hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Evanjelium na dnesny den - 26. nedeľa v období cez rok, C
príspevkov 16 |
zobrazení 34 |
posledná zmena 29.9.2019 20:23
|
1
|
Ježiš Kristus, hoci bol bohatý, stal sa chudobným, aby ste sa vy jeho chudobou obohatili.
Ježiš povedal farizejom: „Bol istý bohatý človek. Obliekal sa do purpuru a kmentu a deň čo deň prepychovo hodoval. Pri jeho bráne líhal akýsi žobrák, menom Lazár, plný vredov. Túžil nasýtiť sa z toho, čo padalo z boháčovho stola, a len psy prichádzali a lízali mu vredy.
Keď žobrák umrel, anjeli ho zaniesli do Abrahámovho lona. Zomrel aj boháč a pochovali ho. A keď v pekle v mukách pozdvihol oči, zďaleka videl Abraháma a Lazára v jeho lone. I zvolal: ‚Otec Abrahám, zľutuj sa nado mnou a pošli Lazára, nech si namočí aspoň koniec prsta vo vode a zvlaží mi jazyk, lebo sa hrozne trápim v tomto plameni!‘
No Abrahám povedal: ‚Synu, spomeň si, že si dostal všetko dobré za svojho života a Lazár zasa iba zlé. Teraz sa on tu teší a ty sa trápiš. A okrem toho je medzi nami a vami veľká priepasť, takže nik – čo ako by chcel – nemôže prejsť odtiaľto k vám ani odtiaľ prekročiť k nám.‘
Tu povedal: ‚Prosím ťa, Otče, pošli ho do domu môjho otca. Mám totiž piatich bratov; nech ich zaprisahá, aby sa nedostali aj oni na toto miesto múk.‘
Abrahám mu odpovedal: ‚Majú Mojžiša a Prorokov, nech ich počúvajú.‘
Ale on vravel: ‚Nie, otec Abrahám. Ak príde k nim niekto z mŕtvych, budú robiť pokánie.‘
Odpovedal mu: ‚Ak nepočúvajú Mojžiša a Prorokov, neuveria, ani keby niekto z mŕtvych vstal.‘“
|
 |
|
7
|
Ježiš král slävänov ale kto bol židovský kráľ vlastne v tej dobe ?
|
 |
|
11
|
bomardér , uz si skončil na sex zoznamkách na pokeci ? či len toto je len taká medziprestávka ? 😉
|
 |
|
14
|
|
|
11. the X 29.09.2019, 19:38
bomardér , uz si skončil na sex zoznamkách na pokeci ? či len toto je len taká medziprestávka ? 😉
▲
29.09.2019, 19:43
|
|
15
|
|
|
11. the X 29.09.2019, 19:38
▲
29.09.2019, 19:50
|
the x teraz príde sprška vulgárných utokov ako z biblie  
A onedlho bude nová tema ako si ty a ja vyludnili forum . Už týžden to honiča nechvatlo
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 98 237 B
vygenerované za : 0.047 s
unikátne zobrazenia tém : 1 898 035
unikátne zobrazenia blogov : 19 066
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Store management games. We love them. The thrill of building an empire, optimizing shelves, and watching our virtual revenue climb is strangely addictive. But sometimes, the best lessons come from the most unexpected places. I recently stumbled upon ...
citát dňa :
Človek sa z lásky narodil, aby pre lásku žil, aby sa z lásky nový človek pre lásku narodil.
|