hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Aký Som mal týždeň 6

príspevkov
1
zobrazení
29
tému vytvoril(a) 19.6.2021 00:14 Dušan Fajnor
posledná zmena 19.6.2021 00:14
1
19.06.2021, 00:14
Aký Som mal týždeň 6

Ahoj

Zo smutnou správou hlásim, že je študovaniu na čas koniec, na dobu (ne)učitú. Už tretí týždeň nič iné (ne)robím len aktivuvávam staré herné účty aj z pred roka 2014. Na obrázku dole je vidieť záložku herné Know-How, ktorá tam sedí ale už desať rokov ako aj ostatné záložky. Momentálne mám aktívne 11 hier na NB a na androide 4.

Strašne to zaberá veľa času, (ne)unavuje to, ale baví ma to, dobre sa pri tom rozmýšľa, a rád spomínam. Tak dnes na jednom hernom účte Som si našiel v banke vo financiách cca. 3 350 000 000 peňazí. Hneď Som to využil na zlepšenie vlastností v hre...

Jedno je ale isté. Dlho ma tento herný optimizmus držať (ne)bude. Ako sa poznám, zase po čase prepnem a budem sa opäť venovať (samo)štúdiu. Jeden čas Som mal v organizéri nastavené letné prázdnini o hry na android.

Jelikož sa blíži leto a to o tri dni, tak to chápem. (Ne)vedomá, pozabudnutá, vytesnená, či potlačená herná psyché nabrala v týchto týždňoch vedomie. Medikamentom tu bude postupná (psycho)analýza, až kým (ne)začnem postupne prilepovať nové listy ((psycho)syntézou (vy)lepšené), späť na zdravé konáre stromu.

Želám a prajem veľa príjemných herných chvíľ a aj veľa času na seba. S pozdravom:

Dušan.

odkaz

none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 122 571 B vygenerované za : 0.053 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 358 unikátne zobrazenia blogov : 19 035 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

I worked as a freelance video editor. Most of my clients were local content creators, small businesses, or wedding videographers. While the work was creative and flexible, the cold winters and rising living costs made me dream of a change. One eveni...

citát dňa :

Keď sa vám niekoho výrok zdá byť dvojzmyselný, vždy radšej chápte ten optimistickejší význam. Uľahčíte to sebe aj dotyčnému.