1
|
Tretí zákon.Ježiš je jediným ,Božím riešením problému ľudského hriechu.V nom môžeš poznať a prežívať Božiu lásku a Boží plan pre tvoj život.
J e ž i š z a n á s z o m r e l
Boh však prekazuje svoju lasku k nám tým,že Kristus za nás zomrel ,ked sme ešte boli hriešni" rim 5,8
v s t a l z m r t v ý ch
"Kristus zomrel za naše hriechy podľa písma a bol pochovaný,bol vzkriesený,tretieho dna podla písma,ukázal sa Petrovi,potom dvanastim.Potom sa ukazal viacej než 500 ludom naráz. 1 kor 15,3-6
....a j e j e d n o u c e s t o u k B o h u
Ježiš mu povedal"Ja som ta cesta,pravda i život.Nikto nepride ku otcovi ak nejde cezo mňa jan 14,6
Boh preklenul priepasť,ktora nas od neho oddeľuje.Poslal svojho Syna,aby zomrel na kríži miesto nás a zaplatil tak za naše hriechy.
Nestači však tieto zákony len poznať...
|
 |
|
4
|
|
|
1. veriaci 25.05.2012, 14:24
Tretí zákon.Ježiš je jediným ,Božím riešením problému ľudského hriechu.V nom môžeš poznať a prežívať Božiu lásku a Boží plan pre tvoj život.
J e ž i š z a n á s z o m r e l
Boh však prekazuje svoju lasku k nám tým,že Kristus za nás zomrel ,ked sme ešte boli hriešni" rim 5,8
v s t a l z m r t v ý ch
"Kristus zomrel za naše hriechy podľa písma a bol pochovaný,bol vzkriesený,tretieho dna podla písma,ukázal sa Petrovi,potom dvanastim.Potom sa ukazal viacej než 500 ludom nar...
▲
25.05.2012, 14:36
|
Dedičný hriech je nezmysel - to som Ti už vysvetľoval.
Takže riešiť niečo, čo je nezmysel, je nezmysel "na druhú".
|
 |
|
2
|
...už prosím ťa nevyšiluj, tých ciest je viac!
|
 |
|
3
|
No a čo keď zomrel, keď o chvíľku vstal zmŕtvych? To by so Ti aj ja rád robil, bárs aj každý týždeň.
|
 |
|
5
|
|
|
3. ruwolf 25.05.2012, 14:32
No a čo keď zomrel, keď o chvíľku vstal zmŕtvych? To by so Ti aj ja rád robil, bárs aj každý týždeň.
▲
25.05.2012, 14:44
|
a prave o tom to je.Keby nevstal z mrtvých ani ľudia by nemohli duchovne ožiť/znovuzrodenie/
|
 |
|
6
|
|
|
5. veriaci 25.05.2012, 14:44
a prave o tom to je.Keby nevstal z mrtvých ani ľudia by nemohli duchovne ožiť/znovuzrodenie/
▲
25.05.2012, 15:00
|
Keďže dedičný hriech je nezmysel, netreba ho ani riešiť.
|
 |
|
7
|
Jeden volal sa myslím Ďuro a povedal, že ježiš za mňa nezomrel, že ja som výnimka.
|
 |
|
|