hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Ako sa dnes mám a čo ma teší 44

príspevkov
3
zobrazení
33
tému vytvoril(a) 22.8.2021 10:44 Nikto a nič
posledná zmena 22.8.2021 19:20
1
22.08.2021, 10:44

Ahoj

Píšem, bo musím dať vedieť. Ako ste si všimli v poslednej dobe Som dosť spamoval, bo som písal aj o patologických myšlienkách. Za všetkým stojí moje eGo, ktoré má potreby byť vyslišané, má potreby sa (pre)javovať, či reagovať... Ale toto nieje moja pravá podstata "ja".

Táto virtuálna a digitálna doba je pre eGo jak stvorená. Nič mu (ne)stojí v ceste. Ak ho napadne myšlienka, rozjíma ju a potom ju vyjadruje písmom. Musí dať vedieť celému svetu, teda virtuálnemu, digitálnemu svetu, ktorého čitateľom sú práve virtuální a digitální čítajúci, bytosti, priatelia, o čom práve je rozoberaná problematika.

Ale toto nie Som "ja". Toto eGo nieje moja pravá podstata "ja". Toto eGo je tak moja duša (psyché) - myseľ, ktorá sa v mojom Bytí očistila od (psy)chického ****a, (ne)čistôt ((ne)správného duchovného postoja). Má potreby i nadalej myslieť, snívať a fantazírovať... Na to aby sa moja ľudskosť (pre)javovala a reagovala tak, potrebuje práve toto eGo používať.

Táto duša má potreby byť virtuálne, digitálne vyslišaná, nakoľko bez týchto ele.tech. nástrojov sa jej to máli. V reále sa cítí v samote osamelá a (ne)vyslišaná. A z toho dôvodu, že virtuálné a digitálné eGo, i keď je očistené, musím z neho ukrojiť na minimum tejto písomnej aktivity.

V miľníkoch mám zaznamenanú chronológiu o porážke, smrti a poprave eGa a Bytia a bol by Som rád, keby sa toto týkalo aj virtuálných a digitálných technológií. (Ne)môžem sa predsa chavstať do (ne)konečna svojim poznaním (pravdou, múdrosťou a Know-How). To je predsa sebecké, eGoické, iracionálné.

Želám a prajem vám milí čítajúci veľa pochopenia v živote a veľa zdravíčka.

S pozdravom:

Nikto a nič

Dušan Fajnor 22. 8. 2021 10:10
👍: YouLove
none
2

1. Nikto a nič 22.08.2021, 10:44

Ahoj

Píšem, bo musím dať vedieť. Ako ste si všimli v poslednej dobe Som dosť spamoval, bo som písal aj o patologických myšlienkách. Za všetkým stojí moje eGo, ktoré má potreby byť vyslišané, má potreby sa (pre)javovať, či reagovať... Ale toto nieje moja pravá podstata "ja".

Táto virtuálna a digitálna doba je pre eGo jak stvorená. Nič mu (ne)stojí v ceste. Ak ho napadne myšlienka, rozjíma ju a potom ju vyjadruje písmom. Musí dať vedieť ce...

22.08.2021, 14:26
1
vdaka
verím ze sa mas dobre, a bude len lepsie a lepsie
robíš pokroky , spoznal si a spoznavas, obdivuhodné,
ticho v sebe si uz nasiel? najdes a bude ti dobre.

Človek má právo snivat, fantazírovat, ved inak by nevznikli uzasne diela , a aj byt trochu kamarat s egom.
Pohodovu nedelu prajem
none
3
22.08.2021, 19:19
nachádzam sa v období Nirvány. Toto obdobie má sedem rokov svojej existencie. Potom už nasleduje len zásadný prelomový bod v živote človeka a to 50-ka.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 89 438 B vygenerované za : 0.040 s unikátne zobrazenia tém : 1 897 948 unikátne zobrazenia blogov : 19 052 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

Transparency Is the Foundation of Every Trustworthy Financial Service Transparency is the foundation of any trustworthy financial service, and 콘텐츠이용료 현금화 sets a strong standard in this regard. In a financial landscape where hidden fees and unclear te...

citát dňa :

Tvoj úsmev je tvoje logo, tvoja osobnosť je tvoja vizitka, aké pocity zanecháš v druhých po tom, čo mali s tebou skúsenosť je tvoja obchodná značka.