1
|
Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy mam dat volne pole mojej fantazii?
Vopred dakujem.
|
|
|
2
|
|
1. 10.02.2013, 15:20
Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...
▲
10.02.2013, 15:25
|
|
3
|
|
2. 10.02.2013, 15:25
Objednajte si pičču syrovú a ušetríš si nervy.
▲
10.02.2013, 15:26
|
A na hamburger by som zabudol, aspoň desať ks.
|
|
|
5
|
|
2. 10.02.2013, 15:25
Objednajte si pičču syrovú a ušetríš si nervy.
▲
10.02.2013, 15:37
|
Tu pizzu sme mali vcera, dneska uz iba slajsik mozno dva zostali.
Mas pravdu, mam i mlete maeso v ladnicke, mozno nejake prave slovenske karbonatky by som urobil?
Kurcatka uz marinujem v soji, octe, cervenom vine, hnedom cukri.
|
|
|
9
|
|
1. 10.02.2013, 15:20
Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...
▲
10.02.2013, 15:46
|
rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy syr a smotanu,ten plesnivy syt si rozrob v smotane a podlej maso,kuracie maso sa da urobit na x sposobov, dokonca aj so zeleninou,zalezi len od surovin,ktore mas doma.z toho by som ja vychadzala.koreniny a sol dla chuti,ako to mate radi.
|
|
|
10
|
|
9. 10.02.2013, 15:46
rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy sy...
▲
10.02.2013, 16:43
|
Ahoj, rodinka pride az vecer okolo 7 mej, takze mam casu vyse 8 hodin.
Presne ako hovoris, rozmiesal som olej, soya, ocot, cervene vino, cibulku, rozne korenia, cukor a kurciatka sa pekne marinuju v tom v ladnicke.
Osobne milujem varit, ked vsetko nahadzem do kastrola a necham to na malom plameni 4-5 hodin varit.
|
|
|
14
|
|
10. 10.02.2013, 16:43
Ahoj, rodinka pride az vecer okolo 7 mej, takze mam casu vyse 8 hodin.
Presne ako hovoris, rozmiesal som olej, soya, ocot, cervene vino, cibulku, rozne korenia, cukor a kurciatka sa pekne marinuju v tom v ladnicke.
Osobne milujem varit, ked vsetko nahadzem do kastrola a necham to na malom plameni 4-5 hodin varit.
▲
11.02.2013, 20:31
|
bumbrlicek pekne od teba ,ze si pozorny voci svojej rodine,manzelke,detom a snazil si sa im pripravit nieco dobre pod zub.ja myslim,ze aj keby si navaril cokolvek,tvojich blizkych by to potesilo.inak len tak medzi nami,ja si myslim,ze muzi vedia varit lepsie,ale pst,aby ste neboli namysleni🙂
|
|
|
20
|
|
14. 11.02.2013, 20:31
bumbrlicek pekne od teba ,ze si pozorny voci svojej rodine,manzelke,detom a snazil si sa im pripravit nieco dobre pod zub.ja myslim,ze aj keby si navaril cokolvek,tvojich blizkych by to potesilo.inak len tak medzi nami,ja si myslim,ze muzi vedia varit lepsie,ale pst,aby ste neboli namysleni🙂
▲
11.02.2013, 21:39
|
14, Ja to tiez viem, ze muzi maju trosku iny pristup k vareniu.
Cuchove a chutove bunky su ine.
Najviac ma potesi ak pride manzelka a deti domov a uz vo dverach nuchaju nieco dobre.
Bez alkoholu a cesneku nevarim nic, iba ak parky.
|
|
|
21
|
|
20. 11.02.2013, 21:39
14, Ja to tiez viem, ze muzi maju trosku iny pristup k vareniu.
Cuchove a chutove bunky su ine.
Najviac ma potesi ak pride manzelka a deti domov a uz vo dverach nuchaju nieco dobre.
Bez alkoholu a cesneku nevarim nic, iba ak parky.
▲
11.02.2013, 21:48
|
mas rad svoju rodinu, je to poznat🙂tak sa dalej pekne o nu staraj a chran si ju.no nejakymi bunkami to bude a mozno aj tym,ze muzi vedia pri vareni viac experimentovat,ja alkohol nemusim a cesnak pouzivam casto,dokonca ho mam rada aj samotny.dam si cesnak,med,citron,kyslu kapustu(samozrejme nie spolu)a ja naozaj nebyvam vobec chora.
|
|
|
22
|
|
21. 11.02.2013, 21:48
mas rad svoju rodinu, je to poznat🙂tak sa dalej pekne o nu staraj a chran si ju.no nejakymi bunkami to bude a mozno aj tym,ze muzi vedia pri vareni viac experimentovat,ja alkohol nemusim a cesnak pouzivam casto,dokonca ho mam rada aj samotny.dam si cesnak,med,citron,kyslu kapustu(samozrejme nie spolu)a ja naozaj nebyvam vobec chora.
▲
12.02.2013, 14:23
|
22, Kazdy z nas ma rad svoju rodinu, najblizsich.
Ja pouzivam vino a pivo pri vareni takmer vzdy, tvrde iba do caju.
Pri vareni si davam pozor aby ma zena a deti nevideli ze tam lejem nejaky alkohol.
S mierou podotykam.
|
|
|
11
|
|
9. 10.02.2013, 15:46
rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy sy...
▲
10.02.2013, 17:01
|
...niečo podobné robievam, iba tam do tej máčalky popridávam aj mletú papriku a kari a majoránku, vyváľam v tom kuracie prsia a zakryté a podliate pečiem asi pol hodku. Zemiaky alebo kaša sú k tomu super.
|
|
|
15
|
|
11. 10.02.2013, 17:01
...niečo podobné robievam, iba tam do tej máčalky popridávam aj mletú papriku a kari a majoránku, vyváľam v tom kuracie prsia a zakryté a podliate pečiem asi pol hodku. Zemiaky alebo kaša sú k tomu super.
▲
11.02.2013, 20:35
|
ja mam chut na zemiakovu placku
|
|
|
16
|
|
1. 10.02.2013, 15:20
Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...
▲
11.02.2013, 21:14
|
a inak.. taketo blivajzy jedava iba zebrac..
|
|
|
17
|
|
16. 11.02.2013, 21:14
a inak.. taketo blivajzy jedava iba zebrac..
▲
11.02.2013, 21:15
|
clovek,ktory vie aku hodnotu ma ,,chlieb" nepohrda ziadnym jedlom.
|
|
|
18
|
|
17. 11.02.2013, 21:15
clovek,ktory vie aku hodnotu ma ,,chlieb" nepohrda ziadnym jedlom.
▲
11.02.2013, 21:17
|
18.
milujem chlieb a vodu z vodovodu..
kto vie, v akych podmienkach ziju kuriatka, ktore su urcene na bitunok, a napriek tomu ich kupuje a pazre, nie je clovek
|
|
|
19
|
|
18. 11.02.2013, 21:17
18.
milujem chlieb a vodu z vodovodu..
kto vie, v akych podmienkach ziju kuriatka, ktore su urcene na bitunok, a napriek tomu ich kupuje a pazre, nie je clovek
▲
11.02.2013, 21:26
|
veru boli casy,ked som bola rada,ze mam aspon suchy rozok.myslim,ze teraz sa uz sprisnili aj podmienky pre chovatelov.ja nie som vegetarianka,ja sa priznam,ze aj ked nie casto,dam si aj mäso.ty nejes maso vobec?
|
|
|
4
|
prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂
|
|
|
6
|
|
4. 10.02.2013, 15:35
prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂
▲
10.02.2013, 15:37
|
Ani ja prsia nekupujem, ale zase ich rád olizujem.
|
|
|
8
|
|
6. 10.02.2013, 15:37
Ani ja prsia nekupujem, ale zase ich rád olizujem.
▲
10.02.2013, 15:41
|
6, Smilnik jeden ani kurcacim prsiam nedas pokoj?
|
|
|
7
|
|
4. 10.02.2013, 15:35
prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂
▲
10.02.2013, 15:40
|
Sinaja dakujem, znie to dobre, musim do obchodu tak ci tak, tie zampiony kupim tiez.
Nasiel som recept na Adobo Chicken, uvidim.
|
|
|
13
|
Absolutny hit, nakoniec som urobil Adobo chicken, priamo sa rozplyvalo na jazyku.
Pouzil som ocot pri vareni.
|
|
|
|