');
//-->
');
//-->
Ako sa dobre modliť? Alebo 6 bodov, ktoré dokazujú, že sa modlíte dobre.
6
reakcií |
2147
prečítaní |
Tému 7. januára 2017, 14:32 založil lea_pragmaticka1. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
lea_pragmaticka1 | 7. 1. 2017, 14:32 |
|
---|---|---|
Kedy sa človek správny modlí?
1. Je to človek pokojný, zmierený so sebou a s Bohom. Odpustil Bohu, že nie je Supermanom. Prijal sám seba a má sa rád. 2. Je to človek radostný, radosť z Boha musí byť silnejšia ako všetky trápenia, s ktorými sa stretáva. 3. Je to človek aktívny. Šťastný človek sa nemôže nečinne pozerať, že druhí trpia, že nemôžu otvoriť dvere. Je ako slnko, ktoré žiari, kamkoľvek príde. 4. Je to človek pokorný. Pokora je pravda. Vidí veci jasne, vidí, čo Boh koná. 5. Je to človek schopný eclesiality - schopnými žiť s druhými a vytvárať spoločenstvo. (Marko Rupnik – Ex Velehrad) 6. Je to človek, ktorý vidí reálne. To znamená - pravdivo, nežije v ilúzii: "Buď pozorný ku svojmu okoliu... Mnohí namiesto Božej slávy hľadajú vlastný prospech... Mnohí milujú chudobu u druhých, ale nie u seba...." Po dlhej pauze povedala: "Pamätaj si, že tento život spočíva v utrpení. Opravdivé radosti budú vo večnosti..." Margita vyjadrila v týchto jednoduchých slovách "kresťanské poňatie života" stoviek generácií sedlákov, presvedčenie, ktoré pomohlo tisícom matkám niesť životné ťažkosti i cez biedy, vojnu, smrť, deti, námahy, ktoré drtili..." (Teresio Bosco - Mamka Margerita). Viac na: www.cestaplus.sk ![]()
Súhlasí
TvojOponent19,
Patrick91
|
TvojOponent19 | 7. 1. 2017, 14:49 |
|
---|---|---|
Ahoj Lea! Prajem všetko dobré do nového roku a ďakujem Ti za množstvo zaujímavých tém, ktoré tu zakladáš.
![]()
Súhlasí
Wolfe
|
lea_pragmaticka1 | ⇑ 7. 1. 2017, 14:53 |
|
---|---|---|
Ďakujem TvojOponent19 aj Tebe prajem veľa Božieho požehnania a milostí, lebo to je najhlavnejšie.
|
lea_pragmaticka1 | 7. 1. 2017, 14:55 |
|
---|---|---|
Súhlasí
Wolfe
|
lea_pragmaticka1 | 7. 1. 2017, 15:24 |
|
---|---|---|
Našla som vynikajúce prednášky, vynikajúcej viacnásobnej odborníčky:
PhLic. Kateřina Lachmanová, ThD. studovala za totality ekonomickou fakultu, po převratu strávila tři roky v evangelizační škole na Maltě a postgraduálně studovala teologii a psychologii v Římě. Deset let se věnovala poradenství a psychoterapii a učila na teologické fakultě v Praze. Nyní je šéfredaktorkou Karmelitánského nakladatelství a hlavní koordinátorkou hnutí Katolické charismatické obnovy. Je oblíbenou přednášející i knižní autorkou. Mezi nejúspěšnější titulu patří: Vězení s klíčem uvnitř, Dvojí tvář lenosti, Síla přímluvné modlitby, Kotva naděje, Karikatury Boha, . výborné video, ktoré je dlhšie, ale stojí za to- vysvetľuje modlitbu ako vzťah, konkrétne zo života a vtipne a priamo (dosť ťažké a nepochopiteľné aj pre veriacich, ale posunie človeka ďalej, že to nie je odriekanie formuliek PS: Kateřína Lachmanová je odborníčka vo viacerých oblastiach a jej prednášky stoja za to, dokáže dávať príklady z praxe a je vtipná, pritom podobá hutné informácie v šikovne v kocke. .
Súhlasí
Scarlet666
|
Scarlet666
![]() |
⇑ 7. 1. 2017, 21:54 | |
---|---|---|
Príspevok bol vymazaný administrátorom. |
Shagara
![]() |
⇑ 7. 1. 2017, 22:01 |
|
---|---|---|
5,...Lea ,a ruženec je o čom,ak nie odriekanie ,opakovanie zdravasov a podobne? Má Mária sklerózu,že sa mechanicky musí niečo dokolečka mentorovať? Niečo iné sa hovorí,a niečo iné robí! To je schizofrénia!
|
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 09:36, škoda zdupkal, chcel so sa opytať, či má pipíka, alebo pipinu, alebo či je nedajbože...
dnes, 09:33, to je debata za tanier fazule..
dnes, 09:28, tu nejaku navštevu Ilushikukq VITAJ A NIĆ NEPYTAJ Ilushikukq*58*58*58*58*58*58*58*58*58*58*58
dnes, 09:25, no aspon je tu nejaka debata*39*39*39*39
dnes, 09:19, nechápem prečo tu tento spamer nie je už dávno zmazaný... mesiac to tu už spamuje a admin...
dnes, 08:54, vytvaraš si nicky kedy chceš, tak nešaškuj krasna vílo*58*58*58*58*58*58 you create...
dnes, 08:38, ja neviem ako sa to počíta, ale ak by som chcel, tak sa na df prihlásim za deň aj 100 krát
dnes, 08:34, Can someone answer how to change the password ?? Can I create a new username and password?...
dnes, 08:01, if you understand what the topics are about, why don't you write in Slovak beautiful villa...
dnes, 07:27, Is there any of the moderators, because I can not answer a new topic? Maybe I'm doing...
včera, 22:25, fešáci
včera, 21:42, ked je milionár na Cookových ostrovoch, iste nebude odkázaný od toho aby na tomto predaji...
včera, 21:14, https://img.aktuality.sk/foto/robert-fico-a-robert-kali-k/ODAweDQ1MC9zbWFydC9maWx0ZXJzOmZvcm1hdCh...
včera, 20:30, https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_QJ_x/DBUBE/bratislava-protest.jpeg?fl=cro,0,0,2048,1152%7Cres,102...
včera, 19:42, za 20 euro ti to istotne nedá, ja osobne by som bol velmi za to, ak by tu diskutovalo viacej...
včera, 19:36, Nechapem, prečo este nieje nejaký zakon, ktorý by posadil politikov do chladku, ked vedome...
včera, 19:26, qwertík, čertík čo na to hovoríš ?
včera, 19:23, Toto forum treba vzkriesiť k životu, a obnoviť jeho bývalú slávu... no na to treba tu...
včera, 19:21, Počuj Foton, odkúpim od teba DF. Nie som milionár, tak za nejakú symbolickú cenu dajme tomu...
včera, 10:14, Nemôže, pretože nechce hniť v base
dnes, 09:33, to je debata za tanier fazule..
dnes, 09:28, tu nejaku navštevu Ilushikukq VITAJ A NIĆ NEPYTAJ Ilushikukq*58*58*58*58*58*58*58*58*58*58*58
dnes, 09:25, no aspon je tu nejaka debata*39*39*39*39
dnes, 09:19, nechápem prečo tu tento spamer nie je už dávno zmazaný... mesiac to tu už spamuje a admin...
dnes, 08:54, vytvaraš si nicky kedy chceš, tak nešaškuj krasna vílo*58*58*58*58*58*58 you create...
dnes, 08:38, ja neviem ako sa to počíta, ale ak by som chcel, tak sa na df prihlásim za deň aj 100 krát
dnes, 08:34, Can someone answer how to change the password ?? Can I create a new username and password?...
dnes, 08:01, if you understand what the topics are about, why don't you write in Slovak beautiful villa...
dnes, 07:27, Is there any of the moderators, because I can not answer a new topic? Maybe I'm doing...
včera, 22:25, fešáci
včera, 21:42, ked je milionár na Cookových ostrovoch, iste nebude odkázaný od toho aby na tomto predaji...
včera, 21:14, https://img.aktuality.sk/foto/robert-fico-a-robert-kali-k/ODAweDQ1MC9zbWFydC9maWx0ZXJzOmZvcm1hdCh...
včera, 20:30, https://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_QJ_x/DBUBE/bratislava-protest.jpeg?fl=cro,0,0,2048,1152%7Cres,102...
včera, 19:42, za 20 euro ti to istotne nedá, ja osobne by som bol velmi za to, ak by tu diskutovalo viacej...
včera, 19:36, Nechapem, prečo este nieje nejaký zakon, ktorý by posadil politikov do chladku, ked vedome...
včera, 19:26, qwertík, čertík čo na to hovoríš ?
včera, 19:23, Toto forum treba vzkriesiť k životu, a obnoviť jeho bývalú slávu... no na to treba tu...
včera, 19:21, Počuj Foton, odkúpim od teba DF. Nie som milionár, tak za nejakú symbolickú cenu dajme tomu...
včera, 10:14, Nemôže, pretože nechce hniť v base