1
|
Ako krájate cibuľku, na drobno alebo na väčšie kúsky. Ja radšej na väčšie lebo chcem vidieť čo jem. Toto je absolútne neutrálna téma, kým sa edna nezobudí......
|
|
|
6
|
|
1. 18.05.2012, 06:49
Ako krájate cibuľku, na drobno alebo na väčšie kúsky. Ja radšej na väčšie lebo chcem vidieť čo jem. Toto je absolútne neutrálna téma, kým sa edna nezobudí......
▲
18.05.2012, 09:04
|
majo..podľa toho na čo a prečo a kam.. ..do gulášu tak stredne, na chlebík mám rada väčšie, do šalátu na štvrť-mesiačiky tenšie,..na liečenie -obklady , čaj väčšie kúsky štvrťky , do slepačej polievky celú, a do "zimného rýchleho jedla = udusená oravská slanina, štvrťky veľkej cibuľe" podusiť, posoliť a jesť s chlebom "..chutííí)..
dodnes neviem prísť na to, .. prečo cibuľa štípe ?
|
|
|
8
|
|
6. 18.05.2012, 09:04
majo..podľa toho na čo a prečo a kam....do gulášu tak stredne, na chlebík mám rada väčšie, do šalátu na štvrť-mesiačiky tenšie,..na liečenie -obklady , čaj väčšie kúsky štvrťky , do slepačej polievky celú, a do "zimného rýchleho jedla = udusená oravská slanina, štvrťky veľkej cibuľe" podusiť, posoliť a jesť s chlebom "..chutííí)..
dodnes neviem prísť na to, .. prečo cibuľa štípe ?
▲
18.05.2012, 09:08
|
Štípe pre obsah látok na báze síry......ale sú finty aby pri krájaní neštípala......
|
|
|
13
|
|
1. 18.05.2012, 06:49
Ako krájate cibuľku, na drobno alebo na väčšie kúsky. Ja radšej na väčšie lebo chcem vidieť čo jem. Toto je absolútne neutrálna téma, kým sa edna nezobudí......
▲
18.05.2012, 22:19
|
zalezi od toho,kde ju idem dat,ak do varenia napriklad gulasu tak stredne velke,ak na kura,mam rada velke kusy opecenej cibule,ak na chlieb s mastou vecsie kolieska cibule,do skvarenice uplne nadrobunko,ani ju nevidiet.do salatu mensie,do kuracej polievky dam vyvarit celu velku cibulu.atd atd.
|
|
|
2
|
prvý
To záleží, že čí na chleba lebo o nejakého dobré ho jedla na obed. Asi 10 mm kusi su optimálne do väčšiny omáčok nie ?
|
|
|
3
|
V praženici napr. nechávam celé pokrájané polovičky , jasné že do gulášu kocky.......fasa téma, že ?
|
|
|
4
|
|
3. 18.05.2012, 06:53
V praženici napr. nechávam celé pokrájané polovičky , jasné že do gulášu kocky.......fasa téma, že ?
▲
18.05.2012, 07:30
|
...Slovenskóóó!
|
|
|
7
|
|
4. 18.05.2012, 07:30
...Slovenskóóó!
▲
18.05.2012, 09:05
|
čo to ? .. hráme a s kým ?
|
|
|
9
|
vidíš majo..každý je tu na niečo výlučne zaťažený -zameraný..Edna na ateistov, rastos na židov.., jeden len na zlo,.. druhý len na dobro.., tretí na politiku, ..štvrtý na pokec ..piaty na sex, ..at´d.
|
|
|
10
|
No a ja som na cibuľku.......
|
|
|
11
|
|
10. 18.05.2012, 09:10
No a ja som na cibuľku.......
▲
18.05.2012, 09:22
|
ja som ešte ja na cesnak.
|
|
|
12
|
Veď aj ja......
|
|
|
14
|
Cibuľu nemám rád smaženú, varenú znesiem, najlepšia je surová.
|
|
|
|