Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  rôzne  téma
kategórie:  

blueevil apollo 20

9
reakcií
1266
prečítaní
Tému 24. augusta 2012, 16:20 založil trin i ty.

podobné témy:

názov témy
posledná
reakcií
11. 04. 2019
0
14. 10. 2017
4
26. 11. 2019
5

1.
označiť príspevok

trin i ty muž
   24. 8. 2012, 16:20 avatar
Súhlasí blueevil

3.
označiť príspevok

Chuck Norris muž
   24. 8. 2012, 16:35 avatar
Toto snáď nemyslíš vážne. Veď 15 ročné decká natočia lepší fake. A tie komenty dolu.... nepracujíci inteligence, že jo.
Súhlasí trin i ty

4.
označiť príspevok

trin i ty muž
   24. 8. 2012, 20:18 avatar
ňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňuňu

5.
označiť príspevok

blueevil
   25. 8. 2012, 14:52 avatar
nejde ani tak o fake ako o to, že to niekto replikoval podla zakazanej predlohy a informoval jebnutych o tom že ide o SKUTOčNOSť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Súhlasí trin i ty

6.
označiť príspevok

trin i ty muž
   25. 8. 2012, 15:09 avatar
blueevil

niektorym ludom nevyhovies..
Súhlasí blueevil

7.
označiť príspevok

blueevil
   25. 8. 2012, 15:10 avatar
Trin, mne stači že žijem   
Súhlasí trin i ty

8.
označiť príspevok

trin i ty muž
   25. 8. 2012, 22:30 avatar
Zemřel Neil Armstrong

V sobotu ve věku 82 let zemřel Neil Armstrong, první člověk na Měsíci. Jeden z nejznámějších astronautů na světě podlehl komplikacím po operaci srdce. Upozornil na to server dailymail.co.uk s odvoláním na agenturu Reuters.

www.novinky.cz Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

10.
označiť príspevok

trin i ty muž
   26. 8. 2012, 16:25 avatar
Drama na kosmické lodi Gemini 8, zachránil ji Neil Armstrong

Zesnulý americký astronaut Neil Armstrong bude navždy spojován s letem Apolla 11 na Měsíc. V červenci 1969 se stal prvním člověkem, který vystoupil na povrch jiného vesmírného tělesa. Své mimořádné kvality však prokázal už dříve, kdy dokázal zachránit kabinu kosmické lodi Gemini 8, i za korejské války jako pilot Pantheru.

2.
označiť príspevok

trin i ty muž
   24. 8. 2012, 16:22 avatar

9.
označiť príspevok

trin i ty muž
   25. 8. 2012, 22:31 avatar

Astronomové objevili hvězdu, která pohltila svou planetu

Astronomové objevili případ hvězdy, která „sežrala“ jednu ze svých planet. Důkazy o tomto procesu jsou důležité, aby vědci mohli předpovědět, jaký osud čeká planetu Zemi za miliardy let. V chemickém složení hvězdy zjistili stopy po zkonzumované planetě. Své závěry publikovali v listu Astrophysical Journal Letters, napsal ve středu server BBC.
Súhlasí blueevil
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 07:24,  Jarabaku,som si istý, že to platí aj o tebe....akurát musíš uveriť a prijať Ježiša do...
dnes, 00:43,  A v čom sme na tom horšie?
dnes, 00:42,  Dá sa to chápať aj pre materialistov, naturalistov. Idey sú, čo viem, zatiaľ dokázané len...
dnes, 00:38,  Ondrej začal: To je niečo čo človeka oddeľuje od zvierat....Ako to vidíte trebárs ateisti?...
dnes, 00:36,  Veď to v 51. tvrdím: Čítal som, že rastliny majú jednoduchý nervový systém.
dnes, 00:34,  Zamyslí sa nad sebou. Keby to ateista uznal za skutočné, automaticky by sa už stal teistom.
včera, 22:37,  Lemmy už viackrát som tu povedal, že ja konflikt ateistov a teistov neriešim , lebo je to v...
včera, 22:27,  kntsz keď s niečim nesúhlasíš a nemáš na to , aby si obhájil svoj názor , tak aspoň...
včera, 22:16,  kntsz keď neuznávaš právo na protinázor čo tu vlastne chceš diskutovať? Ostatne to je...
včera, 22:12,  Nevidím dôvod, prečo by som ti mal fajnovo v rukavičkách vypisovať, že píšeš koboliny....
včera, 21:59,  Názor dobrý, len ako ho zrealizovať sa nedozvedáme. Pripadá mi to ako trestne stíhať...
včera, 21:49,  No a to je to, čo som napísal v "30" - do niekoho duch vstúpil a do niekoho nie *21
včera, 21:46,  čo máš problém s chápaním písaného textu ? Vyjadruj sa koľko len chceš, ale nemáš...
včera, 20:05,  V úvode je: V podstate sa jedná o pretrvávajúci spor medzi ateistami a teistami. Takže...
včera, 11:45,  kntsz ty nepotrebuješ žiaden materiálny základ, tebe švihá len tak bez rozmyslu a na...
včera, 10:02,  13- Duch nepotrebuje rozum a už vôbec nie na to, aby ho používal. Duch je tvorca, nie...
včera, 09:55,  Už dávno by sme asi mali prebytkový rozpočet štátu, keby sme zaviedli daň z pohodlnosti....
19. 3. 2023,  Ale áno, máme ľudia s prasaťmi veľa spoločného. Akurát si namýšľaš, že máš ducha,...
19. 3. 2023,  Mám tomu rozumieť tak havrane, že keď ti šibe, tak ti vlastne nešibe, lebo to nemá...
19. 3. 2023,  To ty nemáš šancu ako redukovaný len na prírodné vedy, pochopiť Lemmy. Ja mám toho po...
neprehliadnite
vyhľadávanie

Buď samouk, nečakaj, kým ťa naučí život.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(69 508 bytes in 0,284 seconds)