hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  blogy  /  blog

Navždy dokonalý skrze Ježišovo dokonalé dielo

vytvoril(a) Yanko, 2.3.2024 16:06, zobrazený 26x

Navždy dokonalý skrze Ježišovo dokonalé dielo



Ale tento priniesol obeť za hriechy a navždy sa posadil po pravici Boha. ...Lebo jednou obetou navždy zdokonalil tých, čo sú posväcovaní.


Hebrejom 10:12,14



Boli ste niekedy ako kresťan sužovaní myšlienkami, že ste sa nesprávali dosť dobre alebo neurobili dosť na to, aby ste si zaslúžili Božie požehnanie? Že vás vaša nedokonalosť diskvalifikuje od toho, aby ste dostali od Boha niečo dobré?
Ak ste už zápasili s týmito myšlienkami, povzbudzujem vás, aby ste si znova a znova prečítali dnešné písmo, aby preniklo do vášho srdca, mysle a vedomia. Nech hlboko vo vás padne vedomie, že vám bolo úplne odpustené a navždy ste sa stali dokonalými skrze Ježišovo dokonalé dielo na kríži. Jedného dňa vám nebude odpustené a budete dokonalý kvôli všetkej vašej tvrdej práci. Nie, priateľu, dobrá správa je, že Ježišovou obetou si už raz a navždy dostal odpustenie a dokonalosť.
A ako dlho je navždy? Hľadal som grécke slovo navždy v tomto verši a hádajte čo? „Navždy“ znamená navždy! Je ti navždy úplne odpustené a vďaka Ježišovej očisťujúcej krvi si navždy dokonalý; nie krvou zvieracích obetí, ktoré nikdy nemôžu sňať hriechy!
"A ako si môžem byť istý, že všetky moje hriechy sú už odpustené?"
Dobrá otázka! Všimnite si, že Ježiš si „sadol po pravici Boha“ po tom, čo dal svoj život ako obeť a platbu za všetky naše hriechy! Ježiš sa posadil, aby ukázal, že jeho dielo je skutočne dokončené. Podľa starej zmluvy kňaz, ktorý slúžil v Mojžišovom svätostánku, nikdy nesedel, ale „stál a slúžil deň čo deň“, pretože jeho dielo sa nikdy neskončilo. Krv býkov a kozlov „nikdy nemohla sňať hriechy“

(Hebr 10:11)

. Zaujímavé je, že v Mojžišovom svätostánku nebol ani jeden kus nábytku, na ktorý by si kňaz mohol sadnúť. Na svätom mieste sa nenašla ani jedna stolička. Bol tam kadidlový oltár, menora, dokonca aj stôl s chlebom, ale žiadne stoličky. Je to preto, že práca kňaza nikdy neskončila. Len Ježišovo dielo je hotové dielo.
Drahý priateľ, dnes môžu byť vaše srdce a myseľ pokojné. Môžete sa uvoľniť, pretože Ježiš vykonal prácu. V Božích očiach si navždy dokonalý, bezchybný a belší ako sneh vzácnou, večnou krvou Jeho Syna. A to je konečná! Váš príspevok je jednoducho veriť a prijímať všetko, čo pre vás Ježiš urobil. Takto vládnete v živote hriechom, závislostiam a všetkému, čo na vás nepriateľ hodí. Týmto spôsobom vyjdete víťazne zo všetkých životných výziev.
prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 34 924 B vygenerované za : 0.112 s unikátne zobrazenia tém : 50 727 unikátne zobrazenia blogov : 916 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

odkaz JA žijem v skvelom svete 😉 Svet je taký, aký si spravíš 😉 Ak vyhodíš zo svojho sveta všetkých negativistov, vypneš tv, prestaneš sa venovať "koncom sveta" a ďalším takýmto aktivitám...

citát dňa :

Staroba je smutná, ale je to zatiaľ jediná známa možnosť, ako sa dožiť vysokého veku.