hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

20 Bookface

príspevkov
1
zobrazení
1
tému vytvoril(a) 18.4.2012 16:03
posledná zmena 18.4.2012 16:03
1
18.04.2012, 16:03
Augustin Sokol.
20 bookface.
Znovu chronologický predbieham priestoročas pre môj bookface. Podobne ako v úseku 2 bookface. Prenášam sa akoby v priestoročasovom stroji svojej predstavivosti do súčasnosti.
Dnes je utorok 17. apríla 2012. Včera som nemal možnosť sledovať reláciu s názvom „Dámsky klub“, ktorá bola odvysielaná 16. apríla 2012 od 12:05 do 13:25 hod. Preto si ju teraz vyhľadávam v archíve: {
slovenská televízia

odkaz

odkaz

} Celá relácia trvá 77:05 minút. Zaujímam sa o jej časť od 52:13 do 58:50 minút. Táto vyše 7 minútová časť je o liečivých účinkoch rašeliny. Už dopredu som predpokladal, že jej úroveň bude vysoko odborná, profesionálna, ale pri tom podaná zrozumiteľne pre každého. Vedel som totiž, že kto o tom bude hovoriť. Nuž a nemýlil som sa. Je to vskutku vynikajúco podané. Som nadšený.
Liečivé účinky rašelinového minerálneho kúpeľa som mal už aj ja možnosť viackrát si s pôžitkom vychutnávať. Bolo to v kúpeľoch Brusno. Tieto kúpele sú mojou srdcovou záležitosťou. Je to akoby moje druhé miesto narodenia. Lebo som sa tam vskutku druhýkrát narodil. A udiali sa tam aj zázraky. Doslova a do písmena. Verím ale tomu, že sa v súvislosti s týmito kúpeľmi ešte udejú aj ďalšie zázraky.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 122 688 B vygenerované za : 0.058 s unikátne zobrazenia tém : 1 896 389 unikátne zobrazenia blogov : 19 035 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Podobenstvo o márnotratnom synovi Za Ježišom prichádzali veľmi často aj vyberači daní a colníci, aby počuli Jeho učenie. Tí boli považovaní za veľkých hriešnikov. Farizejov to veľmi popudilo, že sa stýka s ľuďmi, s takou zlou povesťou a dokonca s ni...

citát dňa :

Radšej ísť do školy, ako nespať vôbec.