hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Bilancia roku 2023 ;)
príspevkov 4 |
zobrazení 84 |
tému vytvoril(a) 31.12.2023 19:23 EnaXnaY
posledná zmena 2.1.2024 12:30
|
1
|
Hodnotím ho pozitívne, lebo sa momentálne nachádzam v pozitívnom sektore už viac než 3 mesiace 😉 Síce SOM skoro umrel na zápal (cez leto) ale nejako SOM to rozchodil a SOM tu a chce sa mi BYŤ 😉 Podarilo sa mi toho veľa naprogramovať (či už pre SEBA, alebo kamošov), takže SOM spokojný, niečo naviac SOM zarobil, tak SOM si mohol vybaviť home office 😉 Kúpil SOM zopár nových domén, momentálne už ich mám 17, hehe 😉 dzI/Ove impérium sa rozrastá 😉 Aj finančným trhom sa darilo, takže momentálne stav môjho majetku je najvyšší v histórii meraní 😉 Asi je NIČ, čo sa mi nepodarilo, všetko fičí ako má 😉 V google vyhľadávaní sa celkom darí (údaje za posledných 28 dní) 😉 odkaz 😉 Aj podľa google analytics, je to celkom dobré (údaje za rok 2023) 😉 odkaz 😉 odkaz 😉 Kliky na linky v google ads (mesiac december) 😉 odkaz 😉
|
 |
|
2
|
|
|
1. EnaXnaY 31.12.2023, 19:23
Hodnotím ho pozitívne, lebo sa momentálne nachádzam v pozitívnom sektore už viac než 3 mesiace 😉
Síce SOM skoro umrel na zápal (cez leto) ale nejako SOM to rozchodil a SOM tu a chce sa mi BYŤ 😉
Podarilo sa mi toho veľa naprogramovať (či už pre SEBA, alebo kamošov), takže SOM spokojný, niečo naviac SOM zarobil, tak SOM si mohol vybaviť home office 😉
Kúpil SOM zopár nových domén, momentálne už ich mám 17, hehe 😉 dzI/Ove impérium sa rozrastá 😉
Aj finančným trhom sa ...
▲
31.12.2023, 19:51
|
Takze ti Boh požehnal !!!! Výborne 
|
 |
|
3
|
|
|
2. Jakub 31.12.2023, 19:51
Takze ti Boh požehnal !!!! Výborne 
▲
31.12.2023, 20:27
|
Áno, dzI/Ove impérium rastie do krásy 😉
Aj v osobnom živote sa darí 😉
Vďaka BOHU (VESMÍRU) !!! 😉
|
 |
|
4
|
|
|
1. EnaXnaY 31.12.2023, 19:23
Hodnotím ho pozitívne, lebo sa momentálne nachádzam v pozitívnom sektore už viac než 3 mesiace 😉
Síce SOM skoro umrel na zápal (cez leto) ale nejako SOM to rozchodil a SOM tu a chce sa mi BYŤ 😉
Podarilo sa mi toho veľa naprogramovať (či už pre SEBA, alebo kamošov), takže SOM spokojný, niečo naviac SOM zarobil, tak SOM si mohol vybaviť home office 😉
Kúpil SOM zopár nových domén, momentálne už ich mám 17, hehe 😉 dzI/Ove impérium sa rozrastá 😉
Aj finančným trhom sa ...
▲
02.01.2024, 12:30
|
Rok 2023, čo do rozpočtu dopadol viacmenej v pohode 😉 Síce SOM skončil v mínuse, ale vybavil SOM si home office 😉 Takže teraz mi bude radosť pracovať 😉 Dlho SOM si NIČ kupoval pre SEBA, takže SOM spokojný 😉 odkaz 😉
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2026
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 132 611 B
vygenerované za : 0.041 s
unikátne zobrazenia tém : 1 896 572
unikátne zobrazenia blogov : 19 038
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Planning the Perfect Evening Starts With the Right Choice Planning a perfect evening in Seoul's most prestigious nightlife district starts with choosing the right type of venue and the right provider to help you access it. The decision you make at th...
citát dňa :
V jednoduchosti je krása.
|