názorov s tým komunistickým udavačom......či nebodaj si to bol ty?
Teba som v minulosti prakticky...

22.01.2026, 18:31
Nie som o nič lepší, ja zo seba svätého nerobím.
O svojích rodičoch si tu spomínal asi pred rokom, to som evidoval, ale že už zomreli som nezaevidoval. Úprimnu sústrasť, hoci som ich nepoznal.
O tom že ťa tu ktosi bonzol na fízlov si mi povedal niečo pred rokom, dvoma. Pamätám, lebo ver či nie, naštvalo ma to.
Bolo to v čase keď tu dosť často od niektorých lietali vyhrážky paragrafmi. Myslím že debata medzi nami bola lebo mne tu vtedy ukrajinec tiež vyhrážal vylúčením. Tvoj príbeh o tom že si bol predvolaný na políciu, mi pripomenul kde žijem, že hľa, národ bonzákov a škodoradostníkov.
A nie, ja som tým bonzákom určite nebol.
U mňa sú to primitívi čo sa dostali k internetu a na sociálne siete si prinášajú svoje malomeštiacke svetonázory.
U mňa sú hodné udania iba vyhrážky rázu: zabijem ťa, poď stretnime sa tam a tam a ťa rozmlátim, rozbijem ťa, nájdem si ťa, a pod.
I keby si aj toto urobil, čo pochybujem, teba, ba čo, ani nikoho celkovo na internete som neudal.
Na mňa máš iba toto, som kritik rímskej cirkvi od hlavy až po päty, a z toho plynie tvoj odpor voči mne.
Toto sa zmeniť nedá. Musel by si zmeniť celú jej históriu.
👍: kntsz
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 163 645 B vygenerované za : 0.049 s unikátne zobrazenia tém : 1 868 669 unikátne zobrazenia blogov : 18 304 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. Spoznaj, na čom si. 2. Nastav si ciele. 3. Sleduj, kam odchádzajú tvoje peniaze. 4. Míňaj menej na neužitočné veci. 5. Splácaj svoje dlhy čím skôr. 6. Spor si na ťažšie časy. 7. Vytvo...

citát dňa :

Škoda krásy, keď rozumu nieto.